Az Agytréner
Címlap / Ezotéria / Az Agytréner

Az Agytréner

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Az Egyesült Államok Űrkutatási Hivatalának (NASA) szakemberei harminc éve fejlesztik azt az agytréner készüléket, amely a fény és a hang hatásán alapulva gyors, hatékony segítséget kínál gondolataink tisztántartásához, mentális egészségünk megőrzéséhez, képességeink fejlesztéséhez. Már időszámításunk előtt végeztek kísérletet a fény és a hang lelki-fizikai hatása figyelembevételével. Ptholemaiosz forgó kereket állított a napsugarak útjába. Bizonyos sebességnél megmagyarázhatatlan örömérzéssel reagáltak a résztvevők. 

Az Egyesült Államok Űrkutatási Hivatalának (NASA) szakemberei harminc éve fejlesztik azt az agytréner készüléket, amely a fény és a hang hatásán alapulva gyors, hatékony segítséget kínál gondolataink tisztántartásához, mentális egészségünk megőrzéséhez, képességeink fejlesztéséhez.

Már időszámításunk előtt végeztek kísérletet a fény és a hang lelki-fizikai hatása figyelembevételével. Ptholemaiosz forgó kereket állított a napsugarak útjába. Bizonyos sebességnél megmagyarázhatatlan örömérzéssel reagáltak a résztvevők.

Agyunk hullámai és a fény
... Sok-sok idő elteltével sem váltak érdektelenné a tudósok körében a "változó fény fenomenonnal", a "mesterséges spektrum pörgettyűvel", a "hisztériára" alkalmazott, majd a relaxáció érdekében továbbfejlesztett fény-hang effektekkel kapcsolatos kísérletek. Később, amikor az eredményeket a neurológia is használta már és ismerték a négy fő tudati állapotot jellemző agyhullámokat, dr. W. Grey Walter 1956-ban publikálta a Fény-hang stimulációra adott agyi válaszok demonstrálásával kapcsolatos eredményeket. Az egyik legfontosabb tudományos felfedezésnek a frekvenciát követő válasz (FFR) bizonyult.

Agyunk képes utánozni a kívülről érkező rezgéseket. Ez a frekvenciakövetési képességünk teszi lehetővé számunkra a megfelelő tudatállapotokra való ráhangolódást. Amikor például rendkívül zajos közegben idegesen ordibálnak velünk, miközben a feladatunkra koncentrálnánk, akármilyen nyugodtak voltunk is azelőtt, átvehetjük az erőszakosabbak rezgéseit és mi is idegessé válhatunk...

Ha a főnök felesége nem áll kötélnek, a beosztott macskája issza meg a levét...
Ismerek olyan szülőket, akik ilyen lelkiállapotban hazaérve türelmetlenül ráüvöltenek a gyerekre, aki éppen elmélyült a fakockavár építésében és nem vette észre, hogy az egyik elem az apu talpa alá került. Mi történt? Apu "követte" az előtte ingerülten "szólók" rezgéseit, a gyerek "követte" apu még ingerültebb "rezgéseit" -és nincs kiszállás. Mert hiába készítette apu párja a finom vacsorát, a túl sok magas frekvencia tovább tombol és rombol; bár mosolyogva várta a felesége, az igazságtalan kiabálástól ő is "ideges" lett, veszekedni kezdtek, a gyerek sírva fakadt; mindenkinek összeszorult a gyomra... A pszichológia ezt hívja agresszió-átvitelnek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4054 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x