Földanya üzenetei - Bolygónk aurája
Címlap / Ezotéria / Földanya üzenetei - Bolygónk aurája

Földanya üzenetei - Bolygónk aurája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-20

Az utóbbi időben az ember egyre bizonytalanabb helyzetben érzi magát a Földön. A gázhiány kapcsán például rádöbbenhettünk, milyen kiszolgáltatott helyzetben élünk. A technikai civilizáció "fejlődése" egyre jobban szolgálja kényelmünket, eközben azonban az ember nem foglalkozik azzal a ténnyel, hogy a Földet kiszipolyozza és tönkre teszi. Folyamatosan kapja az emberiség a figyelmeztetéseket, de csak az hallja meg, akinek van füle hozzá.  

A gázválság felvillantott egy olyan helyzetet számunkra, ami a Föld csökkenő energiakészletei miatt bármikor bekövetkezhet. A szmogriadó szintén figyelmeztető jelzés lehet számunkra. Milyen az a világ, ahol már nem tanácsos az utcára kimenni, mert a levegő annyira szennyezett? 

Nem helyreállítani kell - a rongálást kell megszüntetni!

Elsődlegesen nem a környezetvédelemért kell fellépni, hanem a környezetszennyezés megállításáért. Miért kell valamit tönkretenni a környezetünket, majd fáradozni a helyrehozásáért? Új környezetbarát technikák bevezetése megoldhatná a problémát.

(pl.: vízüzemű autó, tértecnológiai módszerek kifejlesztése) Hogyan lehet az, hogy ma bizonyos területeket hihetetlen a technika fejlődése, más területeken pedig elavult, környezetszennyező technikákat alkalmaznak? Sajnos sok esetben az üzleti szempontokat helyezik előtérbe a döntéshozók. Erről a témáról bővebben Dr. Egely György tanulmányaiban olvashatnak!

 „Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vízét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni.”
Algonkin indián jóslat


Föld-anyácska

A Föld ÉLŐ bolygó. Ugyanolyan energetikai rendszere van, mint az embernek. Aurája, azaz a Földet körülvevő energiamező: az ózonréteg már lyukas. Mit üzenhet számunkra ezzel Földanya? Ha egy ember harmóniában van önmagával és a világgal, saját energiarendszerét tudja irányítani. A kiegyensúlyozás saját rendszerén belül történik, azaz meg tudja tisztítani és feltölteni energiarendszerét. A Föld bolygó esetében ez már nem igaz, auráján lévő lyuk arra enged következtetni, hogy „egyedül már nem megy”. Az energetikai szennyezés már olyan mértékű a Föld légkörében, hogy azt „belül” megforgatva sem sikerül kitisztítania. Természetesen az áldozatot meghozza a Föld saját magáért, mivel olyan anyagokat enged be az ózonlyukon keresztül, ami káros lehet, ugyanakkor fertőtlenít (UV sugarak). Tehát így próbálja meg az egyensúlyát visszaállítani.
 

Nézzük milyen lehetne az a világ, ahol az emberek a környezettel együttműködve élnének

 A kutatást és a folyamatos fejlesztést állítanának az emberek a középpontba és felhasználnák a feltalálók eredményeit, szabadalmait. Az energiaárak csökkenése miatt az emberek pénzének nagy részét nem számláik kifizetése vinné el, jutna másra is. Többet tudnának költeni életminőségük javítására. Ez a folyamat hozzájárulna, hogy új munkahelyek alakuljanak. Csökkenne a környezeti terhelés és javulhatna egészségi állapotunk.

HarmoNet tipp: Meddig tűrsz még Földanya? >>

A javuló energiahatékonysággal egy élhetőbb világot teremthetnénk, ahol csökkenhetne a szegénység, elkeseredettség, a bűnözés, a terrorizmus. Az ember természetesen gondolkodásmódjának megváltoztatásával tudna csak előbbre jutni, ehhez szükséges értékrendjének felülvizsgálata. Régen a természeti népek a Földanyát tisztelték, úgy vigyáztak rá, mint saját édesanyjukra.

A Földnek köszönhetjük táplálékunkat, ezért első helyre kellene helyeznünk. Hatalmas „előrelépés” lenne, ha visszatérnénk a gyökerekhez. A múltban a hit, a családszeretet, az erkölcs, a tisztesség és a munka jelentette az értéket.
A család, mint társadalmi egység manapság veszélyben van és ezért főként a nők a felelősek. A női emancipáció korában sokan a szingliséget, a függetlenséget választják, azonban így nem tudnak kiteljesedni nőként. Bízom benne, hogy újra felismerjük és meg tudjuk élni női mivoltukat, lényegüket, az áldozatkész, szeretetet adó minőséget.

 


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5757 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x