Káros visszaemlékezni múlt életünkre
Címlap / Ezotéria / Káros visszaemlékezni múlt életünkre

Káros visszaemlékezni múlt életünkre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-08

Az ezotéria összefüggéseit nem ismerők számára kifejezetten káros visszaemlékezni elmúlt életekre - állítja Anne Küstler. A visszaemlékezés ugyan egyértelműan lehetséges, de túl sok a veszélye.  

Az ezotéria összefüggéseit nem ismerők számára kifejezetten káros visszaemlékezni elmúlt életekre - állítja Anne Küstler. A visszaemlékezés ugyan egyértelműan lehetséges, de túl sok a veszélye.

A német pszichoterapeuta szerint az előző életekbe való kalandozás kifejezetten káros hatással van a személyiségre. A megfelelő felkészítzés nélkül történő "csináld magad" időutazásokkal rengeteg kárt okozhatunk a lelkünkben.

Többnyire ugyanis nem érkezik válasz a kérdésekre, csak még egy feldolgozatlan, és ebben az életben csak komoly terápiával oldható élmény-sokk hat az emberre. A pszichológusnő elmondta azt is, hogy az életek során különböző mintázatok öröklődnek az ember lelkében, amely mintézatok minden életünkben éppen úgy ismétlődnek, tehát bőven elegendő, ha jelen letünkben megtaláljuk ezeket a mintázatokat, és ezekkel dolgozunk, valódi szükség nincs a múlt életekbe való kalandozásra.

Minden életünk után úgy választjuk meg a következőt, hogy abban minden szülői és környezeti üzenetet megkapjunk ahhoz, hogy a sorsunkat be tudjuk teljesíteni. Szó szerint Egy életre elegednő az az élményanyag, amit gyermekkorunkban megkapunk szüleinktől és környezeünktől. Ebben minden benne van, amit meg kell oldanunk, fel kell dolgoznunk.

A spirituális keresők között hatalmas divat reinkarnációs terápiákra járni, ám ez gyakran krízist okoz, nem pedig felold. 

A szakavatott terapeutával végzett relaxálás során előbukkanhatnak ilyen élmények, melyeket csak azzal az életeseménnyel kontextusban elég vizsgálnunk, amivel a terápia során dolgozunk. Maga az "elmúlt életek keresése" cél nélkül csupán zavart okoz a keresőben. Olyan képzeteket, melyek alapján nem tudja eldönteni, hogy ő most éppen melyik világban is él pontosan. 

Az előző életekkel foglalkozásnak fontos szerepe lehet, hiszen az időnyomon visszafelé rengeteg esemény van. De minden fontos esemény első "csomója" jelen életükben kibogozható. 
Fontos, hogy ez nem tagadja, vagy nem cáfolja azt, hogy lehetséges visszanézni a korábbi életekre, és azt sem, hogy lehet mélyebb gyökere egy életproblémának, csupán a veszélyre hívja fel a figyelmet. Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1880 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x