2009 a Mars bolygó éve! - Mi vár rád?
Címlap / Ezotéria / 2009 a Mars bolygó éve! - Mi vár rád?

2009 a Mars bolygó éve! - Mi vár rád?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Naprendszerünk negyedik bolygója. A legalacsonyabb hőmérséklet a bolygón - 138 fok, - nagyon hideg van a Marson. Arca változatos, kráterek, vulkánok, kanyonok is elfordulnak rajta. A Marson van víz, ám fagyott állapotban. Egykor lehetett folyékony víz is, ezt bizonyítják a "folyómedrek". Nem régiben életet is felfedeztek rajta. 

A horoszkópban a Mars az erőt, agresszivitást fejezi ki. A harc, háború, de a sport és a versenyhelyzet is hatásköre. A szex szintén Marsikus téma, legalábbis a puszta, nyers, önmagáért végzett szexualitás, amely inkább arról szól, hogy miként szerezzük meg, „törjük be” partnerünket.

HarmoNet tipp: Mindenki megbolondult? Mi folyik a világban? - Asztrológiai térkép a válságról >>

A születési horoszkópban a Mars az erőt képviseli, illetve a megküzdési stratégiákat. A ház, amelyben a bolygó található, megmutatja, hogy hol tudjuk leginkább kifejteni az erőnket. Azt is közli, hogy hol fogunk találkozni az erőszakkal. Jelölheti fiútestvérünket, de a sportteljesítményeinket is. Megmutatja, hogy mennyire leszünk tehetségesek a versenyben, küzdelemben. Ha harmonikusan szerepel a horoszkópban, akkor energiát ad, erővel ruházza fel a szülöttet, bátorság és önállóság kísérik Őt. Ha a Mars rosszul szerepel, akkor megerősödik az agresszivitásra való hajlam. A szülött kíméletlenül, kegyetlenül bánhat másokkal. Ilyenkor a gyulladások is gyakoriak. 

A Mars bolygó a Kos csillagjegyet uralja, így a Kos szülött energikus, tettre kész, bár nagyon türelmetlen is. Azonnal szeretnél elérni a céljait. Egyszerűen gondolkodik, nem bonyolítja túl az életet.

Marsot az agresszivitással, erővel szokás összefüggésbe hozni. Arész, a hadisten Zeusz és Héra gyermeke volt, bár a saját szülei sem szerették, hiszen nagyon vad természete volt. Arész találkozgatott Aphrodithe-val, a szerelemistennővel (Vénusz), felejthetetlenek voltak egymás számára. Ez szimbolikusan megjeleníti a férfi-női energiák örök harcát és vonzalmát egymás iránt.

HarmoNet tipp: Mindenki megbolondult? Mi folyik a világban? - Asztrológiai térkép a válságról >>

2009 a világ szempontjából erőt, energiát a célok megvalósításához, de harcokat, háborúkat, erőszakot is hozhat.


Kunsay Melinda 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5032 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x