Az agykontrollról
Címlap / Ezotéria / Az agykontrollról

Az agykontrollról

Forrás: Agykontroll
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Az agykontrollt tanfolyamokon, könyvekből lehet megtanulni. Az agykontroll megtanít, hogy miként lehetsz jobb, hatékonyabb problémamegoldó ember. Gyakorlással tökéletesítheted képességeidet, elősegítheted személyiséged fejlődését, érzelmi életed és anyagi helyzeted lényeges javulását. 

Az agykontroll módszert José Silva dolgozta ki és a saját környezete által tapasztalt sikerek hatására kezdte el tovább- fejleszteni, majd egyre nagyobb csoportoknak tanítani.

Az agykontrollt tanfolyamokon, könyvekből lehet megtanulni. Az agykontroll megtanít, hogy miként lehetsz jobb, hatékonyabb problémamegoldó ember. Gyakorlással tökéletesítheted képességeidet, elősegítheted személyiséged fejlődését, érzelmi életed és anyagi helyzeted lényeges javulását.

Különböző helyeken különböző című agykontroll tanfolyamokat hírdetnek, de a lényeg és a módszer ugyanaz. Azok a mesterek, akik tökéletesen elsajátították az agykontrollt részletenként, elemenként segítenek neked, a címek csupán út mutatók. A módszer alkalmas:- a stressz levezetésére,- alvászavar megszüntetésére,- ébresztőóra nélküli, időzített ébredésre,- élénkítőszer nélküli felfrissítésre (például autóvezetéskor),- a fejfájások 90%-ának és a migrénnek gyógyszer nélküli elmulasztására. Megtanulhatod a memóriád fejlesztését- gyorsabb és hatékonyabb tanulást,- szokásaid (pl. dohányzás, alkoholizálás, túlzott evés, lustaság, rendetlenség) akaraterő és kínlódás nélküli megváltoztatására,- gyerekeink és felnőtt szeretteink szavak nélküli megsegítését,- a misztikusnak hitt, ám valójában természetes és hasznos intuíció avagy megérzőképesség rendkívüli fokozására.

Kutatások
Életünk hatékonyabb irányítása Pilar Usanos Tamayo, a Madridi Egyetem munkatársa, hosszasan kutatta a Silva-féle agykontroll hatását, s arról kétkötetes könyvet irt . Arra a végkövetkeztetésre jutott, hogy a jelentős hangulati javulás elsősorban annak a következménye, hogy az agykontrollt elsajátítók már sokkal kevésbé érzik magukat az élet sodródó áldozatainak, és sokkal nagyobb mértékben tudják uralni életük eseményeit.
Az agynak ismételten adott egészségjavító utasítások "Sosem tanulok meg kifejleszteni magamban, testi vagy lelki módszerekkel, elmebajt, pszichoszomatikus betegséget vagy neurózist. ... Negatív gondolatok, negatív utalások semmilyen tudatszinten sincsenek rám hatással. Testemet és lelkemet mindig tökéletes egészségben fogom tartani. Mindennap és mindenhogyan, egyre jobban, jobban és jobban vagyok."
A Stanfordi Egyetem kutatói szerint elménk képességeinek csupán mintegy 2%-át használjuk ki. A Silva-féle Agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát. Egyik fontos eszköze a relaxáció avagy lazítás, ami egyúttal a bizonyítottan megbetegítő hatású stresszt is levezeti.

A mesterek azt vallják: az Agykontroll nem vallás. Ateista ember ugyanúgy megtanulhatja elméje hatékonyabb használatát, mint az istenhívő, ahogy világnézetétől függetlenül mindenki megtanulhat például úszni is. Technikái, tartalmi elemei alapján szokás nyugati jógának is nevezni.

www.agykontroll.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5296 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x