Horoszkóp titok - bulvár, vagy személyes? Leleplezzük!
Címlap / Ezotéria / Horoszkóp titok - bulvár, vagy személyes? Leleplezzük!

Horoszkóp titok - bulvár, vagy személyes? Leleplezzük!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-26

Amikor egy új emberke születik erre a világra, jöttének pillanatát egy nagyon komoly és izgalmas "térkép" őrzi. Ez a térkép nem más, mint a születési horoszkópunk, a radix. E kördiagram nem csak egyszerűen a születés pillanatának égi képét mutatja, hanem azt az időminőséget is, amely az adott momentumra jellemző.  

A radix kört az alábbi kép mutatja - ez egészen személyes, nincs belőle két egyforma, akár a tenyerünk, az ujjunk, az arcunk, hangunk - teljesen egyéni.Bélyeg vagy adomány?

Könnyen rásütik a bélyeget egy Skorpió szülöttre, hogy depressziós, sötéten látó, hiszen Skorpió, vagy Ikrek esetén, hogy szélhámos, simlis. Még tetejébe hozzá is teszik az ilyen beskatulyázott ítélethez, hogy "jellemző". S máris ott tartunk, hogy kategóriákba soroltatunk. Pedig a születés pillanata annyi minden mást hordoz magában, hogy abból kell kiindulni elsődlegesen, nem pedig a születésnap dátumából. Sokszor láthattunk már olyasmit, hogy még ikerpárok sem hasonlítottak egymásra, nemhogy más - egy napon született - emberek. Egy perc születési eltérés - sőt, akár másodpercek - is más-más aspektusokat képviselhetnek. Nem is beszélve arról, hogy nem mindenki születik azonos földrajzi szélességi és hosszúsági fokon. Egy precíz és hiteles, sőt felelősségteljesen elkészített horoszkópnak szüksége van a születés pontos pillanatára valamint a földrajzi koordinátákra is.

Egy napon születtek...

Nézzünk egy példát. Baráti társaságban kiderül, hogy Kati és Panni ugyanazon a napon születtek. Nagy az üdvrivalgás, és néhány perc múlva előkerül valami színes újság, ahol a Horoszkóp rovatban azonnal az aktuális jegy jóslataihoz fordulnak. Gyorsan megnézik, mit is írnak a Nyilasról a jövő héten. No, itt kezdődik az értetlenség - jogosan. Kati épp válófélben van barátjától, Panni bukdácsol matekból. A heti hori pedig imígyen szól: "A Nyilasok most a lehető legjobb helyzetben vannak. Bimbózó szerelmük kiteljesedik, boldog légyottoknak nézhetnek elébe. Anyagiakban kissé elővigyázatosnak kell lenniük, de tanulmányaikban a szárnyalás lesz a jellemző".

... de mi van a horoszkópban?

Itt kezd elgondolkodni - remélhetőleg - két főhősünk, s nem nagyon érti, mi is a helyzet ilyenkor. S addig jó, míg ebben az esetben mélyen elgondolkodnak. Itt is van több lehetőség. például rögtön elvetni és lefújolni az egészet, hitetlenkedve egymásra nézni és arra gondolni, jaj Istenem, csak nem velem van valami baj, esetleg foggal-körömmel megfelelni a leírtaknak. És itt folytatódik a probléma. Egyiket sem kell tenni.Ne ülj fel minden mesének!

A megoldás csupán annyi, hogy nem kell felülni ezeknek a bugyutaságoknak. Meg annak sem, hogy kihez ki illik. Péter lázasan keresgél az ismerős lányok között, vajon ki Bak? Mert neki ezt jósolták, hogy Szűz létére Bakkal kell, hogy összekösse sorsát.
Ugyan már miért? Számtalan konstelláció dönti el, kihez kis passzol, ki kitől tanulhat élete során a legtöbbet, ki adhatja meg a másiknak azt, ami egy működő párkapcsolatban kell.
Az általános összeillőséget ez a párhoroszkóp mutatja meg, kattints ide >>

Minden jegy egy-egy indviduum

Minden horoszkópban foglalt időminőség is egy-egy individuum. Minden ember is egy-egy individuum. Egyszeri és megismételhetetlen. Ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat, két egyforma arc, hajszerkezet vagy alkat, úgy a horoszkóp által megmutatott ember sincs. Az asztrológia nem uniformizálható. Nincsenek sémák, nincsenek skatulyák.
Általános jellemzők azonban vannak, melyek az adott jegy minőségét jellemzik.

A Te saját térképed!

Minden embernek van egy térképe, s ez a térkép mutatja be a benne lévő tulajdonságok halmazát. A radixok életterületekre vannak felosztva, ez a tizenkét ház, azokon belül foglalnak helyet a bolygók, a Holdcsomópontok, s ezek között is fényszögek feszülnek, uralmi kapcsolatok jellemzői tarkítják tovább a palettát. Hogyan is lehet csak egyjegyűnek minősíteni az embereket! A születésnapnál is fontosabb egy Ascendens nevű pont, amely a személyiség - még a küllem is ide tartozik - jelölője a képletben. (Ascendens: az állatöv azon jegye, amely a születés pillanatában felkel a keleti horizonton.) Mindezeken kívül még meghatározóak pl. az állócsillagok fényszögei is.

 

Térkép a lélekhez- a személyes képleted!

Ha már eddig térképhez hasonlítottuk a születési képletet, menjünk tovább ezen a szálon. Tegyük fel, valaki kirándulni indul Magyarországon. Minden megyét be akar járni, meg akarja ismerni a városokat, a tájakat, hegyeket, vizeket meg minden más fellelhető érdekességet. Például Veszprém megyét választja. Már eleve nem indul el egy - mondjuk - Csongrád megye térképpel.
Ám még mindig csak egy vaktérkép van nála.

Annyi információt tartalmaz ez a vaktérkép, hogy a nagyobb településeket feltűntették rajta, s a megyehatárokat is megrajzolták. De hősünk még nem tudja, merre induljon, s mit is lásson útközben. Tudjuk, hogy e megye tartalmaz hegyeket, dombokat, folyókat, sőt még Balatont is, de semmi sem látszik a térképen. Vakon fog tapogatózni, s meglepetések halmaza éri az úton. Hol egy folyó állja útját, hol egy sziklafal, és ennek megfelelően igen tétovának fog bizonyulni. Ám, ha teljes értékű és felelősen kidolgozott térképpel indul el, nemcsak az akadályokat tudja simán venni, de számtalan más érdekességet is fel tud fedezni. Romokat, műemlékeket, állatkerteket, strandot és akár még egy focipályát vagy barlangot is.

Nos, körülbelül ennyi a különbség - roppant leegyszerűsítve és sablonosan - az igazi asztrológia és a bulvárkodás között. Ezt az ősi tudományt sok-sok éven, évtizeden keresztül tanulják, tanulmányozzák azok, akik ezzel felelősségteljesen foglalkoznak. Természetesen, aki felelősen áll hozzá, nem is holmi kis jóslásokra alkalmazza, hanem személyiségfejlesztésre, gyógyításra, kapcsolati problémák tisztázására, tanulásra, életminőség és lehetőségek fürkészésére, valamint a jó életmegoldások felfedezésére, hasznosítására.
Ha szertetnél személyes horoszkópot, kattints ide>>


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5520 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x