Szeretet-energiát vitt a börtönbe
Címlap / Ezotéria / Szeretet-energiát vitt a börtönbe

Szeretet-energiát vitt a börtönbe

Forrás: EMF
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-23

Angyali energiát vinni a börtön lakóinak? Ezt a különleges spirituális küldetést nem sokan teljesíthetik. Élménybeszámoló egy spirituális gyógyítótól, aki a börtönbe kapott meghívást, angyali energiáját átadni.  


Rendezvénynaptár
Egyik kedves EMF-es páciensem, aki már folyamatosan tapasztalja meg a kezeléseimen az EMF energia csodálatos és áldásos hatásait, felkért arra, hogy vigyem el abba a börtönbe is a szeretet energiáját a nevelteknek, ahol Ő nevelőként dolgozik. Mondanom sem kell, hogy azok az emberek, akik küldetésüknek érzik az ilyen jellegű munkát, mint ahogyan én is, mennyire megtisztelő és felemelő érzés egy ilyen felkérés.

Azokhoz az emberekhez elvinni a szeretet energiáját, akiknek szinte a legnagyobb szükségük van rá, mint a szomjazó sivatagnak egy kis esőre, az csodálatos. Ezt a feladatot a legnagyobb küldetésnek érzem.

Lassan közeledett a látogatásom napja. Bevallom kicsit tartottam az ismeretlentől, mert még sosem jártam börtönben (ebben az életemben). Tudtam, hogy az EMF kezelések energiájának megtapasztalása és beépülése által nagyon erős, stabil és kiegyensúlyozott vagyok. Bármekkora vihar is lehet körülöttem, én a kezelések általi magas rezgésemnél fogva kiemelkedek a viharból, és én sugárzom a fényt azoknak az embereknek, akik ki szeretnének kapaszkodni a partra a vihar elől.


Csodálatos emberekkel találkoztam!

Fiatalkorúak és felnőtt neveltek is részt vettek az általam vezetett meditáción. Beszélgetéssel kezdtük a találkozásunkat. Záporoztak felém a pozitív, nyitott kérdések. Szerettek volna mindent tudni arról, hogy ki vagyok, mivel foglalkozom, mit hoztam ma nekik, mi fog történni a meditáció alatt. Miután a beszélgetésekkel kialakítottuk a közös rezgésünket, és minden kérdésre megadtam a választ, ők is elmesélték, hogy volt–e már meditációs tapasztalatuk.
Tiszta, őszinte érdeklődésük csodálattal töltött el. Miután kedves páciensem felkért erre a megtisztelő feladatra, már akkor tudtam, hogy minden neveltnek viszek ajándékot a börtönbe.

Elkezdtem kinyomtatni otthon a „szeretetegység” szimbólumokat
A meditáció előtt mindenkinek adtam egy szimbólumot. Elmondtam mire- és hogyan használhatják a „szeretetegység” szimbólumot. Egy rövid kis ismertetőt tartottam az EMF kiegyenlítő technikáról, hogy el tudják helyezni magukban, hogy mivel is fognak most találkozni.
A meditáció nem volt teljesen zökkenő mentes, hiszen sokuk semmilyen előzetes tapasztalattal nem rendelkezett e téren. Bármilyen probléma felmerült, odamentem ahhoz az emberhez, és szeretettel csöndben megbeszéltük, majd folytattuk a meditálást.

Az Égi Segítők végig támogattak, segítettek minket, ami nagy nyugalommal és biztonsággal töltött el. Miután befejeztük a meditációt, aki úgy gondolta beszámolhatott a meditációs élményeiről. Nagyon örültem, hogy bátran, őszintén és nyitottan meséltek a megéléseikről.
Volt aki úgy érezte magát a meditáció után, mintha egy nagy délutáni alvás után ébredt volna fel teljesen frissen, kipihenten. Volt, aki érezte az energia áramlását pontosan azokon a helyeken, melyek elhangzottak a meditáció során. Volt olyan, aki képes volt vizualizálni az energia színét és áramlását, a csakrák színeit stb.

Végül mindenkit megkértünk a nevelőjükkel, hogy 1-1 mondatban mondjon véleményt.
Kimondhatatlanul csodálatos élmény volt, hogy mindegyikőjük pozitívan élte meg a szeretet energiájával való közvetlen és intenzív találkozásukat. Érezték azt, hogy fel vannak töltődve energiával, és kérték, hogy lehetőség szerint tegyük rendszeressé az ilyen találkozásokat.
Hazaérkezve lassan bennem is lecsendesültek az események (pozitív értelemben). Nagy béke és boldogságérzés töltött el, hogy segíthettem a börtönben a nevelteknek a szeretet energiájának a megtapasztalásával.

Mélyen hiszem, hogy a szeretet energiája mindenre megadja a megoldást és a választ. Ezért dolgozom EMF kezelőként, hogy én is részese és hírvivője lehessek annak a folyamatnak, ami most van kibontakozóban a Földanyán, melynek eredményeként a szeretet energiájának segítségével BÉKE lesz a Földön.

Gábor Kati akkreditált I-VIII fázis EMF kezelő
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1508 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x