Aura-soma a szivárvány üzenete!
Címlap / Ezotéria / Aura-soma a szivárvány üzenete!

Aura-soma a szivárvány üzenete!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ahogy az evolúciós fejlődés egyre finomabb szinteket közelít meg, úgy nyilnak meg az ember számára a fejlődését elősegítő "kapuk". A mai kor emberének egyre több lehetősége van arra, hogy bármely területen — legyen az tudomány, vallás stb... - felismerje a teremtő elv hármasságát, melyet a mi kultúrkörünk "szent háromság"-ként ismer.  

Ahogy az evolúciós fejlődés egyre finomabb szinteket közelít meg, úgy nyilnak meg az ember számára a fejlődését elősegítő "kapuk". A mai kor emberének egyre több lehetősége van arra, hogy bármely területen — legyen az tudomány, vallás stb... - felismerje a teremtő elv hármasságát, melyet a mi kultúrkörünk "szent háromság"-ként ismer.

Jelenleg az ember számára a fény, a hang és az illat formájában lelhető fel a legfinomabb szinten a teremtésnek ez a hármassága. Az aura-soma ebböl a harmasságból a fényen keresztül próbál segítséget nyútjtani az ember számára.

Palackba zárt fények






Az aura-soma rendszerét Vicky Wall angol gyógyszerész aszisztens alkotta meg 1984-ben. Vicky tisztánlátó volt. Imádság és meditáció útján kapta a sugallatot az un. egyensúly- olajok elkészitéséhez. Halála után (1991) tanitványa, Mike Booth vette át a munkát. Hasonló adottságai révén azóta ő "teremti" az egyensúlyolajok sorát. Jelenleg 102 egyensúlyolajat tartalmaz egy készlet. Ez az egyensúlykészlet az alapja a konzultációnak. (Konzultációt a Nemzetközi Színgyógyászat Akadémia oklevéllel rendelkező hallgatói vegeznek.)

Ez a szelíd gyógymódok legszelídebbike, mivel önválasztó rendszer. Maga a páciens mutatja meg választása során a benne lévő elakadásokat, és ezzel egy időben választja ki a feloldáshoz szükséges megoldást is. Az aura-soma nem sorolható a természetgyógyászati módszerek közé. Elsősorban nem a betegségek gyógyítását tartja szem elött. Sokkal nagyobb súlyt fektet a lélek regenerációjára.

Az AURA-SOMA LÉLEKGYÓGYASZAT!


Oki szinten segít feltárni és kezelni a gondokat, igy természetes, hogy okozati szinten megjelenik a változás. Betegségek javulhatnak, gyógyulhatnak általa.

Fényrezgés




Az aura-soma a rendszerén belül különféle energiákkal dolgozik, igy túlmutat a megszokott hagyományos módszereken. Nagyon új és nagyon ösi. A jelen kor emberének tudati fejlődése hozta meg a lehetőségét annak, hogy ezzel az ősi módszerrel újra hatékonyan lehessen dolgozni. Ma már egyre tágabb teret kapnak az alternatív, holisztikus megkozelítési módok, lehetőséget teremtve a különböző energetikai szintekről történő regeneráció megvalósítására.

Ennek a rendszernek óriási előnye, hogy képes az embert körülvevö összes energetikai szinten megindítani az átalakulást. Úgy van kialakitva, hogy bármely szinten megkezdhető a munka, mert szem előtt tartja azt a tényt, hogy az energiamezők áthatják egymást. Ennek egyenes következménye az, hogy a lelki vagy szellemi síkon végzett kezelés kihat a fizikai síkra, ahol gyógyulás formájában jelenik meg az eredmény.

Az aura-soma ötvözi a szignatúra tant a csakra tannal. Így igen hatékony rendszerként működik. Számos lehetőség még nincs kiaknázva e területen, de mar jelenleg is egy sor más rendszerrel képes parhuzamosan müködni (pl: asztrológia, homeopátia, kineziológia stb...).

Ez is bizonyítja, hogy olyan hasznos ajándékkal vagyunk gazdagabbak, mely magunk és mások tudati fejlődését képes magasabb szintre emelni.



Palackválasztás


Az első lehetőség a "szeress bele és vidd!". Ez azt jelenti, hogy ami legelőször megtetszik, azt az illető magával viszi és használja. Ez az egyszerűbb valtozat, amikor a páciens nem tudatosan dolgozik önnön fejlődésén.

A második lehetőség a konzultáció, melynek alkalmával 4 palackot kell kiválasztania a páciensnek a készletböl, és a továbbiakban ebből a négy palackból történik az elemzés. A konzultáció 1ehetöséget kínál arra, hogy teljes melységében feltárja az illető sorsában megjelenő kihívásokat és a megélt tapasztalatok által megjelenő ajándékokat Ehhez a munkához szakképzett konzulensek állnak rendelkezésre.

A palackok használata


A palack tarta1mát - felrázás után - a konzulens által ajánlott módon alkalmazzuk. Ha konzultáció nélkül vásárolunk palackot, az a legegyszerűbb módja a használatnak, ha a színnel azonos csakra területére kenjük, körben, a test körül. (A vásárlás helyén adnak felvilágositást a használatról.)



A palack energetikája


A személyes palackot más nem érintheti meg!!! A választott palack a használat alkalmával ún. személyes kontaktusba kerül használójával. Ennek révén egyfajta energo-információs csere jön létre. Ez azt jelenti. hogy a palackban lévő energetika (rezgés) kapcsolatba lép a felhasználó személy energetikájával (rezgésével). Egy "bensőséges" kapcsolat alakul ki a két energetika között. Ez a viszony azonban nem tűr meg más külső energiát (személyt), ezért ha bárki megfogja a "személyes palackot", az energetikailag átrendezOdik. Tisztítással azonban ismét rendezhető az energetikai kapcsolat. Léteznek olyan készítmények, melyeket eleve úgy alkottak meg, hogy kivédjék az ilyen "támadásokat".

Segitők


Míg az egyensúlypalackok az elektromágneses mező energiáján keresztül fejtik ki hatásukat, e rendszer kiegészitődik meg két mezőn történő munka lehetőségével. Az étertestet a POMANDEREK, az asztráltestet pedig a QUINTESZENCIAK tudják a legoptimálisabban a megfelelő rezgésszintre hozni. Mindhárom síkon mindig az egyén saját energiájának megfelelően történik az egyensúly helyreállítása. Remélhetőleg a hagyományos gyógyászat is felfigyel ennek a rendszernek a szelíd, ámde rendkívül hatékony helyreállító mechanizmusára, és komolyabb kutatásokkal és mérésekkel igazolja a "szivárvány" gyógyító erejét, melyet az ősi kultúrák nagy szeretettel és igen hatékonyan alkalmaztak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 14029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x