Milyen apa lesz a pasidból? Csillagjegye elárulja!
Címlap / Ezotéria / Milyen apa lesz a pasidból? Csillagjegye elárulja!

Milyen apa lesz a pasidból? Csillagjegye elárulja!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Fiúcska, fiú, pasi, férfi, apuka. De milyen a legvégén? Ismered csillagjegyét és kíváncsi vagy mire számíthatsz? Most a legextrémebb történeteket olvashatod, a legjellegzetesebb apatípusokról. Kispapaság csillagjegyek szerint.  

KOS: Kos apáról csak azt tudom elmondani hitelesen – sajnos -, amit egy Kos gyermektől hallottam: „Apám ügyvéd. Van 5 lakása és egy cége. Minden évben külföldön nyaralunk. A szüleim elváltak, de jóban vannak. Anyámmal élek, de apámmal jobban érzem magam. Gyerekkoromban járattak harcművészkedni és az a durva, ők is járnak, még mindig. Ez is ilyen Kos dolog, nem?” Nos igen. Kos apuka kinézi a célt és beveszi a várat. A gyerekének a legjobbat. Cég, kocsi, lakás, yacht, nem probléma. Ha van egy kis sport és feszültség levezető verseny, az külön élvezet. Érdemes megnézni anyukának, apuka milyen sportot választ a gyereknek, hogy túlélje…

BIKA: A játszóházban történt velem. Apuka miniovira hozta a gyermekét. A kisfiú két éves volt. Apuka reggel beküldte a gyereket, aztán kipakolta az ennivalókat, amit hozott neki: Reggelit, tízórait, ebédet, ebéd utáni nasit és uzsonnát, és jelezte „vacsorára már otthon szeretnének lenni”. Az adagok egy felnőttnek is becsületére váltak volna. Szintén ez az apuka eresztette el az alábbi, azóta babysitteri körökben híres kijelentést: „Ma csak az egyik játékot vesszük meg. Ezt. A másikat majd holnap.” Hát ilyen, betartalékol, bebiztosít és megtöm. Szeretni és gondoskodni tud. Bíztatni kell anyukának, hogy néha a lemondás a szeretet.

IKREK: A saját párommal sétálgatva az utcán láttunk meg egy házaspárt egy kisgyerekkel a hegyfelőli oldalon. Az anyuka viszonylag higgadtan tekintett kis családjára bár erősen kerekedett a szeme. Én magam, babysitteri oklevelemmel izzadva és sokkolódva álltam és néztem, amint az egyébként sportos külsejű apuka elengedi a babakocsit a lejtőn és fut a gyerek után – hol mellette -, aki persze a veszélyre nem gondolva vígan kacagott. Párom szintén zenész révén csak ennyit jegyzet meg felcsillanó szemekkel: „Ikrek apuka!”
Szóval igen. Játékos, felelőtlen, édes pofa. Sportos laza, imádják a gyerekek. A gyermek életben tartásához szükség van egy megbízható anyára!

RÁK: Amellett, hogy Rák apák szertelenségre, külföldi életre, vagy eltűnésre és italozásra is hajlamosak, a legcsaládcentrikusabbak. Egy házas Rák férfi, még nem apa így nyilatkozott. 22 évesen! „Legalább 4 gyerekem lesz, vagy 6. (Azzal foglalkozni kell – vetettem közbe.) Foglalkozzon velük az anyjuk!” Nos valahogy így. Imádja, körülrajongja, de napi rutin a mamára marad. Érzelmes , néha nagyon is szenvedélyes típus. De szintén egy Rák, már apától: „Ne sírj fiam, zavarba jövök.” – legalább őszinte típus…

 
OROSZLÁN: A király, királyfikat és királylányokat nevel. „10 v alatt építettem fel ezt a könyvkiadót, a lányomé lesz.” Nagylelkű és gondoskodó. A nem is tudtam, hogy elváltál kérdésre így válaszol: „A gyereket az anyja nevelte. De nem jó ott neki.” Ego, ego, ego. Oroszlán apukában van önbizalom. A cégvezérnek nem biztos, hogy elég ideje lesz a gyerekre. Viszont mindent megad nekik anyagilag. Ugyanakkor kiváló pedagógus. Ezt is bizonyítja: „Pedagógus vagyok. Nappal az iskolában este otthon gyerekezek.” Csupaszív és erő, de ha gyerek megsérti, vagy a fejére nő, állj közéjük! A királyt hívták ki harcban…

SZŰZ: Erdőben sétálva tárult elém az alábbi jelenet. Az út mentén egy igen jólfejlett szarvasbogarat láttunk. Elpusztult, de nem volt – már elnézést – kilapítva nem hiszem, hogy autó ütötte el. Apuka és a két gyerek köré guggolnak. Szemlélődnek. Kislány kérdezi: „Ez egy szajvasbjogáj?” Apuka háromszor javítja ki a gyereket: „Nem, bogár. Bogár, bogárnak mondd!” Apuka eztán felveszi az állatot és így szól: „Eltesszük egy zacskóba. Otthon meg kivesszük a lábait meg az agancsait és megnézzük a mikroszkópod alatt.” –mondja fiának. Na valami ilyesmi. A tudományos, szemlélődő és precíz, kritikus Szűz apuka. Szűz apukának magának is vegyünk ilyen kütyüket, hogy ne a gyereken élje ki a tudóskodást. Mindent elmagyaráz majd, minden filozófiába bevezet.

 MÉRLEG: A többnyire langyosvíz apukáról szintén egy Mérleg gyerektől hallottam. „Apám soha semmit nem csinál. Bemegy dolgozni, hazajön. Eszik, alszik. Hétvégén kirándulnak. Ha megkérdezed valamiről mindig van véleménye, de soha semmit nem tesz. Dönteni anyám szokott.” Hát ilyen a Mérleg, ha nem kap elég erőt a szépségből és szépérzékből. Ha megkapja a művészetét: „A szüleim egy táncklubban jöttek össze, még ma is járnak táncolni.” Akkor más lesz, aki képes a művészetet, az ideákat és értékeket átadni a gyereknek. A zenetáborral azért csak óvatosan…

SKORPIÓ: Még a játszóházból vitte el egyébként 4 éves kisfiát haza az apuka. Apuka látta, hogy a fia egy kislánnyal játszott. Fizetés után, távozáskor ilyet szól a gyerekhez: „No, és elköszöntél szépen a kislánytól? Mondjál neki szép bókokat, udvarolj neki, mond meg neki, hogy egy lovag vagy.” A gyerek láthatólag és szerencsére még nem fogta az adást. Skorpió apuka korán macsót nevelt volna fiából. Csak remélni mertem, hogy nincs otthon egy kishugi, aki a 18. szülinapjára egy vibrátort kap majd a papájától.


NYILAS: Nyilas apukát a horoszkópozás kapcsán ismertem meg. Tudta, hogy gyerekekkel foglalkozom, ezért mindig elmesélte miújság otthon, a fiával. Azt is tudtam, hogy a gyerkőc Mérleg, s noha bíztattam, hogy vigye táncolni, zenélni, művészi érzéke miatt, apuka mást akart. Apuka Nyilas lévén nem helyeselte ezeket a „lányos dolgokat” és félt, hogy „nyafogós lesz”. Később érdeklődtem felőle, hogy végül beiratta-e a gyereket valahova. Mire büszkén mesélte, hogy igen-igen: „Kedden foci, szerdán és pénteken karate van, hétvégén úszni járnak, de gondolkodik azon, hogy beíratja a lovaglásra is, csak aggódik, hogy elsőre sok lesz a gyereknek..." Nem kell ecsetelnem. Felelősségérzet van, igazi fitt apuci, aki csupaszív és jót akar. Sport mellett Istenről mesél a gyereknek. Viszont, ha valamit kitalált, akkor nyomja… nyomja…
Egy másik story egy „gyerektől” jött. „Apám 50 évesen átúszta a Szent Lőrinc folyót, hogy bejusson Amerikába”. A kalandor papa. Addig jó, amíg így kalandozik.

BAK: Megvallom, nem kérdeztem meg a csillagjegyét és nem is ismertem az illetőt, mert egy boltban láttam az istenadtát, de biztosra veszem, hogy a Bak jelében legalább 3 személyi jelölő bolygója állt. A már kisiskolás korú fiával vásárolt apuka. S láthatóan elég gyakorlott és céltudatos volt. Öltönyéből ítélve nem volt az a csóró fajta. Az egyetlen, amin megakadt a szemem, hogy köröztek a boltban. Vagyis apuka kereste a tárgyakat és nulla szemkontaktust létesített a gyerekkel (legalábbis amíg figyeltem őket). A gyerek először rágót kért, és csokit. Edzett lehetett, mert később gyümölcsre váltotta kérését. A játékpolcot már csak nézni merte. A „készítünk spagetit ma?” És a „máskor sem veszünk pizzat mondatok körül gyűltek bennem össze apuka válaszai: „Ma nem. Nem, holnap sem… Nem veszünk, mert drága. Nem veszünk, mert egészségtelen. Nem veszünk, mert ezt megpermetezték. Nem veszünk, mert van otthon. Nem veszünk erre nincs szükség. Nem veszünk, rossz a fogadnak. …Nem veszünk, mert nincs rá pénzed.(!!!)” Nem tudom felidézni az összeset. Egy biztos. Jót akar a gyereknek, ezért neveli szigorúan, lemondások közepette. Szigorúan minden részletre felhívva a figyelmet. Korlát-korlát-korlát. Nehéz gyerekkor, de szilárd felnőtt lesz a gyerekből. Legyél következetes anyuka.

VÍZÖNTŐ: Vízöntő apukák általában vagy nagyon felelősségteljesek, vagy nagyon felelőtlenek. Egy már felnőtt gyermek mesélt Vízöntő apjáról. A mesélő maga is asztrológus, ez a rendszer segített neki a megértésben: „Apám Vízöntő. Tengerésznek állt, miután kivágták az idegenlégióból csempészetért. 15 évet élt külföldön: Barátoknál lakott, imádják a haverjai. Amikor kissrác voltam és hazajött a kikötőben találkozott velem… a kocsmában. „ Valami ilyesmi. Nem biztos, hogy nagyon részt vállal a gyereknevelésben. De fontos eseményeken, mint az első berúgás és legénybúcsú, általában azért megjelenik. Csupa szív apuka, nagyon jó tanításokat tud adni barátságok ápolásáról, a szociális viszonyokról. A társadalom lelke, néha alulról, néha felülről.

HALAK: Ha megszülsz, készülj fel, elsírja magát. Ahogy az első szónál, lépéseknél, s amikor először viszi be ő az iskolába. A gyerek legjobb barátja! Ezt is példázza az alábbi kis történet (szintén játszóház). „Apa ma papírrepülőt hajtogattunk. Ez egy bombázó. Neked készítettem… Apa… Apa, miért sírsz?” - Apuka elpöttyent a tákolmány láttán. Édes volt, nem vitás. Legyen nálad papírzsebkendő és ha nyilvánosan sírja el magát, hangoztasd, hogy imádja a gyerekét. Ha a 15 éves fiadat hétvégén még mindig focizni hívja és nem mozira ad neki pénzt inkább, szólj közbe!





Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 120790 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x