Válság idején változni: személyes és kollektív átalakulások...
Címlap / Ezotéria / Válság idején változni: személyes és kollektív átalakulások EMF-el

Válság idején változni: személyes és kollektív átalakulások EMF-el

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Nagy - személyes és kollektív - változások idejében élünk. A transzformálódás ezen időszaka nagyszerű lehetőséget kínál a jelenlegi korlátainkat túlszárnyaló evolválódásra. Amennyiben továbbra is azt tesszük, amit eddig, az eredmény is ugyanaz marad. Az evolúciós folyamat befogadását választod, vagy maradsz, ahol vagy? 

„Kész vagy a változásra? Teremtsd hát meg magadnak a legemelkedettebb életet!”

Miben mások ezek a kezelések, mint az eddig ismert és használt kezelések?
 • Kryon, a Föld /Gaia/ mágneses mezejét áthangolta. Ezáltal a Föld képessé vált az EMF kezeléseknél használt új energia befogadására. Ablak tárult fel lehetőségeink kiteljesítésére.
   
 • Ez az energia, és ezáltal az EMF kezelések lehetővé teszik számunkra, hogy teremtsünk. Teremtsük meg magunkat, önvalónkat a lehető legkiteljesedettebb formában.
   
 • A kezelő  folyamatosan adja át az új tudást a paciensének. A szándékok kinyilvánításával , a kliens felsőbbrendű énje, vagy belső bölcsessége oda- és arra irányítja az energiát, ahová és amire a pillanatnyi szükségletei és evolúciós szintje szerint szüksége van.
   
 • Egy áthuzalozást végzünk a páciens energia anatómia rendszerében, és energia magokat ültetünk el, /mint egy számítógépes program / , a megoldandó  feladatok tekintetében.
   
 • Egyre magasabb rezgést, és erősebb szinteket hozunk létre magunkban kezelésről kezelésre, ezáltal segítjük Földünket /Gaiát /is gyógyulni, és magasabb rezgés szintre emelkedni.
  
Miben fog megváltozni az életünk a kezelések hatására?
 • Az energia - és biológiai anatómia rendszerünk megerősödve, összerezeg egymással, és harmónia alakul ki bennünk.
   
 • A harmóniában nincsen helye semmilyen negatívnak , alacsonyabb rezgésnek! Nyugodt, kiegyensúlyozott, harmónikus, stabil életvitelre leszünk képesek.

Miért van mindenkinek szüksége az EMF kezelésekre?
Akkor tudjuk megélni a legteljesebb életünket, ha a bennünk lévő egyéni-, csak ránk jellemző potenciálokat, multidimenzionális énünket maximálisan kiteljesítjük. Erre képesít minket az EMF kezelés.
 


Miért nevezzük napjaink legújabb ajándékának az EMF kezeléseket?

Eddig nem adatott meg az emberiség számára, hogy a legteljesebb önvalójában élhessen itt a Földön fizikai létben, de isteni mivoltjában. Ezt az önkiteljesedést teszi lehetővé most az emberiség számára ez az új energia, melyet az EMF kezelésekkel kaphatunk meg.

„Megismerkedünk az EMF kezelések V-VIII fázisaival.” 
Az I-IV fázisokban lerakott házunk erős alapjaira felépítjük a felhőkarcolónkat! Az I-IV fázisokban lerakott stabil alapokra, fel tudjuk építeni a végtelen magasságokba törő építményünket, a legkiteljesedettebb önvalónkat. Az V-VIII fázisokban mesterré képzés folyik.

Mit jelent az, hogy kiteljesítjük magunkat a kezelések által?
Multidimenzionális szintekre érkezünk, és ezeknek a szinteknek a teljes megélésére tesz minket képessé az EMF kezelés.

HarmoNet tipp: Szeretet-energiát vitt a börtönbe >>

Mit jelent az, hogy „Úgy kicsiben, mint nagyban”?

A DNS szinten kódolt isteni mivoltunk univerzális nagysága, az EMF kezelések által kiteljesedik. A makrokozmosz potenciálja, mikrokozmoszként létezik bennünk, amit ennek az új energiának köszönhetően multidimenzionális, univerzális, egyetemes szinten élhetünk meg, kiteljesítve önvalónkat a legemelkedettebb szintekre.

Ki az a holografikus ember?
A hologram egy kivetített kép, melyet ha darabokra vágunk, és egy darabkáját lézer sugárral világítunk meg, kiteljesedik az egy kis darabkából a teljes hologram kép. Ez történik velünk is emberekkel az EMF kezeléseknél. Az EMF energia, mely lézer pontosságú, tisztaságú és szóródás mentesen irányul ránk a végtelen szeretet aspektusában a kezelések alatt, kiteljesíti belőlünk, mint az Univerzum piciny darabkájából a teljes Univerzum potenciálját. Ezért vagyunk mi holografikus emberek!

Miért leszünk mindannyian mesterek a kezelések végére?
 • A kezelések végére a maximális rezgésszintünket, potenciálunkat, kiteljesedésünket érjük el, ami a pillanatnyi fejlettségi szintünknek megfelelően, maximálisan elérhető.
 • Mindannyian kiteljesítjük a legteljesebb önvalónkat, ezáltal mind mesterekké válunk.
 • 44 mestertulajdonság pont van a  testünkön. A kezelő, a páciens által meghatározott sorrendben rezegteti  fel ezeket a pontokat.
 • Azért mondjuk azt, hogy mindenkinek egyéni a mesterré képzése, mert minden egyes paciens az egyéni evolúciós fejlődésének megfelelően súlyozza a mestertulajdonságok pontjait, így teremtve meg azok sorrendbe állításával, a mester pontok teljes aktivizálását , felrezegtetését  személyre szabottan.


„A IX-XII.fázisok a szabadság és szeretet energiájában”
 • Ezek a kezelések önvalónk megjelenítésének kiteljesedésén munkálkodnak a valóságteremtésünkben. Mesterré gyakorlókból, új szintekre lépünk tovább. Fejlődéstörténetünk teremtőivé leszünk.
 • Minden egyes kapcsolat energetikai háttere a két, látszólag külön álló erőtér között létrejövő közös, harmadik erőtér, a harmadik háló (Third Lattice). A Harmadik Hálók rendszere egységes és egyetemes tároló rendszerhez hasonlóan működik és az univerzum keresztkapcsolatos jellegét biztosítja.
 • A kezelések segítségével átrendezzük a Harmadik Hálók töltéseit. Menedzseljük valóságteremtő energiamintáink tudatosan kiválasztott aspektusait. Amikor valamelyik Harmadik Hálóra fókuszálunk, mindegyik hálóra hatással vagyunk. A IX-XII. fázisokban a változtatni kívánt kapcsolataink energiatöltéseit vesszük szemügyre, majd rendezzük át a kiteljesedésünk érdekében.
 • Az univerzális szülői és partnerkapcsolati, majd az univerzális önvalónk kiteljesítésének elősegítésére irányulnak ezek a fázisok.
 • Tudod, hogy képes vagy az energiád és a fejlődéstörténeted alakítására, szervezésére, menedzselésére!
 • Peggy kiváltságosnak és felelősségteljesnek nevezi ezt a feladatot.

HarmoNet tipp:
EMF – az alapok >>

A kezelőket a világ több mint 70 országában különféle szándékokkal keresik fel, mint béke, nyugalom-érzet, gyógyulás, önismeret, valóságteremtés..
Te is megtapasztalhatod a mai időknek a Szellemtől származó ajándékát.

Mindennek tudatában a saját felelősségünk, hogy élünk-e vele! Ez a mai ember nagyszerű kihívása!

Tapasztald meg saját bölcsességed és tudatosságod szerint ezt a hatalmas adományt!

"A teljes egész részei vagyunk. Ha változtatni akarsz a világon, hol kezdenéd a változtatást?"
 
"Ahogy fent, úgy lent!"

"Ahogy kicsiben, úgy nagyban!"

"Mikrokozmosz a makrokozmoszban!"
 
Gábor Kati akkreditált I-VIII. fázis EMF kezelő
http://emf-kryon.blogspot.com/ 
https://sites.google.com/site/emfkryon/   

Képek: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2697 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x