Cigánykártya jóslás - ne próbálkozz, csináld!
Címlap / Ezotéria / Cigánykártya jóslás - ne próbálkozz, csináld!

Cigánykártya jóslás - ne próbálkozz, csináld!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Szoktál játszadozni egy pakli cigánykártyával? 36 kártya, ami mindent tud. Képes rá, hogy megfordítsa a sorsodat! Túl egyszerű lenne, akár egy jobb dumás kiskamasznak is lazán menne, ha csak a lapokon álló szavakat olvassa össze! A kártyavetés tudománya ennél több. Miért?  

A kártya papírból van és töksüket!


A papírlapok nem rendelkeznek saját mágiával. A papír az csak papír. Ne tulajdoníts neki túl nagy szerepet. Nem tud beszélni sem, sőt azt sem fogja megmondani, meddig élsz, mi a bajod, vagy éppen hány gyereked lesz és mikorra. Az a rossz hírem van, hogy ezeket mind neked magadnak van esélyed megteremteni. 36 papírlaptól nem várhatod, hogy mélyebbre lásson, mint egy röntgengép, vagy előre tudja még meg sem fogant gyermekeid nemét – ezzel elvárásokat plántáljon beléd, amiről úgy gondolom, nincs rájuk szükséged.

A kártya bölcsessége – a te bölcsességed!


A kártyád csak annyira lesz okos, amennyire te magad az vagy. Ha a fejed tele van az ezotéria szélsőséges hülyeségeivel, akkor a kártyád is tele lesz vele. Ha előző életek sokaságát akarod látni, azt fogod. Ha vágyaid kivetülését akarod látni benne, akkor azt fogod látni. A kártyád ugyanis téged tükröz. Ezért nem mindegy, ki az aki elé leülsz egy sorsvetésre, s ezért nem nagyon megy, ha magadnak akarsz jósolni – a kártyákban ugyanis olyankor többnyire a vágyak síkja képződik e számodra, nem a valódi útjelző.


 

A jós dumája elég jó duma?


Tudod mitől idegesítők igen gyakran a különféle telefonhívásos jóslatok? Mert annak, aki a kártyát használja, pocsék a dumája. Próbál általánosságokat mondani, de rosszkor, rosszul és rossz helyen alkalmazza azokat. Ettől mű és kínos lesz az egész hadoválás. Néha bele-bele trafál, de többször lő mellé, mint bele. A jó duma ugyanis a „süket vaker” helyett az emberismeretben és a kimagaslóan jó verbális képességekben érhető tetten. A jóslás képessége valójában ezen tényezők sokasága, mely meg van fűszerezve egy jól tudatosítható ráérző képességgel. Képességgel és önbizalommal arra, hogy amit látsz, azt meg tudd fogalmazni, kimondani, de úgy, hogy a másik embert a mondandód építse.

Kártyavár cigánykártyából - Épít vagy rombol?


A jóslás rosszul alkalmazva elvárásokat vetít annak az embernek a lelkébe, akinek jósolsz. Tanuld meg egyszer és mindenkorra: ami szerinted pozitív és „jó” az nem minden ember számára az. Ha neked a gyerekek születése maga a csoda, a másiknak lehet a félelmek tornya. Tehát nem mentség az, ha azt mondod, hogy te csak a jót mondod meg – nem tudhatod, mi a jó! A cigánykártyából épített kártyavár igen borulékony, ha valóban tényszerű eseményeket akarsz előre megmondani a segítségével. Sokkal kisebb a félrenyúlás esélye, hogy ha a tények körül kavargó érzéseket vetíted ki, s azokról kezdesz beszélni. Ezekben ugyanis nincsenek olyan erős polaritások, jobban árnyalhatók, jobban igazodnak ahhoz, amit a kliensed érezni mer, tud, vagy akar.

A kártyalapok jelentése


A kártyákra írt egy-egy szó nem más, mint egy analógia – melyben a láncot kell felfűzni, s az analógia megfelelő sorát kell egymás mellé állítani. Ez az a rész amit nem lehet megtanulni sem könyvből, sem valakitől – kizárólag csak a rutin és a ráérző képességed vezethet arra, hogy melyik helyzetben mely olvasat lesz megfelelő.

Következő cikkemben a lapok jelentéseit mutatom be. >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 141444 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x