Mágusmeditációk
Címlap / Ezotéria / Mágusmeditációk

Mágusmeditációk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-05

Mágusmeditációk sorozatunk utolsó darabjai... 

Az árnyékok gyakorlata
Lazíts.
Öt percen keresztül nézd a téged körülvevő tárgyak vagy személyek árnyékát. Keresd meg, hogy a tárgy vagy személy pontosan melyik része árnyékolt. A következő öt percben folytassd ezt, közben ezzel egy időben koncentrálj a megoldandó problémára, és keressd az összes lehetséges hibás megoldást. Végül öt percig nézd az árnyékokat, és gondolkodj azon, melyek a fennmaradó helyes megoldások. Egyenként vessd el őket, amíg végül megmarad egy, amelyik pontosan illik a problémához.


A hallás gyakorlata
Lazíts. Hunyd be a szemed.
Próbálj néhány percig a téged körülvevő hangokra koncentrálni, mintha egy zenekart hallanál, amint megszólaltatják hangszereiket. Rövidesen meg tudsz különböztetni minden egyes hangot. Koncentrálj rájuk egyenként, mintha csak egy-egy hangszer játszana. A többi hangot próbáld kirekeszteni az agyadból. Ha mindennap elvégzed ezt a gyakorlatot, kezded meghallani a hangokat. Eleinte úgy véled majd, hogy képzeletednek gyümölcsei. Később azonban rájössz, hogy ezek múltbeli, jelen- és jövőbeni személyek hangja, akik részesei az Idő Memóriájának. Ezt a gyakorlatot csak akkor végezd, hogy már ismered a Hírnök hangját. A gyakorlat időtartama tíz perc.

A tánc gyakorlata
Lazíts. Hunyd be a szemed.
Idézz az emlékezetedbe dalokat, dallamokat, amelyeket először hallottál az életedben. Gondolatban kezd énekelni őket. Rövidesen érzed, hogy testednek bizonyos részed - lábad, hasad, kezed, fejed stb. -, de csak egy rész táncba kezd az általad énekelt melódiára. Öt perc múlva hagyd abba gondolatban az éneklést, és hallgassd a környező hangokat. Szerkessz belőlük zenét, és az egész testeddel táncolj. Zárj ki mindent a gondolataidból, de próbáld rögzíteni azokat a képzeteket, amelyek spontán jelennek meg. A tánc egyike a legtökéletesebb formáknak a Végtelen Intelligenciával való kommunikációban. Időtartam tizenöt perc.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 2286 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x