Gyökerek nélkül nem lehet repülni! A családállítás módszere...
Címlap / Ezotéria / Gyökerek nélkül nem lehet repülni! A családállítás módszere Carla Gallitól

Gyökerek nélkül nem lehet repülni! A családállítás módszere Carla Gallitól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

A családfelállítás alapelvei nem csak a családban, a párkapcsolatban, hanem az életünk szempontjából fontos nagyobb rendszerekben: a munkahelyi, nemzeti csoportokban is érvényesek. Az elvek ismerete hatékonyan hozzájárulhat a munkahelyi és más csoportbeli konfliktusok megoldásához, a stressz csökkentéséhez, a kommunikáció javításához, továbbá segítség a döntéshozatalban. 

Ellentétes hatások
Úgy tűnik, mára szárnyaik nőttek az embereknek. Olyan, mintha nem is léteznének már olyan akadályok, amelyeket a tudomány és a technika ne tudna legyőzni. Ugyanakkor egyre több a háború, a környezeti katasztrófa, és egyre nő a félelem az emberekben. A szárnyaink megvannak, de hiányoznak a gyökereink.

A család az az alap, amelyben gyökeredzünk. Amíg ezeket, a gyökereket nem ismerjük fel, szárnyaink gyengék maradnak. A család és rendszerfelállítás az egyik lehetséges módja annak, hogy felfedezzük ezeket, a gyökereket és megszabadítsuk őket mindattól, ami árt nekik és gyengíti őket. Akkor a gyökerekből a szárnyakba áradhat az erő.

Bert Hellinger szerint: ha a család rendjét ily módon helyreállítják, az egyén kiléphet a családból. Ilyenkor maga mögött érzi a család erejét. Csak ha elismeri a családhoz való kötődéseit, és tisztán látja saját felelősségét, illetve osztozik benne, akkor érezheti magát tehermentesítve, illetve akkor tud saját egyéni, különleges feladatainak eleget tenni anélkül, hogy a korábbi dolgok ránehezednének és kísértenék.Mi történik családállításkor?

A felállítások révén egy újfajta realitással lépünk kapcsolatba. Megismerjük a gyökereinket, az érzéseinket, megtapasztalhatjuk azt a valóságot, ami irányit minket.

Mint az Élet iskolája amely a beteljesedett élethez szükséges alapvető viszonyulást közvetíti. Megismerteti velünk a rendszereket irányító törvényeket, melyek ismerete és betartása szükséges ahhoz, hogy saját életet élhessünk. Rávilágít azokra az erőkre, melyek akadályoznak a boldogulásban és abban, hogy az életünk teljes értékű legyen, hogy minden percben az itt és most-ban legyünk.

Minden és mindenki egy... Mindannyian össze vagyunk kötve. - Sokat halljuk mostanában ezt a Vízöntő korában. Ám hogy a "mindenki" egy részével, a családunkkal egyek vagyunk, azt ha eddig homályosan érezhettük is, most Bert Hellinger családfelállítás néven ismert módszerével közvetlenül is megtapasztalhatjuk. És ha megtapasztaltuk, és letettük a magunkra vállalt sorsokat, érzelmeket, akkor onnantól a kezünkbe vehetjük az életünket. Az életünket, ami szüleinken, nagyszüleinken, dédszüleinken keresztül érkezett el hozzánk, és csinálhatunk belőle valami nagyon jót, hogy lássák, érdemes volt továbbadni nekünk. A legnagyobb ajándékot, amit csak ember embernek adhat.

Carla Galli
Család-, és rendszerállítás, önismeret, életviteli tanácsadás
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8401 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x