Együtt rezdülni a széllel - Az ősgyógyászat és a suttogók...
Címlap / Ezotéria / Együtt rezdülni a széllel - Az ősgyógyászat és a suttogók titkai

Együtt rezdülni a széllel - Az ősgyógyászat és a suttogók titkai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-06

Őseink több ezer éves tudással és tapasztalással felvértezve teljes mértékben tisztában voltak a világ felépítésével, működésével. Magát a tudást fénynek, magnak élték meg. Hittek a lélek halhatatlanságában, önvalójuk erejében és bármit tettek, abban mindig a lélek is benne leledzett.  

Természetesség

Együtt lüktettek, rezdültek a természettel, zenéjük volt a szél, a fák susogása, a rügy kipattanása, az állatok beszéde, a szikla mozdulatlansága, a patak csobogása.

Nem csak együtt éltek a természettel, hanem tisztelték, óvták, szerették, értették azt.  Nem fosztották ki a földet (legeltetési rendszer, vetésforgó), az állattartásuk, állattenyésztésük is rendhagyó volt (ridegtartás, szürkemarha, mangalica, rackajuh, komondor, kuvasz, puli).                    

Mérhetetlen tudásukat, tapasztalásaikat bölcsen hagyták ránk. Tudták, hogy az örök értékek mellet a világ folyamatosan változik.
Bizony, ami tegnap valósnak tűnt, az holnap már nem biztos, hogy igaz. Ebben a tudatban őseink nem a megoldásokat hagyták ránk, csupán képleteket. A reánk hagyott képleteket, örök igazságokat kódolt üzenetek formájában rejtették népmeséinkbe, népművészeti motívumokba, mondákba, stb.

Suttogó  legendák, mesék hordozzák eleink üzeneteit, hiszen nekünk szánták, ezért ezekbe rejtették.

 

Rejtett jelek

A másik fontos „kelléke” az ősgyógyászatnak, a gyógyító  erő használatának, a genetikai kódoltság. Éppen ezért ezen üzenetek a magyarságnak nyílnak meg teljes mélységükkel. Heted íziglen szól a kód…

Ne röstelld a magyarságod, hiszen sorsunk volt ide megszületni, ezt viselni pediglen édes gyönyörűség! Tisztában voltak őseink azzal a ténnyel is, hogy csakis akkor létezik egészség, ha a test-lélek-szellem egyensúlyban van.

Azon isteni adottsággal is rendelkeztek, hogy képesek voltak az érzékelhető világon túli dolgokat is látni, érezni, rendezni, harmonizálni, irányítani. Alkalmazták a gondolat teremtő  erejét, a kimondott szó erejét (szómágia). Ezért büszkén mondhatjuk, hogy ma is a legkifejezőbb nyelv a miénk.

Ok és okozat

Az ősgyógyászat nem tüneti kezelésen alapszik. Feltárja az okot, hogy az okozat megszűnjön és az egyensúly, az egész-ség helyreálljon. A világon minden ok és okozat összefüggése. Minden a fejben dől el. Itt kell először rendet rakni, leegyszerűsíteni a bonyolultnak tűnő dolgokat, kerülve az okok túlmisztifikálását. Ragyogóan alkalmazhatjuk a szómágiát, amit a tiszta gondolatainkkal segítünk.

Megszületik a gondolat, majd a kimondott szó és ezt követi a cselekvés. Ha nem így teszünk, az egész üres fecsegés.

A gyógyító erő nem más, mint a letisztult gondolat teremtése
, hisz mindenkiben van Istenből egy csepp. Zsigereinkben zubog a múlt ismerete, az ősi tudás éltetése, ez az igazi őserő.

Tapasztald meg ön-mag-ad teremtő erejét, belsőd egyensúlyát.
Ne hagyd elkótyavetyélni e kincset. Hozd felszínre a benned rejtező tudást.
Tanuld meg gyermeki egyszerűséggel látni a világot. Élj újra természetes életet.

Az égiektől ehhez minden segítséget megkapsz, ha elindulsz őseid útján, ha tovább adod a megszerzett tudást.

Ilyen egyszerű! Áldás és békesség!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3495 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x