Vigyél fényt az életedbe! - A Nap ezotériája (Csodás képekkel!)...
Címlap / Ezotéria / Vigyél fényt az életedbe! - A Nap ezotériája (Csodás képekkel!)

Vigyél fényt az életedbe! - A Nap ezotériája (Csodás képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

A Nap négymilliárd éves, s még ötmilliárd éve van hátra az életéből. Ha meghal, akkor megnő, elnyeli az összes közeli bolygót, - a Földet is. Majd összezsugorodik, s végül eltűnik. A helyén egy fekete lyuk marad.  

A Nap meséje

A Napról szóló mitológiai történetek szerteágazóak. Az egyiptomiak Ra napistene reggel csecsemőként jön a világra, estére öregember lesz, majd éjszaka meghal.
A görögök Hélioszban hittek, aki egy szekeret hajtott fáradhatatlanul, amelyet, tüzet fújó paripák repítettek.
A Nap történetét az Elveszett világ francia rajzfilm sorozat is feldolgozta, ahol a kihűlő napot különleges lények táplálták.


Spirituális vonatkozások

Szellemi síkon a Nap a fényt jeleníti meg, a legmagasabb isteni princípium képviselője. Magában hord minden más minőséget. Az első helyen áll, fölötte a többi szimbólumnak. Földi jelentése a „király”, „hatalom”, vagy az „arany” lehet. Az emberi szív is a Napot jeleníti meg, mivel ez a hely a keringési rendszer középpontja.
 


Az asztrológiában

A Naphoz tartozó csillagjegy az Oroszlán. E jegy szülöttei határozottak, nagylelkűek. Jó munkahelyi vezetők, vagy családfők lehetnek. Igaz, gyakran túlságosan hiúak, gyakran erőszakosan tolják magukat a középpontba.
 (Képek: piqs.de)

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5797 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x