Gyógyító vízcseppek - A víz energetizálása házilag
Címlap / Ezotéria / Gyógyító vízcseppek - A víz energetizálása házilag

Gyógyító vízcseppek - A víz energetizálása házilag

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

A természetes gyógymódok közül és a hagyományos orvoslást is figyelembe véve elmondható, hogy legtökéletesebb és legtermészetesebb gyógymód a víz alapvető gyógyító erejét felhasználó terápiák sora. Nem csupán a víz hagyományos elfogyasztása, vagy vizes béltisztítás, kezdve a kegyetlennek tűnő, de hatékony beöntéstől a hidroterápiákig, hanem a víz speciális energiákkal dúsított elfogyasztása is.  

A víz egy tökéletes élő szervezet, amely képes információkat feljegyezni és tárolni, és ezzel a szervezetet, amellyel kapcsolatba kerül, táplálni. Ugyanakkor, képes mindent, ami romlott, nehéz, mérgező és terhelő a szervezet számára, azt eltakarítani, kimosni a testből ezáltal regenerál és megfiatalít, tisztít. Ha a víz belső használata mellett külső tisztítást is alkalmazunk a testen, akkor a hatás tovább nő.

A víz információtároló képessége miatt a legjobb házi gyógyászati módszer. Képes felvenni színek hangok, szavak rezgését. Gyakran mantrákkal, vagy imákkal erősítik, de egyesek egészen profi módon speciális kristályokkal féldrága-, vagy drágakövekkel erősítik. Megint mások bioenergiával pránával, reikivel, vagy egyéb energetikai módszerekkel erősítik meg a vizet.


HarmoNet tipp:
Több, mint kínos: Amikor koszos az ivóvíz! - 10 tipp vízivóknak! >>

A víz energetizálás fontos lépcsői:
  1. Mindig tiszta vizet használjunk – ha csapvíz, akár meg is forralhatjuk
  2. Igyekezzünk természetes forrásvizet vagy alacsony sótartalmú ásványvizet energetizálni
  3. A víz energetizálást a színekkel kezdjük, később be lehet vetni energiákat, kristályokat is
  4. Válasszunk egy tágas, zárható dobozt, műanyag, vagy üveg ládát, tisztítsuk ki alaposan
  5. A dobozt béleljük ki egy színes papírral. Lehet bármilyen szép szín. Ha vörös, vagy egyéb mediterrán színt választunk aktívabb, ha sötét, passzívabb nyugodtabb hatást érhetük el.
  6. Az energetizálni való vizet lehetőleg nem újhold napján, hanem már növekvő holdnál tegyük a dobozba.
  7. A vizeket minimum 3, de inkább 7 napig hagyjuk a ládában, a 14-21, 30 napot is alkalmasnak nyilváníthatjuk, jobban átveszi a rezgést.
  8. Ha ügyesek vagyunk, a doboz falát bélelő papírra festhetünk mandalát
  9. A vizet flakonokba helyezzük a ládába, a flakonok falára pedig, érdemes mantrákat, imákat, ajánlásokat írnunk
  10. Lehetőleg az energetizálós kis dobozunkat egy tiszta helyiségbe, napfénytől védve helyezzük el, negatív hatásoknak, akár pl. kiabálás, veszekedés vagy autóforgalom, ne tegyük ki.HarmoNet tipp:
Végre egészségesebb ivóvíz, ózonnal!  >>

Az így energetizált víz, 3-5 napig fogyasztható.
A rezgések az első napon a legerősebbek, ha már nincs a helyén, nincs rajta mantra, a flakon falán, akkor a hatás szépen csökken, kirezeg. Ha fenn szeretnénk tartani egy adott szín hatását, érdemes adott színű textilbe csomagolva tárolni a flakont, vagy a pohárba való töltés után visszahelyezni az eredeti energetizálós ládába. A flakonba ne igyunk bele, hogy a baktériumok, a szájunkban lévő mikrobák ne kerüljenek bele ebbe a sterilnek mondható szervrendszerbe, belső kis környezetbe. Az így létrehozott víz színterápiával és drágakő terápiás hatásokkal kombinálva, vagy akár gyógyteaként fogyasztva rendkívül jó gyógymód. Természetes és hosszú távú, mellékhatások nélküli megoldás.


Képek: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 17553 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x