Az álomfejtés ABC-je - Mit üzen a lelked?
Címlap / Ezotéria / Az álomfejtés ABC-je - Mit üzen a lelked?

Az álomfejtés ABC-je - Mit üzen a lelked?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Álmaid gyakran személyiséged tükröződései, apró láncszemek a térben, amelyből megismerheted önmagad. Tudattalanból fakadó jelek, amelyek azért küzdenek, hogy felfogd őket és tartalmukat megvalósítsd életedben. Kommunikáció belső éneddel.  

Most megtudhatod az A betűvel kezdődő szavak jelentését.
Az A betű a kezdet szimbóluma, hiszen vele indul az abc. Ha ezt a betűt látod , akkor valami új kezdődik az életedben.

Ablak: Mivel az ablak a ház része a ház pedig a személyiséget szimbolizálja, az ablak ennek része. Jelölheti a személy nyitottságát, nyitott ablak esetén. De mutat kíváncsiságot is. Zárt ablak esetén valószínűleg introvertáltság áll a háttérben esetleg biztonságvágy támadásoktól való félelmek. Bemászni ablakon kellemetlenség. Kimászni rajta veszély. Befalazott vagy bedeszkázott ablak titok rejt magában, szeretnél megtudni valamit. Ablakon kinézni reménykedsz valamiben. A függöny valami rejtegetnivaló takar. Fehér függönyt feltenni ismeretlen vendég érkezik házadhoz. Ha piszkos a függöny gondokat jelöl családodban. Ablakból kizuhanni, azt jelenti, hogy annyira besokalltál jelenlegi helyzeteddel, hogy a bizonytalanságot is vállalva a változást választod.

Abroncs: Új kapcsolataid alakulnak melyeket érdemes ápolni, vagy baj van a házad tájékán. Attól függően, hogy új abroncs vagy használt, kopott vagy piszkos.

Acél: Nem értenek. Próbáld meg máshogy megfogalmazni mondanivalód. Túl tömör és határozott kommunikációd, lágyítsd!

Adó: Valószínűleg kapcsolatban vagy vele. Lehet, hogy rájössz nem a magad ura vagy, de ne feledd minden megoldás benned rejlik. Találd meg magadnak a megoldást.

Adventi koszorú: Azt jelzi, hogy valami hiányzik, és valószínűleg rejtőzik benned némi szomorúság.

Ág: Ha fával együtt van erő jele, ha letörött vagy külön van, akkor a gyengeségé. Zöld ágat látni mindenképp valami remény beteljesedését jelöli. Száraz ág valaminek a vége. Letört száraz ág pedig annak a jele, hogy nem haladsz előre szakmádban, hivatásod területén.Agancs: utalhat féltékenységre, önbizalomhiányra, harag, Agancsot látni álmodban mindenképp boldogtalan házasság jelölője. Mint a felszarvazottság jelképe is megjelenhet. Mindenképp valamilyen erőteljes negatív vonulat jelzője.

Ágy: Bizonyos szempontból azt jelenti, hogy nyugalomra vágyunk, de legtöbbször szexuális vonatkozásban vizsgálandó. Ágyat vetni, kihűlt kapcsolatra utalhat, és újra vágysz. Ágyban fekvő embert látni valakit keresel, akit szerethetsz. A gondoskodással összefüggésben. Kórházi ágy láttán szeretnéd rendbe hozni jelenlegi kapcsolatodat, de félelmeket is jelöl.  A poros ágy: új ismeretséget hoz életedbe, míg ha kifejezetten koszos, akkor nézeteltérésre utal.

Agyag: Tervezgetéshez és sikerhez kapcsolódik. Ötleteid valósítsd meg. Ha agyaggal dolgozol, akkor valószínűleg elkezdted megszilárdítani helyzeted, megvalósítani terveid. Ha elsüllyedsz benne, az gondokat jelöl, akadályt, amit ha legyőzöl, biztos sikerre számíthatsz. Házat építeni agyagból, illetve vályogból a háztartásunk bővülésével kapcsolatos. Ugyanakkor kettős szimbólum, mivel a stabilitás mellet, mint föld a változást és a mulandót is ötvözi magában.

HarmoNet tipp: Elfojtott titkaink: Az álmok fajtái >>

Ágyú: agresszív tartalmánál fogva legtöbbször egyénileg értelmezendő. Attól függően, hogy védekezésre használod, vagy támadásra jelöli a téged bántó vagy általad bántott személyeket.

Ajkak: Szerelmi kapcsolat, vagy barátság jelzője. Ha szép piros, egészséges akkor boldog szerelmet jelent és jó kapcsolatokat. Ha száraz aszott, akkor valaminek az elveszését, az érzelmek elsivárosodását szimbolizálja.

Akasztás, akasztófa: Mindenféleképpen valaminek a visszafojtását, elfojtást jelez. A szellem és test kapcsolatának akadályait foglalja magában. Nem megfelelően áramlik az energia a szellem és a test között.

Akvárium: Akivel kacérkodsz, az valószínűleg nem viszonozza érzéseid. További kellemetlenségek várnak. Ha inkább a benne lévő halak megjelenése erőteljes, akkor szerencse övez. Ha te úszol benne, az korlátozottság és veszélyek előjele.

Alagút: Alagútban benn rekedni, azt jelzi, hogy nem látsz kiutat problémádból. Bizonytalanságot mutat és azt, hogy nem látsz magad előtt reményteljes jövőt.Áldozat
: Áldozatot hozni azt jelzi, hogy szeretni fognak. Áldozattá válni, akaratod ellenére, nem a neked tetsző dolgot végzed.

Alma: Szerelemmel kapcsolatos jelkép. A csábításra vagy elcsábulásra utal. Almát enni boldog házasság. Férges alma, olyan dolgokat rejt magában, amikről nem akarsz tudomást szerezni, szomorúságot és válás esélyes életedben. Ha kigurul kezedből az alma akkor csalsz és nem jól leplezed, vagy igazából azt szeretnéd, hogy kitudódjon, mert lelked ekkor megnyugodna. Zöld alma dicséretes törekvés.

Almafa: Virágzó vagy már termő esetében örömhír és fejlődő vállalkozás jelzője.

Alsószoknya: Intim területre tévedtél, vagy arra vágysz.

Álkulcs: Olyan utakat találtál magadnak, vagy azokra tévedtél, ami nem a te feladatod. Olyan ajtót akarsz kinyitni, amihez még nincs meg a kulcsod, mert nem értél meg rá. Kíváncsi vagy, de a jelen történéshez semmi közöd.

Aludni: Menekülés a valóságtól. Az éberség hiányzik az életedből. Valami oknál fogva nem akarsz tudni a körülötted zajló eseményekről és arról, sem ami veled történik. Ha szép, fiatal embert látunk aludni, akkor szerelmi boldogságot hoz. Ha idegen környezetben alszol, akkor különös kapcsolatod alakul valakivel.

Ámor: Ha álmodban megjelenik, nem futó szerelemről van szó az biztos.

Angyal: Kiutat keresel jelenlegi helyzetedből. Jó jelent. Vallásos tartalmánál fogva akár segítő hírt is hordozhat. Önmagunkat angyalként látni szeretet és barátság jele.

Anya: A termékenység szimbóluma, de megjelenhet gyermekkori emlékképek felelevenedése során is. Saját anyával álmodni a te viszonyod jelzi és a kapcsolatban felmerülő problémákat mutatja.

Anyatej: Vágyaid jelzője lehet, a gyermekkori hiányállapotot vagy a csodálatos szimbiózist felelevenítve.

Apa: Nőknél a férfias természet megjelenítése, lázadás vagy apával való konfliktusok mutatója. Istenkép is lehet. Fiúknál, mint rivalizáló, vagy mint hatalmi szimbólum is megjelenhet.

Apáca: Óvakodj az álszent emberektől. A problémák elől való kitérésre is utalhat. De jelölhet boldog házasságot, amennyiben te vagy az apáca. Gyengéd érzelmek megjelenése a tudattalanban.

Apály: Az érzelmek, a lelki erő hiánya. A tudattalannal, a félelmekkel való kapcsolat visszaszorulása. A hold princípium fogyatkozóban.

Arc: Ha emberi léptéknél nagyobb akkor mulasztás azzal szemben, akinek az arcát látod. Ha ismeretlen akkor valakit megbántottál a hozzád közelállók közül. Kék arc elveszőben lévő szerelem. Arc, aminek kedves vonásai szörnyeteggé változnak valamelyik hozzátartozód iránt táplált rajongás és ellenszenv kettős jelenléte egyidejűleg.

Arany: Általában pénzt jelent. De szellemi értelemben is magasrendű értéket mutat.

Aranyhalat fogni: Szerencse. Ha, kisiklik a kézből elszalasztod a szerencséd.

Aratás: Begyűjtheted a dicséreteket. Eddigi tetteid megjutalmazásra kerülnek. örökség jele lehet.

Árok: Árok kis híddal csalás. Árokpart – balesetveszély. Árkot átugrani eléred célod az életben.

Ásó: Ásni valamit azt mutatja, hogy titok után kutatsz. Ha csak ásol és ásol nehéznek érzed a munkád, a mindennapjaid. Az eredményekért nehezen meg kell dolgoznod.

HarmoNet tipp: Álmomban hol jártam? Állattal álmodtam! Mit jelenthet? >>

Asztal: Életszimbólum. Az ember előtte ül és látja mi van rajta. Üres asztal jelölhet sikertelen fogyókúrát vagy üresnek érzett életet. Tele asztal jó társaságot mutat. Tárgyalóasztal: pletykára utaló jel, vagy munkahelyi probléma megjelenítése. Az asztalterítő állapota pedig saját háztartásunkra utal.

Autó: Ha te ülsz a volánnál és fogod a kormányt, akkor te irányítod az életed, kézben tartod a dolgaid. Önállóságot jelen. Ha a fék nem működik, erős kicsapongás, nagy szenvedélyek tombolnak benned. Autóban utazni: új lehetőségeket keresel. Autóval felborulni: visszaéltek bizalmaddal. Ha kormányozhatatlanná válik: káros szenvedélyt jelez, amivel hamarosan felhagysz. Ha hiába nyomod a gázt és lassul az autó, akkor felesleges erőfeszítéseket teszel. Elakadt autó felesleges utazást mutat. Autóversenyt nyerni: megelőzöd riválisaid. Vezető nélkül mozgó autó: korlátok közé kell szorítani fantáziáid. Autóból kiszállni: tekintélyed csorbát szenved.

Autóbusz: Ha benn ülsz pihenés. Ha vezeted siker. Ha fenyegetően feléd tart arra vársz, hogy mindent mások kezdeményezzenek.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 140707 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x