Sztárok és csillagok: Tina Turner - a harsány bombázó
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Tina Turner - a harsány bombázó

Sztárok és csillagok: Tina Turner - a harsány bombázó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A magánéletében hányattatott, karrierjében viszont egyenletesen felfutó énekesnő ma talán az egyik legismertebb sötét bőrű pacsirta. Érces, erős hangja bárkit lesöpör a színpadról, s alakja még idősödve sem változik, egyszerűen bombázó, a rangidős szupernagyi. Hogyan élte túl válságait, a csúcsokat, a völgyeket, a reflektorfény ártalmait? Tina titka. 

Eredeti neve: Annie Mae Bullock
Született: 1938. november 26. Brownsville

 
A sikert a szerelem hozta meg számára… 
Tina zenei karrierje az 50-es végén indult be. Ike és Tina Turner Revue énekduójával jött meg az áhított siker. A népszerűséget provokatívan érzéki kisugárzása hozta meg számára, ami gyakori Nyilas tulajdonság. A színpadi látványosságra is nagy hangsúlyt fektettek. A Nyilasoknak általában nem nehéz a szereplés témája, hiszen szeretik megmutatni a tehetségüket. 

Töretlen siker…
A Nyilasok hajlamosak arra, hogy szinte vallásos érzelmeket érezzenek a munkájuk iránt, - feltéve, ha valóban érdekeltek benne és szeretik, amit csinálnak. Tina imádja a zenét, ettől olyan hiteles.  Jelmondata: „a kor nem jelent semmit, a zenét csak érezni kell!”

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Jodie Foster >>

Az örök fiatalság titka?

Tina hetven felé is kirobbanó formában van és nagyon fiatalos. Tipikus Nyilas tulajdonság az öröm harsány kimutatása és mély átélése. Tina élvezi a zenét, ez tartja fiatalon. 

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3898 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x