Sofőr spiritualitás - dugóba és parkoláshoz
Címlap / Ezotéria / Sofőr spiritualitás - dugóba és parkoláshoz

Sofőr spiritualitás - dugóba és parkoláshoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Akinek jogosítványa van, autót vezet (esetleg motort, kerékpárt, vagy bármilyen járművet) tudja, milyen stressz álldogálni a dugóban, vagy parkolóhelyre vadászni azokon a szakaszokon, ahol kifejezetten nincs parkolási lehetőség. A hatodik érzék fejlesztése.  

Sorozatunkban hétköznapi helyzeteket mutatunk be, amelyekben az ezoterikus emberek fejleszthetik azt a bizonyos „spirituális képességüket”, avagy hatodik érzéküket. Az efféle gyakorlatokhoz legtöbbször nem is kell semmi különleges. Ez a gyakorlat is ilyen.

Az egymásnak tülkölő, rohanó, kapkodó emberek vezette forgalom kívülről egy elmebeteg mozgalomnak tűnik. Ha beszállsz, nem szükséges azonnal bedilizned, ha a volán mögé ülsz. Barátnőm apukája szokta mondani, akinek csak öt érzéke van, ne üljön autóba, mert ahhoz kell egy hatodik is. Meg kell érezned, hogy ki jön ki az egyirányú utcában szemből, mikor lép le váratlanul a gyalogos, s hogy keresztbe fordul-e előtted egy életunt vesedonor a kerékpárjával. Nos, igen!Nyugi-mantra

A legfontosabb, hogy a stressz szintedet ne emeljék az egekig a többi úton járók. Ezt mantrázással tudod a legjobban elérni. Sokan valamilyen kis jelképet helyeznek a kocsiba, amire pillantva eszükbe jut saját mantrájuk. Olyan mantrát mormolj, melyet te magad írtál, vagy melyet tökéletesen el tudsz fogadni. Íme néhány:

„Köszönöm, hogy ebben a gyönyörű városban autózhatok. Köszönöm, hogy van autóm, s hogy békésen jutok el célomig!”

„Nyugalmam hozzásegít a biztonságos megérkezéshez – utamon észreveszem a jeleket és tudatosítom őket. Akkor érek célba, amikor az szükségszerű.”

Arra figyelj, hogy a mantrád RÓLAD szóljon. Ne legyen benne negatív jelzés mások iránt (például: a többi idegbeteggel szemben én nyugodt vagyok. Ha a többieket idegbajosnak tartod, akkor nem vagy nyugodt!).

Parkolási varázslat
A valóban profik ebben az agykontrollosok! Ha még nem voltál Agykontrollon, akkor épp itt az ideje, hogy elmenj. Jómagam már csak nevetek azokon az aggodalmakon, melyek a parkolási lehetőségek miatt hangzanak el. Általában azt is meg tudom mondani, hol fogok megállni körülbelül. (Egyszer egy totálisan tömött hotel parkolóban telefonon keresztül mondtam a férjemnek, hogy balra hátul lesz még egy hely. Odahajtott és értetlenül leparkolt.) Az egészben annyi a varázslat, hogy már induláskor képzeld el azt, hogy a leparkolásod nyugodt és zökkenőmentes lesz. Sokszor azt fogod tapasztalni, hogy épp előtted hajt ki valaki a számodra ideális parkolóhelyről. Mindegy az is, ha még nem jártál soha arra, ahol parkolnod kell majd. A parkolóhelyet, a parkolást akkor is el tudod képzelni előre.

Járd be utad gondolatban
Angyalokkal tárgyaló kolléganőm szokta mondani, hogy megkéri az angyalkákat, tisztítsák meg utunkat. Ha angyalhitű vagy, ezt is megteheted, de ha nem akarod a cuki-bolyhos égi lényeket zargatni egy egyszerű utazás miatt, az is megteszi, hogyha egy fél percet rászánsz az útvonal átgondolására, s elképzeled, hogy zöld lámpák segítik utadat, folyamatosan tudsz haladni, és időben odaérsz. Ez az esetek többségében segít!Mi van, ha mégsem?

Az Univerzum bölcsességét ne vond kétségbe. Ha amúgy gyakorlott úti boszi vagy, és egyszer csak mégsem jönnek össze a dolgok, gondolkodj el. Valószínűleg nem akkor, nem úgy nem azért kell odaérned, mint Te hitted. Olyankor mantrádat mormold, s nyugalommal szemlélődve fogadd a nehézségeket.

HarmoNet tipp: Hatodik érzék! Ezoterikus képességfejlesztő játékok: 2. Várdiga-varázslat >>

Erre figyeljünk:
  • Ha van társunk, akivel gyakran utazunk együtt, akkor játsszunk ketten! Meglepő és sikerekkel teli élmény, ha együtt csinálunk parkolót, vagy ha varázsütésre zöldre váltanak a lámpák az utunkon.
  • Semmi tétje nincs a játéknak, csak sikerélményt adhat. Senki nem ellenőrzi bennünket és nincs szintidő, ami alatt teljesíteni kell, tehát nem érdemes stresszt faragni ebből a mókából.
  • Teljesen normális, ha néha nem bírsz nyugodt maradni, ha néha valami felhúz. Olyankor ne erőltess magadra zen nyugalmat, mert a befelé fordított stressz visszaüthet!

Ezt erősítjük:
A megérző képességünket. Hihetővé és egyértelművé tehető, hogy az ember használja azt a bizonyos hatodik érzékét, és ez az érzékelés igenis fejleszthető.  
 
A játékban nincsenek tétek és veszélyek, de azért figyeljünk arra, hogy ne kérkedjünk mások előtt a képességünkkel, ne fitogtassuk azt, ez nem valamiféle „mentalista bravúr” hanem
egyszerű játék – fogjuk is fel annak!

Képek: piqs.de


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5668 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x