Jóslás - GPS az életedhez
Címlap / Ezotéria / Jóslás - GPS az életedhez

Jóslás - GPS az életedhez

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Nem az a fotos, hogy megtudd a jövőt, hanem hogy megértsd a jelent és meg tudd változtatni a jövőt! Pont ahogy a GPS segít a vezetésben. Ha tudod, hová tartasz, oda fogsz jutni! De nem mindegy, hogy elkerülöd-e a dugókat és a helyes útvonalat is ismered-e?  

A belső navigációs térképen vannak jó eligazodási pontok - kérdés, hogy rájuk tudsz-e akadni?


Az életedben használt "lelki GPS" néha egészen vad földutakra visz, és nem tudod az okát. A jósdába szaladgálás néha csak a következő két kanyart jelzi, ám a valódi cél az, hogy az úti cél feletti uralmat tudd megszerezni - lásd, hová tartasz! Programozd tudatosan a saját lelked navigációs rendszerét! A jósda ahelyett, hogy elmondaná a vécélt (amit általában te magad is tudsz) abban segíthet, hogy az akadályok, gócpontok, kritkus helyzetek megoldásában segítsen téged. Erre nem minden jós képes. 


Jósdában:

- Mi lesz velem? Csak úgy általánosságban? Nincs konkrét kérdésem.
- Akkor minek jöttél a jósdába? Menj, és addig ne gyere vissza, míg nem találtál rá a kérdésedre. Kérdés nélkül nincsenek válaszok. Általánosságokra csak általánosság érkezik válaszul.
- De én tudni szeretném a jövőmet!
- Akkor élj tudatosan, formáld meg olyanra, amilyenné tenni akarod! 


A darabot te játszod el – a kotta megmutatja a művet, de bemutatni neked kell! 

A jósda nem az előre lekottázott esélyeket diktálja le neked, tollbamondásszerűen. Az életed ösvényén van egy cél, ahová el akarsz jutni. Ez lehet rövid, vagy hosszabb idejű tudatos cél – mondjuk egy új állás megszerzése, vagy a Világbéke megteremtése – de legtöbbször egy olyan célról beszélünk, amit a „valamikori Te”, a három év körüli éned döntött el. Ő táplálta be a programcélt a GPS-edbe. Te pedig haladsz arra, amerre a belső útjelződ visz. Ez azonban nem jelenti, hogy nem írhatod felül a programodat, vagy akár nem tölthetsz le egy magasabb verziószámú programot a lelki GPS-hez.

Ez az oka annak, hogy „jósolni” csak annak lehet, akinek a legalapvetőbb szinten, de működik a belső, lelki navigációs rendszere, aki nem is tudja és nem is akarja jobban használni a programot, aki megy előre, mint a vakegér, annak a célja is nehezebben megjósolható. Illetve a célja a gödör mélye, de erről nem szívesen beszél senki. A tudatosan élők „jósdája” az ösvényeket vizsgálja, nem a végcélt firtatja. Mert tudja, hová akar eljutni, és abban is bizonyos, hogy oda tud érni, ha szükséges.



Miért van, hogy gyakran mégis bejön a jóslat?


Amikor 300 méterrel a körforgalom előtt vagy, esélyed nincs másfelé tovább haladni. Egyszerűen be kell menned a körforgalomba. Ha 300 méterrel a következő cél előtt mész el a jósdába, akkor nem annyira nehéz megjósolni a következő körforgalmat. A lényeg azonban nem az, hogy a programod szerint melyik kijárat az, ahol ki kell hajtani, hanem az, hogy Te mit szeretnél valójában. A kétféle program ugyanis könnyen összeakad. 

Programhiba a belső GPS-ben!


Amikor a „kicsi éned” programot írt az életedhez, úgy 0- 3 éves korod környékén, ezt nagyon mélyen, a gyökérkönyvtárak szintjén tette. Ott csak a nagyon tudatos és hozzáértő programozók érik el és tudják felülírni az utasításokat. Aki csak a szofvert használja, annak esélye sincs a behatolásra. A mélységi programozási ismereteket önismerettel lehet megszerezni. Ha a GPS példánál maradunk, a program parancsai felülírják a vezető szándékait, te azonban megpróbálsz időről időre újabb programokat betáplálni. Külföldre menni akkor, amikor az alap program szerint az országhatár elhagyása végletes hibát eredményez, és mindenképpen vissza kell fordítani téged. Persze az alap-programról csak akkor van információd, ha mélyen megismered a készüléket azaz magadat. Egyéb esetben csak küzdesz a programmal, mindhiába. Az mindig visszafordít téged Nagylak magasságában. Mi a teendőd? 

Ismerd meg – vizsgáld felül – írd újra, de csak ha kell!


Vajon tényleg dolgod van külföldön, vagy csak a divat miatt akarsz oda menni? Vajon le kell-e győzni a „programot”, és ellenére is kijutni, vagy a program utasítása az, ami számodra helyes? Rossz hír; erre nincs univerzális válasz. Azt kell megnézni, hogy miért került be éppen ez az alap-utasítás a rendszerbe. Ha élet-védő szerepű döntés miatt, akkor lehet, hogy jobb, ha marad. Ám ha leküzdhető, akkor bátran felül lehet írni egy „világhódító”, egész Univerzumra kiterjedő szoftverrel – sőt még az sem baj, ha a földutak nincsenek beprogramozva – mert bátran felfedezheted őket magadtól is. Ezt rajtad kívül senki nem tudja neked megmondani, ezért aztán tényleg hiába mész a jósdába. 



Mire jó akkor a jóslás?


Az életben – ahogy az út folyamán is,-  kellenek a táblák, az útjelzők. Ezekről tudod például a javasolt haladási sebességet. Ha sietsz és egy hajtű-kanyarban a 30-as táblát nem veszed komolyan, akkor bizony elszállsz a körív érintőjének irányában, majd optimális esetben hitednek megfelelően a mennyek országa felé, de nem fogsz odaérni a célodhoz. (Hacsak nem a mennyek országa volt az – még ez sem kizárt!) Bár látszólag siettél, hisz gyorsan mentél. A jósda nagyszerűen jelzi neked szimbólumai által, hogy lassíts, vagy gyorsíts, hogy eljött-e a cselekvés ideje, zöld-e a lámpa, vagy hogyha egy körforgalomban őrül meg a belső navigátor, jelezhet a továbbhaladás irányában. A kormány azonban mindig a te kezedben marad, a vezető te leszel, és az Univerzum már jóval korábban bevezette a nullatoleranciás törvényt, ergo minden felelősség a tied. Még akkor is, ha roppant kényelmes volna a jósra – vagy mondjuk a kormányra  - kenni az egész híg masszát, amibe kerültél, ha nem tudtál az úton maradni. A jósda jelzőtáblákat mutat, esetleg kiírja, hogy „Nagylak 5 kilométer” de arra nem adja meg a garanciát, hogy most át tudod-e lépni a határt. 

Higgyek-e a jóslatnak?


Hiszel-e a jelzőtábláknak? Ha részt veszel a forgalomban, akkor célszerű hinni abban, hogy aki kitette őket, az nem a te puszta átveréseden dolgozik, hanem valóban segítő céllal tette oda. Ám ha egyértelmű, hogy „beragadtál a pirosnál” és mögötted már mindenki tülköl, akkor is odébb kell menned, ha a belső GPS azt sugallja: „érkezés a célhoz”. Azt hiszem, akik az utcán közlekednek, soha nem gondolkodnak el azon, hogy hisznek-e a piros jelzőlámpának. Az VAN. Az univerzális törvények ugyanilyenek – hit nélkül is működnek. Mégis átmennek az emberek a piroson, és jóval többen megússzák, mint akiket elcsap valami – ám utóbbiakat a statisztika nem vigasztalja. 

Ha keresztúthoz érsz, ha nem egyértelműek a jelzések, ha elbizonytalanodsz, lehet, hogy érdemes az újabb és újabb jelek keresése helyett inkább egy kicsit a leállósávba húzódni, megpihenni, és elővenni egy papír alapú térképet, vagy elgondolkodni kicsit, akár az út mellé kitett óriási plakátokon! 

Korábbanóriásplakátokon hirdették: „Céltalan hajósnak nincs kedvező szél!”. Mosolyogtam, hiszen nagyapám hajókormányos volt, érintve éreztem magam. Arra gondoltam: Mi van, ha valaki bármelyik kikötőben otthon érzi magát? Ehhez azonban sok kikötőt meg kell ismerni, és ez egy fontos cél! 


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7949 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x