Mit lát a látó? - Spirituális válaszok első kézből
Címlap / Ezotéria / Mit lát a látó? - Spirituális válaszok első kézből

Mit lát a látó? - Spirituális válaszok első kézből

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

És egyáltalán ki az, mi az hogy látó? És tényleg lát? És mit? És ha igen hogy csinálja? A HarmoNet kérésére Újfalusi Márta látó válaszol. Legalább is megpróbálja leírni a leírhatatlant, hiszen napi gyakorlatába avat be mindannyiunkat.  

És egyáltalán ki az mi az hogy látó? És tényleg lát? És mit? És ha igen hogy csinálja?

Nincs könnyű dolgom… szavakba kell öntenem és érthetően meg kell fogalmaznom képeket, látomásokat, hangokat, érzéseket melyek megjelennek, lecsengenek bennem, ha ráhangolódom valakire vagy valamire. Könnyű dolgom van ugyanakkor, mert mindez nem esik nehezemre.

Érzék az érzékek felett

Mindannyian látunk és érzünk és tapasztalunk és felfogunk dolgokat, történéseket…és nem csupán az 5 érzékszervünkkel. Tehát könnyedén bizonyítottuk mert megtapasztaljuk hogy a Lélek élő és vannak érzéken túli érzékelések vagyis az extra -sens állapotban (érzéken túli érzékelés) már valamennyien voltunk, akár éber akár nem éber tudatállapotunkban.

 


Mi a titkom?

Gyakorló Léleklátó vagyok, évtizedes tapasztalattal, ez persze csak fizikai földi időben mért tapasztalat… Szeretem ha meghallgatnak, én is jó hallgatóság vagyok, és azt is szeretem ha jókat kérdeznek tőlem. A minap megkérdezte valaki (egy előadásom után) hogy mi a titkom? Nincs titkom, ezt válaszoltam és úgy kell élni hogy ne legyenek titkok. Mindannyian kapunk tálentumokat, jól kell velük sáfárkodni és néha egy egész földi élet kevés hozzá hogy saját magunkat megfejtsük..ez azért is jó hogy így van, mert saját magunk számára is érdekesnek kell maradnunk és néha meg kell lepjük saját magunkat is, például azzal hogy gyorsabban változunk, jobban reagálunk és napról napra erősödünk például a hitünkben.

Mindig is érzékenyen reagáltam a környezetemben zajló eseményekre, sosem tartottam magamban amit éreztem sem amit álmodtam, ez ma is így van. Nem akarok megtartani magamnak semmit, semmilyen üzenetet sem jelet, mert csatornaként működök amely sosem akar eldugulni. Átfutattok magamon érzéseket, melyek egy pillanatra megérintenek, aztán tovább kell haladni, elidőzni, bennragadni a múltban nem érdemes.

Gyakori kérdés - hogy hol lehet tanulni mindezt?

Tanulni igazából sehol viszont ha van egy jó alap-adottság akkor fejleszteni és gyakorolni szinte bárhol. Amikor először részesültem abban a csodában hogy felkeresnek emberek akik kíváncsiak arra, hogyan látom őket mit érzékelek velük kapcsolatban már nem lepődtem meg hanem tettem a dolgom, nem ért felkészületlenül a rám zúduló feladat. Méltónak érzem a kihívást és felelősséggel bánok a kimondott szavaimmal, ugyanakkor nem vagyok a magam ura. A Szent Szellem (Szent Lélek) által szólok, keveset gondolkodom és nagyon sok múlik a bátorságomon, ki merem-e mondani úgy ahogyan kapom az információt, a gyógyító gondolatot, avagy nem merem. Mindig arra törekszem hogy merjem! Tulajdonképpen ezen múlik minden.

Kell-e tuning a harmadik szemednek?

A látó látónak születik, az egész testével lát, nem fejlesztgeti a harmadik szemét, hanem szereti az Embert, az Univerzumot, imádja Istent (és csak Őt), a szívébe fogadta ÚrJézust, aki által gyógyít. A látót az emberek felismerik. A látó saját magát is látja, akár kívülről is, kívülről-belülről, lényeges hogy objektív legyen... és itt már egyes szám harmadik személyben fogalmazok, mert annyira kívülről nézem már magam is... de visszatértem egyes szám első személybe, ez így kedvesebb és pontosabb is... szóval előjöttem a rejtekhelyemről és reményeim szerint hamarosan megosztok veletek tematikus írásokat, gondolatmeneteket itt a Harmoneten.


Az előadásaid nagy része egy adott témáról szól...

Ez így van, de szeretek rögtönözni is, nyitott vagyok arra is ahogyan az Élet alakítja az eseményeket, sőt kérdésekkel sem szoktak tudni meglepni, várom őket. Amikor fogadóórákat tartok, azon túl, hogy tiszta a szívem, az elmém és pihentnek kell lennem, felkészülten várom a ’rögtönzés’-t, hiszen kölcsönösen hatunk egymásra a velem szembenülővel, csupán a félelmek elmúlását kell megvárnom, amely pár perc és huss! „volt –nincs”. Van célom, igen, az hogy aki kíváncsi arra hogyan látom őt és mit látok vele kapcsolatban, emberi kapcsolataira vonatkozóan is akár, az egyrészt közelebb jut saját magához, akár teljes harmóniába kerül saját magával, másrészt elfogadja és megszereti az Igazságot.

Legközelebb a Természetfelettiről tervezek írni, nektek, amely sokrétű, sokszínű és amelyet megtapasztalunk vagy megtapasztaltunk már mindannyian!

A látó egy igét küld azoknak, akik a mai napon szeretnék megtapasztalni a belső bölcsesség erejét. Olvassátok el ma többször, és a hatást ki-ki maga érzi majd.


„Az Isten pedig hatalmas arra, hogy rátok árassza minden kegyelmét, hogy mindenben, mindenkor teljes elégségetek lévén, minden jótéteményre bőségben legyetek... Aki pedig magot ad a magvetőnek és kenyeret ad eleségül, megsokasítja a ti vetéseteket és megnöveli a ti igazságotoknak gyümölcsét.”
(II.Kor. 9:8, 10)

**************************
Cikkünk szerzője Újfalusi Márta látó, író www.leleklato.eoldal.hu


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 106414 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x