HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-23
Címlap / Ezotéria / Megalakult a Független Mágusok Szövetsége

Megalakult a Független Mágusok Szövetsége

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-23

2003. szeptember 8-án megalakul a Független Mágusok Szövetsége. A Szövetséget azzal a céllal alapították, hogy különválasszák a mágiát a boszorkányságtól, erről a közvéleményt is tájékoztatva, valamint megakadályozzák a mágia segítségével világuralomra törő emberek tevékenységét. 

 

2003. szeptember 8-án megalakul a Független Máágusok Szövetsége. A Szövetséget azzal a céllal alapították, hogy különválasszák a mágiát a boszorkányságtól, erről a közvéleményt is tájékoztatva, valamint megakadályozzák a mágia segítségével világuralomra törő emberek tevékenységét. A Szövetség érdekvédelmi és szakmai szövetségként működik, a tagok belépésükkel nem veszítik el független státuszukat.

A Szövetség tiltakozik az ellen, hogy a független mágusokat bármilyen fórumon bárki összefogottan képviselje, beleértve ebbe saját magát is. Alapszabálya szerint senki nem képviselhet olyan embereket, akik nem maguk választották képviselőjüket. A Szövetség is csak saját tagjait jogosult képviselni.

A Szövetség kijelenti, hogy senki nem kötelezhető egyetlen szervezet tagságához tartozónak sem, a belépés megtagadása esetén nem tehető ki diszkriminációnak, neve semmilyen fórumon, semmilyen formában nem tehető közzé hozzájárulása nélkül. A Szövetséghez kizárólag más szervezetekhez nem tartozó, független, spirituális képességekkel rendelkező személy csatlakozhat. A képességek felmérése háromtagú felvételi bizottság előtt, rövid beszélgetés formájában történik. A Szövetség tagjai hirdetéseikben, munkavégzésük helyén jogosultak feltüntetni a Szövetség logóját, amely szakmai elismerést jelent.
Szövetség tagjai ellen a szolgáltatásokat igénybevevő panaszt tehet, melyet a Szövetség minden esetben kivizsgál. Sorozatos, jogos panaszok esetén a tagot a Szövetség kizárja soraiból.

A Szövetség bármely tagjának, aki a fenti alapelvek miatt kerül személyiségi jogaiban sértett állapotba, vagy spirituális lehetőségeinek korlátozása alá, lehetőségeihez képest minden segítséget megad. Ez jogi vagy spirituális segítségnyújtás formájában történhet.

Aki céljainkkal egyetért, jelentkezhet az fmsz@ezo.hu e-mail címen.

FMSZ

 
 
[2382]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/everness-partnerprogram_banner_300x250-anim.gif
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x