A Kínai asztrológia eleme: a Fém
Címlap / Ezotéria / A Kínai asztrológia eleme: a Fém

A Kínai asztrológia eleme: a Fém

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Sikeresek a pénzügyekben, szeretik a fényűzést, de jó, ha sikerül engedékennyé válnia. Hűvössége szerencsére többnyire nem bántó, inkább erőt sugároz. Az ősz kapcsolható hozzá, mint évszak, szerve pedig a bőr és a szőrzet.  

A fémmel, a fémes ízzel, a Fém színével kapcsolatban valami merev, törékeny, mégis áthatolhatatlan dolog jut az eszünkbe. A vaslady ugyan nem arany szívű, de vasakaratú, akit mágnesként vonz minden fényűzés.

A céltudatos Fém
Az ambiciózus, kitartó, határozott, nagyon szilárd jellemű. Igen ambiciózusak, életükben nagyon fontos a siker. Ha döntenek arról az útról, amelyen haladniuk kell, nehezen lehet letéríteni őket útjukról. Karrieristák is lehetnek, vagy éppen ugyanilyen eltökélten lehetnek csak családjukért. Nekik szinte semmiség az, ami másnak nehézséget, vagy kezdeti nehézséget jelentene. Erősek, makacsak. Igen erős az ellenálló képességük, és jó a viszonyuk az anyagiakhoz is. Sikeresek a pénzügyekben, szeretik a fényűzést, de jó, ha sikerül engedékennyé válnia. Hűvössége szerencsére többnyire nem bántó, inkább erőt sugároz.

íbyA rugalmatlan Fém
Rugalmatlanságuk lehet a legnagyobb hátrányuk, hiszen makacsul törnek előre, nehezen veszik észre a zsákutcákat és a kiutat pedig egyáltalán nem találják. Ezért gyakran döntenek hibásan, önfejűségük zsákutcába sodorja őket. Nehezen vagy egyáltalán nem tudják igénybe venni a felkínált segítséget. Gyakori, hogy a magánéletük rovására megy a hatalmas eltökéltségük, szinte képtelenek alkut kötni.

A hatékony Fém
A Fém elemű emberek igen hatékonyan dolgoznak, főleg a pénzügyi területeken. Ezt jó, ha felhasználják saját céljaikra és nem egy banki asztal mögött élik le életüket. Fontos, hogy a maga érdekében engedékeny, kompromisszum-kész legyen, így sikereket ér majd el, de le kell mondania arról, hogy mindig minden úgy alakul majd, ahogy eltervezte.


Bővebben a Fémről

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1203 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x