Az EFT csodálatos hatása az emberi szervezetre (Laboratóriumi...
Címlap / Ezotéria / Az EFT csodálatos hatása az emberi szervezetre (Laboratóriumi fotókkal!)

Az EFT csodálatos hatása az emberi szervezetre (Laboratóriumi fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

Az EFT alapelmélete szerint minden negatív érzés oka a test energiarendszerében bekövetkezett egyensúlyfelbomlás. Amikor testünk energiarendszere elveszíti egyensúlyát, rövidzárlat keletkezik a test elektromos energiarendszerében. Tehát egy blokk, egy gát elzárja az energiaáramlás útját. Nekünk pedig csupán annyi a dolgunk, hogy ezt a rövidzárlatot megszüntessük, és szabad utat adjunk az energiaáramlásnak. 

Világszerte folynak tudományos kísérletek ellenőrzött körülmények között az EFT-t illetően. Gary Craig honlapján, www.emofree.com találhatók ezek a fotók amelyeket vércseppanalízis során készítettek. Ezek a fotók magukért beszélnek, de az érthetőség kedvéért néhány szóval kommentálom.

A fotókon jól látható lesz, hogy egy kliensnek EFT kezelés előtt a vértestek egy kritikus állapotot mutattak. Összetapadtak, vagyis képtelenek ebben az állapotban megfelelő mennyiségű oxigén felvételére, így a szervezet sem juthat kellő mennyiségű oxigénhez. Néhány perccel később, néhány kör EFT kezelés utáni állapotban, amikor is a paciens "felkérte" saját vértestjeit a változtatásra azok szétszéledtek. Később már azt láthattuk, ami még néhány kör EFT kezelés utáni állapotban mutatja a vérlemezkéket – könnyedén „úsznak”. Hozzáteszem, ezt a hatást a vértesteket illetően, több hónapos táplálék kiegészítők szedésével lehet elérni. Néhány perc, ami alatt megszabadulhatunk egy negatív érzéstől, egy fizikai fájdalomtól, vagy negatív érzelemtől, vagy az, ahogyan tudunk beszélgetni saját sejtjeinkkel, a vérünkre, ezáltal az egész szervezetünkre egyszerűen fantasztikus hatással van. Szabadon áramlik a vér, ugyanilyen szabadon áramolhat az energia, mint egy hömpölygő folyam! Csodálatos! Nincs mit hozzáfűzni.

HarmoNet tipp: EFT: Az Érzelmi Feloldás Technika - Tedd magadévá! >>

A vértest-felvételek egyértelmű bizonyítékok arra, hogy az érzelmek hogyan befolyásolják szervezetünk, szerveink működését, milyen drámai változások mennek végbe érzelmeink hatására ez esetben a vérben.

Ezt a kísérletet a japán kutató Masaru Emoto ihlette, aki lefényképezte a fagyasztott víz kristályait azon állapotukban, ahogyan különböző szavak jelentése hatott rájuk.
A kísérletet Rebecca Marina, mint paciens és Dr. Felici végezte.
 

A fenti első képen azt az állapotot látjuk amit a kísérlet megkezdése előtt mutattak a vértestek. Ez úgy néz ki, mint általában, ha túl sok olyan táplálék, kerül a szervezetünkbe, ami nem igazán kedvez a működésének, vagy amikor teli vagyunk feszültséggel, stb. Ezért néhány kör EFT-vel rendbe kellet rakni ezt a dolgot, hogy a vértestek készen álljanak a további kísérletre, és megfelelő képet mutathassanak az érzelmek hatásáról. A második kép ezt az állapotot utatja.         
 

A fenti képen azt láthatjuk, amikor a paciens szándékosan megidézte a szomorúságot, miközben EFT-vel kezelte magát. Felszínre kerültek negatív érzelmei, olyannyira, hogy közben sírva is fakadt. Ebben a pillanatban készült az a vérvétel ami ezt a képet mutatja. Azonnal megjelentek és túlsúlyba lettek a fehér vérsejtek, szervezetünk "hadserege" készen állt a bevetésre. A minta élt és nagyon gyorsan mozgott. Ami pedig igazán szokatlan csoda, hogy számos vörös vérsejten megfigyelhető a könnycsepp forma kialakulása.    
 

A fenti képen azt látjuk, amikor az EFT segítségével a szeretet érzését generálta a paciens. A forma és a sejtek teljesen normálisak.
    

Ezen a képen (fent) a félelem érzését generálta az EFT segítségével, egy olyan eseményre gondolva, amokor nagyon megijedt. Azonnal rengeteg fehér vérsejt mutatkozott, ami vélhetően azt jelenti, hogy a szervezet úgy véli életveszélyben van, és elküldi harcosait, hogy elháríthassák ezt a veszélyt.
 


Ekkor az Isteni Anya, az anyai gondoskodás, az Isteni létezés tudatát, érzését generálta paciensünk az EFT segítségével
, és ez a felszabadító érzés, amelyet örömkönnyei kísértek, döbbenetes képet produkált. Látszik, hogy a sejtek nyugodtan, békében siklanak. Még a többi minta mozgása egy rövid idő múltán lassult, ezé a mintáé nem, és érdekes módon néhány sejt a szív alakját vette fel.

HarmoNet tipp: Nagyobb a nők agya -több érzelem fér bele? >>

Igyekeztem egyszerűen, tudományoskodás nélkül kommentálni a fenti képeket, mert úgy gondolom, hogy ezek mondanivalójának megértésére egyedül csak a józan észünkre van szükség. Tudományoskodás és mindenféle iskolai előképzettség nélkül is bizonyságot szerezhetünk arról, hogy milyen felelősség hárul saját magunkra, saját magunkkal szemben.

(Képek: Gary Craig – emofree.com)
Győri Jutka

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6039 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x