Sztárok és csillagok: Dr. Csernus, a csípős lélekbúvár...
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Dr. Csernus, a csípős lélekbúvár

Sztárok és csillagok: Dr. Csernus, a csípős lélekbúvár

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-06

Valódi lélekbúvár. Igazi Halak, aki a mély-én bugyraiban kocogtatja a súlyos titkokat. Nyelvezete, szókimondása egyedi. Nem dédelgeti betegeit, hanem felnyitja szemüket és csavar egyet mentalitásukon. A lélek furcsa doktora. Hogyan lett az érzelmes, introvertált halacskából határozott előadó? 

1966. március 2.
Csillagjegye: Halak

Az ország kiabálós pszichiátere
Nőgyógyász szeretett volna lenni, de hamar kiderült, hogy nagyon közel tud kerülni az emberekhez. Saját véleménye szerint ez azért van így, mert olyan kérdéseket is fel mer tenni, amelyekre mások gondolni sem mernek. A Halak egyik legfőbb tulajdonsága, ahogy szinte beszélgetés nélkül is tudja, hogy a másik ember milyen érzelmi állapotban van. Remekül bele tudja élni magát a helyzetébe, ezért kiemelten alkalmas olyan munkákra, ahol szükség van az empátiára. 

Írói tehetség
„Ki nevel a végén”, című könyvében a gyermeknevelésről írt, annyira hitelesen, hogy Rubint Réka is a könyv alapján neveli gyermekeit. Csernus doktor fontosnak tartaná a mentálhigiéniás nevelést, amelyben a pedagógusoknak nagy szerepet szánna. A Halak nagyon közel áll a gyermeki lelkivilághoz, született tehetsége van ahhoz, hogy megértse és átérezze a gyerekek problémáit. Később a nők valódi arcait tárta fel könyvében.

A népszerűség átka…
A hajdani pszicho-talkshowjával járó népszerűséget annak idején rosszul élte meg. Különösen a nők ostromolták, akik csak a közismert embert látták benne. „Ha ezt korábban észreveszem, akkor nem cseszek ki magammal, és megkímélem magam játszmák és kudarcok sorozatától.”

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Kurt Cobain - A meg nem értett zseni, aki mindig odaát volt! >>

A Halak könnyen belesodródik olyan szerelmi kalandokba is, amelyekről később kiderül, hogy méltatlannak bizonyulnak
. Partnerét képzeletbeli tulajdonságokkal ruházza fel. Általában sok csalódás után találja meg a társát. 

Kunsay Melinda  
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8478 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x