2004-es védikus horoszkóp
Címlap / Ezotéria / 2004-es védikus horoszkóp

2004-es védikus horoszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az itt következő horoszkópok a lagna, vagyis a születési aszcendens alapján határozzák meg a következő évben várható eredményeket. Ehhez szükséges, hogy tudjuk az aszcendensünket a védikus asztrológia szerint. Ez a legtöbb esetben az előző jegybe fog esni a nyugati horoszkóphoz képest.  

Az itt következő horoszkópok a lagna, vagyis a születési aszcendens alapján határozzák meg a következő évben várható eredményeket. Ehhez szükséges, hogy tudjuk az aszcendensünket a védikus asztrológia szerint. Mivel a védikus asztrológiában az úgynevezett sziderikus zodiákust használjuk a nyugati asztrológiában alkalmazott tropikussal szemben, az aszcendensünk általában nem ott lesz, ahol a nyugati horoszkópban. Ha viszont fokra pontosan tudjuk a nyugati asztrológia szerinti aszcendensünket, akkor abból a kb. 23 és fél fokos precessziós értéket kivonva megkapjuk a védikus horoszkóp szerinti aszcendenst.
Ez a legtöbb esetben az előző jegybe fog esni a nyugati horoszkóphoz képest. (A nyugati horoszkóp szerinti aszcendensed kiszámíthatod ha erre a sorra kattintasz!)

Az itt következő, a 2004-es évre vonatkozó jóslatok persze általánosítások, így nem várhatjuk, hogy mindenki esetében beigazolódjanak. Pontosabb útmutatást személyes horoszkópelemzés során kaphatnak a olvasóink.

KOS ASZCENDENS

Főbb tranzitok
Számodra a 2004-es év úgy kezdődik, hogy a Jupiter az 5. házadban van (tanulás, szerencse), a Szaturnusz a 3. házadban (testvérek), a Ráhu (felszálló holdcsomópont) pedig az elsőben. Később, augusztus 28-tól kezdve a Jupiter a 6. házadba lép (aminek következtében kerülni fogod a konfliktusokat), a Szaturnusz viszont a 4. házadba (anya, otthon) lép szeptember 6-tól. A Szaturnusz tranzitjai általában károsan befolyásolják a házakat, míg a Jupiter kedvező hatásokat okoz. Általában véve jó év lesz, különösen az első fele.

Pénz, ingatlan
A jövedelmed növekedni fog, és ingatlannal kapcsolatos ügyeken is nyerhetsz ebben az időszakban. Esetleg új ingatlant vásárolsz. Új autó is elképzelhető, valamint hirtelen vagy váratlan pénzügyi nyereségek.

Munka, karrier
A pénzügyi helyzeted mellett a munkalehetőségeid is előnyösen változnak. Ha hosszú távú befektetésen vagy terv megvalósításán gondolkodsz, mint például házépítés, új üzlet elkezdése vagy tanulás, akkor ez a kedvező időszak. Új munkalehetőségek vagy előléptetés sem kizárt.

Család, otthon
A társadalmi helyzeted és családi állapotod figyelemre méltó avulást mutat, ingatlannal kapcsolatos nyereségek, elhanyagolt munkák újrakezdése, új építkezés vagy lakásfelújítás is megtörténhet. Új barátokat is szerezhetsz, vagy rég elfeledett barátaid kerülnek elő, és a barátság újraéled.

Tanulás
Sikeres vizsgák és felvételik várhatók, valamint alkalmad nyílik új dolgokat megtanulni.

Egészség
Az egészségeddel semmi gond nem lesz ebben az időszakban.

Kivételek
Ha valakinek éppen Ráhu-fő- vagy alkorszaka van, akkor az időszak rosszabb, a barátaid vagy a rokonaid rossz híredet kelthetik. Mások nem ismerik el megfelelően a képességeidet. Tolvajok és rosszindulatú emberek is bajt okozhatnak. Függőségben vagy félelemben kell élned. Az éjszakai utazásokat kerülni kell.

BIKA ASZCENDENS

Főbb tranzitok
Számodra a 2004-es év úgy kezdődik, hogy a Jupiter a 4. házadban van (otthon, anya), a Szaturnusz a 2. házadban (vagyon), a Ráhu pedig a 12. házadban (titkos ellenségek). A Szaturnusz és a Ráhu (felszálló holdcsomópont) tranzitjai általában károsan befolyásolják a házakat, míg a Jupiter kedvező hatásokat okoz. Így az otthon területén minden rendben lesz, de a pénz nem lesz olyan sok, valamint titkos ellenségeid is aktivizálódnak.
Később a Jupiter az 5. házadba lép, a Szűzbe, augusztus 28-án, a Szaturnusz pedig a 3. házadban, a Rákba szeptember 6-tól. Ez az időszak tehát vegyes eredményeket hoz. Az év első fele sokkal nehezebb lesz, mint a második.

Pénz, ingatlan
Az év elejétől kezdve bukkannak fel az ingatlannal vagy akár ingóságokkal kapcsolatos problémák. Lehetséges, hogy valami váratlan nyereséghez jutsz, de az hamar el is fogyhat. Váratlan kiadások is akadhatnak, és néha másokra kell támaszkodnod, hogy kölcsönökből tudd megoldani átmeneti pénzzavarodat. Értelmetlen dolgokra költöd a pénzedet. Egy ember, akin segítettél, bajba sodorhat.
Az év második felében pénz- és ingatlan-nyereségek várhatók. Váratlan jövedelem is befolyhat.

Munka, karrier
Az év első fele nem olyan fényes a karrier szempontjából. Munkahelyi nehézségek, leváltás, az állás megváltozása, vagy a kedvedre való új állás megtalálásával kapcsolatos nehézségek és akadályok a legvalószínűbb eredmények.
Az év második felében a dolgok jobbra fordulhatnak. Mind a pénzügyi helyzet, mind a munkakörülményeid jobbra fordulhatnak.

Család, otthon
Az év első felében valószínűleg új luxuscikkekkel szereled fel az otthonodat, vagy felújítod a meglévő dolgokat és megnöveled az értéküket. Bár az otthoni helyzet átlagos lesz, időről időre boldogtalanság, viták, akadályok, szomorúság, magány, magas kiadások és egészségügyi problémák is várhatóak. Rossz híreket hallhatsz egy barátoddal, rokonoddal vagy családtagoddal kapcsolatban. Általában ilyenkor elveszíted a jókedvedet. Lakóhelyváltozás lehetősége is fennáll. Ha nem vagy óvatos, akkor sok nehézséggel, problémával és mentális aggodalommal kell szembenézned. A rokonaid rossz hírbe keverhetnek. Mások nem ismerik el a képességeidet. A szüleid családjára jó időszak vár, míg az üzleti partnerek vagy házastárs keresése szempontjából nem olyan jó.

Tanulás
Az év első fele nem annyira kedvező a tanulás szempontjából, mert nehezen találod meg a békét, ami szükséges ahhoz, hogy koncentrálni tudj a tanulásra.

Egészség
Nehéznek találhatod, hogy tisztán gondolkodj, néha ostobaságokat csinálsz, és ezért bajba keveredsz. Tehát nem szabad túlzottan aggódnod semmi miatt. Figyelj oda az egészségedre, főleg a szem és fogak betegségei fenyegetnek, valamint magas vérnyomás. Ez az időszak az egészséges kinézetedet és szépségedet is megviselheti, és mások szemében aggódó és beteges embernek fogsz tűnni. Az év második fele viszont jobb lesz.

IKREK ASZCENDENS

Főbb tranzitok
Az Ikrek aszcendensűek számára a Jupiter a 3. házban lesz az év elején, a Szaturnusz az 1. házban, a Ráhu pedig a 11. házban (nyereségek külföldről). Később a Jupiter a 4.házban lép, a Szúz jegybe augusztus 28-tól; a Szaturnusz pedig a 2. házba lép, a Rákba szeptember 6-tól. Ezért az előző évhez hasonlóan ez sem egy túl jó időszak. Nem várható az ügyeid jelentős előremozdulása.

Pénz, ingatlan
Váratlan, magas kiadások, pénzt és erőforrásokat pazarolsz vagy drága utazásokat teszel. A bevételeid lecsökkennek, és egy új munkahellyel vagy üzleti vállalkozással kapcsolatos nehézségek is várhatóak. Az ingatlannal kapcsolatos problémák is felvetődhetnek. Magas kiadások, esetleges pénzügyi nehézségek várhatóak. Munkahelyi nehézségek, éthelyezés vagy lakóhelyváltozás és a hatóságokkal kapcsolatos gondok is várhatóak. Megtakarított pénzedet szükségtelen dolgokra költöd. Üzlettel vagy mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozók részére rossz ez az időszak, mivel a befektetések elvesznek a piac ingadozásai, tolvajok, járványok vagy az időjárásváltozás miatt. Magas kiadásaid lehetnek jövőbeni nyereség reményében, de nem valószínű, hogy ezek hamar adnának eredményt.

Család, otthon
Rokonaiddal vagy közeli társaiddal problémák lehetnek. Az is elképzelhető, hogy ezeket jogi úton kell megoldani. Minden irányból problémák jöhetnek. A rokonok és családtagjaid életében is nehéz időszak. Lehet, hogy olyan dolgok miatt is fognak hibáztatni, amelyeket nem is tettél meg. Baleset vagy sebesülés veszélye is fenyeget. A járművek lerobbanása és tolvajok miatti bajok is előfordulhatnak. A család nőtagjai számára is rossz az időszak. A családon belül elveszítheted a jó hírnevedet. Családi kapcsolatok megszakadása. Az idősebb rokonokkal is előfordulhatnak nézeteltérések. Szerelmi ügybe keveredhetsz, és az ebből származó bonyodalmakkal is szembe kell nézned.

Tanulás
A tanulásban nehézségeid lehetnek és nem jó időszak azok számára sem, akik vizsgákra készülődnek.

Egészség
Gyenge egészség is várható ebben az időszakban. Emellett a lábadat érintő fájdalmas betegség, vagyis szemprobléma lehet még olyan komplikáció, amivel ebben az időszakban találkozhatsz. Tűzzel vagy vízzel kapcsolatos veszélyre is ügyelni kell.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 6386 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x