Szőrös kézfej - mit jelent?
Címlap / Ezotéria / Szőrös kézfej - mit jelent?

Szőrös kézfej - mit jelent?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A kézelemzés módszerét követve az első dolog nem a tenyér vonalainak a megfejtése vagy tanulmányozása, hanem a kézfej alapos vizsgálata. A kézfejek szőrössége, a bőr állapota sok mindenről árulkodik. Hölgyeim titkon lehet figyelni a kezeket, talán választ kapunk… 

A nagyon szőrös kézfej
Amikor a kézfejet erős szőr borítja, s így a bőr láthatatlan, akkor ez túl tengő állatias ösztönökre, vitalitásra és a fizikai tevékenységek túlhangozására utal, kifejezetten a szexualitás és az evés területén. Az ilyen kéz tulajdonosa hajlamos a durvaságra, nem szereti az ínyencségeket, ezzel szemben viszont a mennyiség áll az első helyen. Az aktív életmódot kedveli, büszke a teherbírására.

Szőrös kézfej
Ez a középső fázis férfiasságra és férfias jellemzőkre utal. A fizikai vágyak tekintetében nagyon nagy önfegyelem van jelen. E kéz tulajdonosa jól viszonyul az intim kapcsolatokhoz, tud határozott és felelősségteljes lenni.

Vastag szőr
Amikor a szőrszálak vastagok, akkor az állatias ösztönök kerülnek előtérbe. Ha a szőrszálak erősek, de vékonyszálúak, akkor az illető intellektuális beállítottságú, fontos számára a fegyelem és a kifinomultság.

Vékonyszálú szőr a férfiak esetében
Amikor egy férfi kezén, kevés és vékonyszálú szőr található az nem túl jó előjel. Az illető nem igazán férfias, hajlamos a gyengeségre. Nem tud határozott vagy parancsoló lenni, hajlik a nyomásra és időnként kiszámíthatatlan. Általában idegi és pszichológiai problémákkal küszködik.

A selymes felületű bőr
A női kéz esetében a sima bőr egyértelműen ravaszságra, okos manőverezésre utal. Az ilyen kezű hölgyek nagy törődést és kényeztetésre vágynak.
Ha a férfi kéz ilyen, az hajlamos a túlzásokra ha senki nem szab határokat ennek, szereti a luxust és a kényelmet.

Az erős szerkezetű bőrfelület
A se nem puha se nem érdes bőrfelület a fizikai és az intellektuális képességeknek az egyensúlyáról árulkodik. Az illető, akár nő, akár férfi képes aktív, energetikus életet élni és az intellektuális képességeit is ki tudja fejezni. Jó képességű egyén, aki hajlik határozottságra és fegyelmezett életmódra.

Az érdes bőrfelület
Kiváló egészségű, kockázatot vállaló egyén. Habzsolja az életet imád enni és szórakozni. Egyénisége erős, időnként akaratos és érzéketlen is tud lenni.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9491 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x