Szerelem a hulló csillagok alatt
Címlap / Ezotéria / Szerelem a hulló csillagok alatt

Szerelem a hulló csillagok alatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-27

Az augusztus a szerelmi vágyak beteljesülésének hava, ilyenkor kifekszünk kedvesünkkel a szabad ég alá, és várjuk, hogy hulló csillagot lássunk. A hagyomány azt tartja, amit ilyenkor kívánunk, az valóra válik. Az embereket ősidők óta vonzza az éjszakai égbolt. A csillagászok távoli, felfedezetlen planétákról álmodnak, az asztrológusok megkeresik az Oroszlán csillagképét - hiszen ilyenkor éppen ő uralkodik az égen - és a szerelmesek pedig boldogságot keresnek a végtelen Univerzumban. Csillagot választanak, és kívánságokat mormolnak.  

Higgyünk-e a horoszkópoknak?
A szerelmesek különösen erősen hinni akarnak a horoszkópokban, és a csillagok alatt elmormolt kívánságok erejében, a varázslásban, mely biztosíthatja a soha nem múló boldogságot. Aki szerelmi horoszkópot olvasgat, gyakran valami hasonlóra vágyik, mint a kamasz, aki az akáclevelet tépdesve játszik: "- Szeret – nem szeret ... " A szerelmi horoszkóp az online, ingyenesen olvasható módokon érdekes, gyakran meglepően jól működő játék, visszaigazolás arra, hogy jól választottunk-e, de természetesen nem lehet igaz minden egyes csillagjegy minden egyes szülöttére. Ennek ellenére a magazinok egyik legnépszerűbb szolgáltatása, bár az olvasók 90%-a nem hisz benne, mégis 98%-a olvassa.

A párkapcsolati és a szerelmi horoszkóp
Az asztrológus által készített horoszkóp azonban sokkal pontosabb ennél, hiszen a születésünk pillanatában uralkodó összes bolygóállást veszi figyelembe, és ezt vetíti rá jelen élethelyzetünkre. A szerelmi horoszkóp segíthet a tisztább döntésben, ítéletalkotásban és önismeretben. A párkapcsolati horoszkóp, a szinasztria, ennél is messzebb megy. Két ember teljes horoszkópjának felállítása után az asztrológus összeveti a két horoszkópot, és azok azonosságai és különbözőségei alapján elkészíti a két ember közös képletét. Ez természetesen nem csak szerelmesek számára készülhet, de a leggyakrabban ők kérik.


Hetes házas házasság
A házassággal, szerelemmel kapcsolatos dolgokról az asztrológus számára főleg a 7. ház árulkodik a legjobban, ez a szerelem, a házasság területének mutatója. Az Én kiegészítése, a társulás területe. Házasság, élettárs, az ezekhez való viszony; társulás általában, a társadalommal, egyesületekkel, egyénekkel, társas viszony, szövetkezés. Az asztrológiában 12 ház van. Ezeknek jelentését és egymáshoz való viszonyát értelmezi az asztrológus.

A szerelemcsillag: A Vénusz
Esthajnalcsillagként is ismerjük. Méretét tekintve a hatodik bolygó. A szerelem és szépség istennőjének bolygója az életöröm és az összhang a kecsesség hordozója is. Érzéki rokonszenves embereket ural, akik jószívűek és nemesek. Művészi hajlamokkal rendelkeznek, és közvetlenek. Igen kedvez a nőiességnek, bár a negatív változatok végletekig makacsak, és hiúságuk felér a Vénuszig. A mérleg és a bika csillagképében uralkodik, nőies jellegű.

Miért kedvez az augusztus a szerelmeseknek?
A Nap ilyenkor az Oroszlán jegyében, augusztus végétől pedig a Szűz jegyében tartózkodik. Az időszak nem csak az Oroszlán csillagkép, hanem a többnyire meleg időjárás miatt is kedvez a meleg, forró dolgoknak, az önzésnek, ilyenkor könnyebben születik szerelem. Ez a nyár utolsó hónapja, ilyenkor még egy utolsót kortyolhatunk a flörtölésből, a könnyű, nyári bujaságból.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 7966 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x