Sztárok és csillagok: Jennifer Aniston - fruskából szexszimbólum!...
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Jennifer Aniston - fruskából szexszimbólum!

Sztárok és csillagok: Jennifer Aniston - fruskából szexszimbólum!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Csúfos kezdés, de bámulatos folytatás. A humor királynőjének mesteri életútja. Elfogadás, tolerancia, és megbocsátás a Vízöntő lelkéből. Önkeresés, ahogy a sztárok csinálják. 

Született: 1969. február 11.
Csillagjegye: Vízöntő


Siralmas pályakezdés
1990-ben debütált a filmvilágban, ekkor forgatta első filmjét. Egy sorozatban is játszott, ám csúfosan megbukott mindkét esetben.
A Vízöntők nehezen kötelezik el magukat, mindig hagynak egy „kiskaput”. Színészkedni, pedig csak teljes szívvel és igazán elkötelezetten lehet!

HarmoNet tipp:
Sztárok és csillagok: Jodie Foster >>

Nehezen induló sikerek

A várva várt siker 1994-ben köszöntött rá, a Jóbarátokkal. Óriási siker lett, 10 évad készült belőle. A könnyed bohóckodás – igazi Vízöntőként – mindig közelebb állt hozzá, mint a komolyság. Főként vígjátékokban szerepelt, többek között Jim Carrey társaságában.

Kudarcra ítélt házasság

Magánéletére akkor figyeltek fel igazán, amikor Brad Pitt megjelent az életében. 2000-ben házasodtak össze, Brad a negyedik volt a sorban. A későbbi válásnak állítólag Angelina Jolie volt az oka, bár olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy az igazi ok abban rejlik, hogy Jennifer nem szült gyereket.

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Rockerből prédikátor - Alice Cooper és a Vízöntő harmóniája >>

Brad Pitt után az élet…

A válás után szárnyra kapott a hír, hogy Jennifer szingliként keres spermadonort. Végül John Mayer oldalán kötött ki, aki a rossznyelvek szerint nem veti meg a férfipartnereket sem. A kérdés, hogy Jennifer Vízöntőként van-e olyan toleráns, hogy ezt is elnézze. A döntésben talán segít az eljegyzési gyűrű, amit barátjától születésnapjára kap.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5344 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x