Nagy egészség horoszkóp 2022-re
Címlap / Ezotéria / Nagy egészség horoszkóp 2022-re

Nagy egészség horoszkóp 2022-re

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-15

Sokunkat érdekelnek az újév közeledtével a jövő év sikerei, a pénzügyi mozgások, a szerelem alakulása. Azonban, hogy bármilyen téren ütőképesek lehessünk, hogy az életünk medrében folyjon, és megőrizzük optimizmusunkat, leginkább a test egészsége szükséges. Most megtudhatod, milyen lesz a fizikumod, egészségi állapotod 2022-ben, napjegyed szerint.  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Az újévben a fáradékonyság nehezíti meg a mindennapjaidat. Fontos, hogy többet pihenj és a vitamin, illetve ásványi anyag utánpótlás is lényeges. Végezz rendszeresen könnyű tornát! A mindennapos testmozgás nem fog kifárasztani, éppen ellenkezőleg, - energiát nyerhetsz általa. Észre sem veszed, és sokkal edzettebb leszel! BIKA (Április 21. – Május 20.)
2022-ben vigyáznod kell a csípőd területére. Ha tornázol, akkor nem szabad elhagynod a bemelegítő gyakorlatokat! Könnyen lehet csúnya sportsérülés a figyelmetlenség ára! Ha az újévben kezded a rendszeres mozgást, akkor szoktasd hozzá magad fokozatosan. Nem előnyös, ha hirtelen, nagyobb erőfeszítéseket teszel! IKREK (Május 21. – Június 21.)
2022-ben a fáradékonyság lehet rád a legjellemzőbb. Ha nagyon sokat dolgozol, - pihenés nélkül, - akkor érzékenyebbé válhat a keringési rendszered. Fontos, hogy hétvégén már ne dolgozz! Ha teheted, akkor használj Omega 3 zsírsavakat tartalmazó táplálék kiegészítőt. A magnézium is szívbarát, ha használod, kevésbé leszel feszült. RÁK (Június 22. – Július 22.)
Az újévben többször megfájdulhat a gyomrod, így nem mindegy, hogy miként alakítod táplálkozási szokásaidat. Egyél inkább többször kevesebbet, és figyelj a rostban gazdag táplálkozásra! Ha túl sok a gyomorsavad, akkor mindig legyen nálad egy zacskó keksz. Így alkalomadtán kéznél lesz az egyszerű megoldás. Segíthet a rendszeres joghurtfogyasztás is.OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Szerencsére az újévben az egészségedre nem lesz sok panaszod. A balesetek megelőzésére azonban nagyobb hangsúlyt kell fektetned! Vigyázz jobban közlekedés közben, és a konyhai, háztartási gépekkel is légy sokkal óvatosabb! Fontos, hogy ne rohanj, mindenre szánj elegendő időt. Így elkerülnek a bajok és ráadásul nyugodtabb leszel.SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
2022-ben a lábadra kell jobban vigyáznod. Hordj kényelmes cipőt, kerüld a szoros, vagy magas sarkú darabokat. A legjobb, ha veszel egy talpbetétet, ami egész napos komfortérzetet biztosít számodra. Sportolás közben légy óvatosabb, - nagyobb a sérülés veszélye! A torna előtt kötelező a bemelegítés! Ennek hiányában megsérülhet az izomzatod!MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Az újévben a bokádra kell jobban figyelned. Nem mindegy, hogy milyen cipőt hordasz. Ne erőszakold bele a lábad szoros, kényelmetlen darabokba! Kerüld a magas sarkú cipőt is! Ha nem vagy hozzászokva a magas sarokhoz, akkor könnyen lehet a vége csúnya sérülés. A téli időszakban vigyél váltócipőt a munkahelyedre. Így nem fülled be a lábad, megelőzheted a gombásodást!SKORPIÓ  (Október 23. – November 21.)

A legfontosabb, hogy csípődre, derekadra vigyázz! Reggelenként meglepve tapasztalhatod, hogy fájós derékkal ébredsz. A panasz legjobb gyógyszere a könnyű torna. Segíthet, ha beszerzel egy egészséges matracot, amely nyugodt álmot biztosít számodra, és a derekadat is kíméli. Ha sportolni vágysz, akkor most a kocogás lesz a legkedvezőbb!NYILAS (November 22. – December 21.)
A fejfájás kellemetlen tünetével többször is szembe kell nézned az újévben. Ha sokat dohányzol, vagy kávézol, akkor fokozottabban jelenhet meg a probléma. Jó ötlet, ha délutánonként már csak koffeinmentes kávét iszol. Ez a vérnyomásodat is megkíméli! Segíthet, ha vérképet készíttetsz, - lehet, hogy vashiányod van. Fogyassz minél több színes zöldfélét!BAK (December 22. – Január 20.)
Egészséged csak akkor lehet veszélyben, ha nem ügyelsz a megfelelő táplálkozásra. Sajnos nem figyelsz a saját igényeidre, - előfordulhat, hogy „elfelejtesz” enni. Óvakodj attól, hogy összevissza egyél, egészségtelen ételeket! Nem mindegy, hogy mit eszel, a legjobb a rendszeresen fogyasztott saláta és a gyümölcs, ami ellátja szervezetedet a megfelelő vitaminmennyiséggel!VÍZÖNTŐ  (Január 21. – Február 19.)
Egészséged szempontjából a legfontosabb, hogy helyesen táplálkozz! A kímélő étrend, rostban gazdag fogások rendezhetik az emésztésedet. A lényeg, hogy kerüld a nagyobb mennyiségű zsírt, olajat, szénhidrátot. Sajnos igaz, hogy az újévben könnyen felszedsz néhány kilót. Ez nem tesz jót a keringési rendszerednek és a vérnyomásodnak sem!HALAK (Február 20. – Március 20.)

Egészséged tekintetében gyulladásos folyamatok jelenhetnek meg az újévben. Erősítsd meg immunrendszeredet, és ha már megvan a baj, akkor kezdd meg a kezelést! A fogorvost, pedig legalább negyedévente látogasd meg! A fejfájás is aktuális problémává válhat, érdemes készíttetned egy vérképet. Fogyassz vasban gazdag ételeket! 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 64439 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x