Bruno Gröning, a német messiás csodatételei - szent gyógyító...
Címlap / Ezotéria / Bruno Gröning, a német messiás csodatételei - szent gyógyító vagy sarlatán? (Videóval!)

Bruno Gröning, a német messiás csodatételei - szent gyógyító vagy sarlatán? (Videóval!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Bruno Gröning gyógyításai 1949-ben váltak szenzációvá az akkor még porjaiban senyvedő Németországban. Sokan messiást láttak benne, sokan kuruzslót. Ki is volt ő? Csodatételei a II. Világháborútól najainkig. 5 órás film vetítésével emlékeznek meg életéről, tevékenységéről. 

Életéről már sokadszor látható az a közel 5 órás film, amit október 11-én (azaz most vasárnap), majd 18-án is játszanak a Lurdy Ház Gyémánt termében 11-17 óráig, közben két szünettel. Érdemes rászánni az időt!

Gyógyítók tömege

Manapság gyógyítókból Dunát lehetne rekeszteni. Csodatévő nagy tudású bölcsekből is tele van a padlás. Jó néhány “mester” a hiszékeny gyógyulni vágyók pénzére utazik, sőt, némelyikük tudása nem is valóságos, sok esetben csupán egy gyorstalpaló tanfolyam elvégeztével nevezik magukat beavatottnak. Így a kereső útonjáróknak is speciális képességekre van szükségük, hogy megtalálják az “igazit”.

1945 körül a vesztes Németországban természetesen nem kizárólag egykor volt SS tisztek, meggyőződéses haláltábor-parancsnokok éltek, hanem a szétbombázott városok lakói, a nép. Azok az emberek, akiket nem kérdeztek meg, akarnak-e háborút, vagy nem, viszont mégis elszenvedői lettek mindannak, amit csak rámérhetnek egy vesztes államra. Rengeteg volt a sebesült, beteg ember, segítség kevés, aki lelket öntött volna beléjük, hitet adott volna nekik.

HarmoNet tipp: Bruno Gröning a parafenomén >>


Egyszerű az egyszerűeknek...
Bruno Gröning egyszerű német munkásember volt. 1906-ban született, s már gyerekkorában felfigyelt különleges képességeire. 1949-ben egy csapásra szenzáció lett, hogy őáltala olyan betegek tucatjai gyógyultak meg, akik már minden orvosi kezelést megkaptak, de eredménytelenül, s már lemondtak róluk.

Az orvosok felhördültek: egy képesítés nélküli amatőr ne ártsa bele magát az ő dolgukba! Még, hogy szellemi úton! Nohiszen! Súlyos pereket akasztottak a nyakába. Akadtak persze hívei is, azonban ezek között sok olyan is akadt, aki Bruno gyógyításait pénzzé téve akart meggazdagodni. Gröning mindig hangsúlyozta, nem ő gyógyít, hanem Isten. Pénzt sosem fogadott el. Ő csak gyógyítani akart. Azonban ezt újra és újra megtiltották neki.

Minden erejével arra törekedett, hogy valami módon az orvos társadalom is elfogadja működését. Megalakult a Bruno Gröning Baráti Kör, mely ma is működik és világszerte számtalan gyógyulást regisztrálnak napjainkban is. A film is részben erről szól, s a Baráti Kör hazánkban működő csoportjai szívesen tájékoztatják a gyógyulni vágyókat, illetve azok ismerőseit.
A film megtekintése díjtalan, a Bruno Gröning Baráti Kör azonban örül minden támogatásnak.

ZKZ

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 11175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x