Otthon szilveszterkor? Varázslatos ötletek egyedül bulizóknak!...
Címlap / Ezotéria / Otthon szilveszterkor? Varázslatos ötletek egyedül bulizóknak! (Vigyázz, fokozottan ezoterikus!)

Otthon szilveszterkor? Varázslatos ötletek egyedül bulizóknak! (Vigyázz, fokozottan ezoterikus!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Amikor úgy dönt az ember, hogy a kötelező jellegű egyen-buli, a mindenkinek erőszakosan éjfélkor vigyorgást-koccintást előíró művi forgatag helyett inkább magában lesz, egy magasabb spirituális fejlettségi szintet jelöl. Ha itt tartasz, tudd: nem vagy furcsa!  

Ne törődj azzal, hogy mit mondanak mások

Amikor az ember egy forgatagos ünnepen jószántából a magányt választja, sokan hülyének nézik. Ez természetes, hiszen nem igényli ezt mindenki, akik pedig nem voltak még így sosem, azok nem tudhatják. A kifogások keresése helyett azonban érdemes vállalni: - én most azt választottam, hogy egyedül leszek!

Varázslatok – amik a jövő évet mutatják

Gyakran akkor érünk ebbe az életszakaszba, ha az éppen aktuális évünk nem volt épp rózsás.
Sorsformáló, sorsdöntő
, embert próbáló események sorozata történt velünk, elvesztettünk valakit, akit szerettünk, s az események hatására magunkba fordultunk. Egy ilyen időszakban szinte magától értetődő, hogy a felvállalt feladatnak megfelelően a forgatag helyett az önismeretet, az önelemezést választjuk, a belső – ezoterikus – utat járjuk. A sok próbatétel után ez az éjszaka minden régi hagyomány szerint is különösen alkalmas arra, hogy fordítson sorsunkon, s hogy megmutassa, mit hoz a holnap.


A jövendölés Szilveszterkor – tippek, hogy jobb éved legyen

Az éjfélig tartó időt töltsd el azzal, hogy lelkileg felkészülsz a nehézségek elengedésére. Hónapról hónapra nézd végig az évet, készíts listát, hogy mi volt fontos. Ami jó volt, azért adj hálát, ami nehéz volt, azt is gondold újra, ha sírnod kell, akkor bátran tedd – nincs senki, aki ezért megszólna most. Meditálj, imádkozz, vagy alkoss, kedved szerint. Készíts és fogyassz szerencsét hozó ételeket,  esetleg igyál minden elmúlt hónapra egy kortyot, valamilyen erre a célra szánt italból. (Nem fontos, hogy alkoholos legyen, de lehet az is, bár nem cél, hogy berúgj, mint az albán szamár!)

Írhatsz levelet az elmúlt évről, és éjfélkor – jelképezve, hogy az esztendő elmúlt, te elengedted – elégetheted, vagy a szélbe küldheted az eseményeket.

Ha eljön az éjfél

A két esztendő közötti váltás a meditáció ideje. Sok világbékéért, vagy más, nemes, emberiségért folyó meditációs célért folyó  imákhoz lehet csatlakozni. 

Szilveszteri meditáció - egy ötlet, amit ki lehet próbálni! 
Az ima, meditáció, lehet akár rövidebb, de hosszabb is – amennyit bírsz. Próbálj nem belealudni, hiszen ennek éjfélkor nagyobb az esélye. Meditálj inkább ülve.

A kártya húzása éjféli, vagy éjfél utáni elfoglaltság

 A tarot, vagy a cigánykártya lapjai segítségedre lehetnek. Ilyenkor egyetlen lapot szokás húzni, az ünnepi rákészülő meditáció után, az elkövetkező ( évre. A kártyák leírását tartalmazó könyvek, vagy internetes oldalak helyett azonban először ne a magyarázatról kezdj olvasni, hanem engedd inkább hatni a lapot. Kérdezd meg magadtól, mit mond neked a kép, mit ábrázolnak a lapon látható figurák, jelképek, s hogy szólnak ezek éppen Neked. Ha erről készítettél pár sornyi feljegyzést, vagy egy képet-rajzot, akkor olvass csak utána a lap jelentésének.

Éjfél után – élet projekt!


Az éjfél utáni tippünk, hogy tervezd meg a következő évet. Mindazt, amit el szeretnél érni, foglald össze egyetlen kompozícióban. Lehet ez levél, írás, vagy egy képes montázs is, amiben azok a kívánságaid vannak, melyeket ebben az évben valóra váltanál. Ezek nem csak anyagi természetű vágyak lehetnek – mint új munkahely, vagy új tárgyak, ház,stb.. – hanem lelki célok is. Ezt a kész művet – mint afféle talizmánt, vagy kívánság listát, magadnál hordhatod egész évben. Tedd a naptáradba, vagy hordd a kistáskádban egy fontos nemes kő, vagy szerencsepénz mellett.

Ébredés Újesztendőben!

Amikor Január elsején felkelsz, lehet, hogy jó érzés lesz, ha „csendes napot” tartasz. Ne böjtölj, de törekedj a tiszta ételek fogyasztására, valamint csak akkor szólalj meg, és azoknak beszélj, akiknek ez fontos. A lehető legrövidebben mondd el, amit kell, majd csendesedj vissza önmagadba.

Bensőséges Újesztendőt kívánunk!

HarmoNet


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 13295 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x