Nagy őszi érvényesülési horoszkóp
Címlap / Ezotéria / Nagy őszi érvényesülési horoszkóp

Nagy őszi érvényesülési horoszkóp

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

Mi vár rád a munkában, tanulásban, karrierben és pénzügyekben az őszi szezonban? A HamoNet nagy őszi horoszkópjából kiderül! 


Rendezvénynaptár

KOS (Március 21. – Április 20.)
Ha szereted a munkádat, akkor nagy lelkesedéssel végzed. Jobban örülsz, ha önálló munkakörben dolgozhatsz. Törekedj a pontosságra, győzd le a türelmetlenséget!

Munka-karrier: az őszi időszakban nagyon sokat dolgozol, de sajnos kevés eredménnyel. Emberfeletti fáradozásodért szinte semmi elismerést nem kapsz.

Munkahelyváltás: ha a váltást fontolgatod, akkor érdemes még várnod. Még nem volt időd elegendő információt gyűjteni a lehetőségeidről! Ha munkanélküli agy, akkor légy kitartó – eljön a Te időd is.

Vállalkozás, pénzügyek: Itt is a türelem a fő szabály, pénzzel ne kapkodj. Novemberig még sok időd van, keress stratégiai partnereket a konkurenciánál!

Tanulás: nehezen rázódsz bele a tanulásba, jóval több lehet a tananyag, mint amire számítottál. Most nagyon fontosak a nyugodt körülmények! 


BIKA (Április 21. – Május 20.)
Ha teheted, akkor évekig egy munkahelyen dolgozol. Nem szívesen változtatsz, inkább eltűröd főnököd basáskodását és a barátságtalan munkatársakat.

Munka-karrier: jókedvűen mész be dolgozni, a derűs hangulat uralhatja a napjaidat. Így a nagyobb mennyiségű munkával is megbirkózol valahogy.

Munkahelyváltás: nem alkalmas a változtatásra az őszi időszak. Sajnos érzelmi alapon döntenél, nem látnád a reális lehetőségeket. Ha munkanélküli vagy, akkor sajnos nem túl rózsásak a kilátások, figyelj, nehogy átvágjanak valami hazug ajánlattal!

Vállalkozás, pénzügyek: Járj partykra, vagy szervezz a céged ügyfeleinek, dolgozóinak, beszállítóinak egy-egy rendezvényt. A kapcsolati tőkéből lesz a legnagyobb profit – ne légy most lusta erre!

Tanulás: nem tudsz zajban és felfordulásban tanulni! Előbb csinálj rendet és teremtsd meg a körülményeket! 


IKREK (Május 21. – Június 21.)
A munkahelyválasztást nálad mindig a tanulási vágy irányítja. Nagyon örülsz, ha új területeken próbálhatod ki magad!

Munka-karrier: tele vagy energiával, de sajnos nem arra fordítod az erődet, amire kellene. Ne váltsd aprópénzre a tehetségedet!

Munkahelyváltás: kezdenek kialakulni az elképzeléseid. Fontos, hogy ne csak érdekes legyen a munka, hanem jól is fizessen! Ha munkanélküli vagy, nem biztos, hogy állást kell vállalnod –egy jó vállalkozási ötlettel lehet, hogy többre mész!

Vállalkozás, pénzügyek: Az a típus vagy, aki kidumálja a szerencséjét, de most ez kevés lesz. A felkészülés hiányát nem tudod szavakkal pótolni. Pénzügyi alapossággal készülj fel az utolsó negyedévre, hogy  nyereséges évet zárj!

Tanulás: itt az ideje a nyelvtanulásnak! Keress egy jó iskolát és építsd be a napirendedbe a tanulást! Most gyorsabban haladsz! 


RÁK (Június 22. – Július 22.)
A munkahelyedet a második otthonodnak tekinted, elengedhetetlen számodra a nyugodt, otthonos légkör.  A munkatársak mindig számíthatnak rád.

Munka-karrier: fáradtabb hangulatban vagy, alig lesz erőd bemenni a munkahelyedre. Rád férne egy hét pihenés!

Munkahelyváltás: egyáltalán nem alkalmas az időszak bemutatkozó beszélgetésekre. Túlságosan visszahúzódó hangulatban vagy. Ha munkanélküli vagy, a megoldás valamilyen munkaügyi központ által szervezett képzés lehet.

Vállalkozás, pénzügyek: A Rák vállalkozókra most rájár a rúd, ami lelkileg megviseli őket. Pénzügyekkel kapcsolatos nehézségek várhatóak. Ki kell böjtölni ezt az időszakot

Tanulás: ha vizsgáid lesznek, akkor maradj otthon és használd ki a nyugalmat és a csendet a tanulásra! Most nagyot léphetsz előre a felkészülésben!

HarmoNet tipp: Heti munka horoszkóp >>

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Fontos, hogy a munkahelyeden kibontakozhasson a kreativitásod. Nem érzed jól magad egy unalmas, monoton munkakörben!

Munka-karrier: az őszi időszakban elsősorban a pénz motivál. Szinte bármilyen munkát elvállalsz, ha a reményeid szerint fizet.

Munkahelyváltás: most előnyösen válthatsz! Az új helyen több pénzt kaphatsz a munkádért. Ha mellékállást keresel, akkor megtalálhatod a megfelelőt! Munkanélküliként most melletted áll a szerencse, ha nem is álmaid állása, de néhány jól jövedelmező kisebb megbízás kecsegtet.

Vállalkozás, pénzügyek: Pénzügyileg javuló tendencia figyelhető meg a vállalkozásban, de figyelj arra, hogy emberileg is elégedettek legyenek a beszállítók, ne csak anyagilag!

Tanulás: egy jól megválasztott képzés hozzásegíthet, hogy a szakmai értéked növekedjen. Nézz körül, hogy milyen tanulmány válna leginkább a hasznodra!


SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A legjobb munkaerők közé tartozol, Te lehetsz a főnököd kedvence. Mindig kapható  vagy egy kis túlórára, Te elvégzed a plusz feladatokat is!

Munka-karrier: túl sokat vállalsz magadra, és ennek nem lesz jó vége. Nagyon elfáradhatsz, kimeríted a saját energiáidat. Ne hagyd, hogy kihasználjanak!

Munkahelyváltás: ha most váltasz, akkor még többet kell dolgoznod, ugyanazért a pénzért. Az új helyen lélegzetvételnyi pihenésre sem lesz lehetőséged. Munkanélküliként a gürizős alul fizetett és a megalázó alul fizetett munkalehetőségek közül választhatsz. Ha teheted, húzd még egy kicsit az időt, például tanulással.

Vállalkozás, pénzügyek: A Szűz vállalkozó most maximálisan túlvállalja magát, a végén pedig kiborul attól, hogy nem tudja a tőle megszokott maximumot nyújtani. Válogassa meg ügyfeleit – a kevesebb gyakran több!

Tanulás: most gyorsan tanulsz, hatékonyan sajátítod el a hasznos ismereteket. Új tudományodat később még pénzre válthatod!


MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
A munkakörülmények mindig fontosak számodra, szeretsz elegáns környezetben, nívós munkatársakkal dolgozni. A legideálisabb, ha emberekkel foglalkozhatsz!

Munka-karrier: az őszi időszakban fáradt leszel, de ezt minden eszközzel igyekszel palástolni. Kezeld tudatosan az igényeidet, fontos a pihenés!

Munkahelyváltás: még nem vagy tisztában azzal, hogy milyen változtatásokra vágynál. Gondold végig, hogy milyen munkahelyre lenne szükséged! Munkanélküliként, ha tiszták a céljaid, most adódnak jó lehetőségek, de kapcsolatokon keresztül.

Vállalkozás, pénzügyek: A vállalkozásban a Mérleg is túlvállalja magát, ráadásul figyelnie kell arra, hogy a megfelelő személyek legyenek bizalmi pozícióban. A pénz most nehezebben jön, mint szeretné. Ne vegyen fel kölcsönt!

Tanulás: lassabban haladsz, mint várnád, - nem megy a tanulás. Ha teheted, adj időt magadnak, hogy belelendülhess! 


SKORPIÓ  (Október 23. – November 21.)
Nálad nincs középút! Teljes erőbevetéssel dolgozol, vagy semmit nem csinálsz. Találd meg a neked való helyet, így örömmel mehetsz be reggelente!

Munka-karrier: az őszi időszak sok örömet hoz a munkádban. Kellemesen érzed majd magad, és a feladatok is gyorsabban elkészülnek.

Munkahelyváltás: talán a barátaid hívják fel a figyelmedet egy jó munkahelyre. Vedd figyelembe, hogy a közös munka tönkreteheti a barátságot! Munkanélküliként teljes depresszióba süllyedhetsz –járj társaságba, vagy önsegítő körbe!

Vállalkozás, pénzügyek: Ha a szegmens, amiben vállalkozol, éppen nyereséges, akkor nagyon nagy profit várható, ha azonban épp rossz lovon ülsz, akkor ne ülj tovább a nyeregben, ha a ló már kimúlt!

Tanulás: bárhol, bármikor könnyen tanulsz, nem számít, hogy mekkora a zaj és a felfordulás körülötted!

HarmoNet tipp: Heti horoszkópok >>

NYILAS (November 22. – December 21.)

A munkahelyeden előrelépési lehetőségekre van szükséged. Nem szeretsz évekig ugyanabban a munkakörben dolgozni. A tanulás legyen a mindennapjaid része!

Munka-karrier: az őszi időszakban az előrelépés feltétele egy képzés lehet. Ne ijedj meg, feleannyi fáradtsággal sem jár, mint ahogy várnád!

Munkahelyváltás: ha új munkahelyre mennél, akkor számolj azzal, hogy a saját erődből kell boldogulnod. Az új munkatársak nem túl segítőkészek. Munkanélküliként jó esélyed van a „százkörös” interjúkra és a véget nem érő felvételi beszélgetésekre. Türelem rózsát terem, a tudásoddal te leszel a győztes!

Vállalkozás, pénzügyek: A pénz és a siker kulcsa most a megújulásban, a képzésben, tanulásban, új profil felvételében van. Természetes érdeklődéssel fordulsz  környezetvédelem, a fenntarthatóság, a megújulás felé.

Tanulás: most nem kell annyi erőt fektetned a tanulásba. Könnyen tanulsz, de a nyugodt körülményeket nehezen teremted meg.


BAK (December 22. – Január 20.)

A legjobb a munkahelyeden mindig Te vagy. A munkabírásod és a megbízhatóságod felülmúlhatatlan. Tartsd szem előtt, hogy nemcsak munkából áll az élet!

Munka-karrier: óriási elvárásokat támasztasz saját magadnak, az igényeidre, pedig nem gondolsz. Senki sem várja el tőled, hogy pihenés nélkül dolgozz!

Munkahelyváltás: ha az őszi időszakban válasz, akkor túl nagy elvárásokat támasztasz majd az új hellyel kapcsolatban. Ez könnyen vezet csalódáshoz! Munkanélküliként is nagyon beleéled magad egy-egy ajánlat elnyerésébe, és rettenetesen megvisel, ha nem téged választanak ki. Kitartással érsz el sikert!

Vállalkozás, pénzügyek: A pénzügyek tekintetében Bak szülött vállalkozó most arathat, hiszen eddig volt ideje elvetni a magvakat. Óvatos kockáztatással hatalmas üzletek jöhetnek léte!

Tanulás: ne akarj több éves tananyagot egyetlen éjszaka alatt megtanulni. Te is tudod, hogy ez nem sikerülhet!


VÍZÖNTŐ  (Január 21. – Február 19.)

Kötetlen munkakörülményekre, szabad időbeosztásra van szükséged a hatékony munkavégzéshez. Nem szereted a korlátokat és szabályokat.

Munka-karrier: több csábító lehetőséggel találkozhatsz az őszi időszakban. Már csak ki kell választanod, hogy melyikben látod a legnagyobb fantáziát.

Munkahelyváltás: kedvezőek az esélyeid, de azért szánj időt az információgyűjtésre! Így tudod a legjobb döntést hozni! Munkanélküliként ugyancsak készülj fel jól a cégből, s az állás nagyon hamar a tied lesz!

Vállalkozás, pénzügyek: Ne lazuld el a vállalkozásod adminisztratív és pénzügyeit. Kontrolláld a kiadásokat, mert elfolyhat a profit, ha lazán állsz hozzá!

Tanulás: ha több szabadidőd adódik, akkor fordítsd a tanulásra! Könnyen megbirkózol a tananyaggal. Az új tudás, pedig pénzt jelent!


HALAK (Február 20. – Március 20.)
Nyugodt körülményekre, kedves munkatársakra van szükséged a jó munkához. Egy agresszív, basáskodó főnök megkeserítheti az életedet.

Munka-karrier: sok hasznos kapcsolattal rendelkezel, amelyeket használnod is kellene! Néha Te is kérhetsz egy kis szívességet!

Munkahelyváltás: több jó ajánlatot is kaphatsz, így tanácstalan lehetsz, hogy melyik ajánlatot válaszd. Tartsd szem előtt, hogy most szükséged van a biztonságra! Munkanélküliként most a legokosabb egy tanácsadóval végigrágni a lehetőségeket, mintsem érzelemből dönteni. A racionális döntés lehet a legjobb!

Vállalkozás, pénzügyek: Kapcsolati tőkéd verhetetlen, s ha a sport területén vállalkozol, akkor a bomba üzlet megköttetik még idén. Más területeken mérsékeltebb, de azért sikeres szakasz jön.

Tanulás: ha hajlandó vagy egy képzést vállalni, akkor az önbizalmad is helyre kerülhet. Tedd naprakésszé a szaktudásodat!
 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 18996 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x