Cigánykártya jóslás 2010-re!
Címlap / Ezotéria / Cigánykártya jóslás 2010-re!

Cigánykártya jóslás 2010-re!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A Nagy évkör kirakás - 12 cigánykártya egyetlen szimbólum körül. A HarmoNet lótuszvirágát tettük a kör közepére, s a holdkő erejét hívtuk meg segítőnek, vagyis egy igazi holdkőből fűzött gyöngykörbe helyeztük a lótuszvirágot. Arra koncentrálva, mit hoz majd a 2010-es esztendő. Nézzük sorjában!  

A nagy évkör nevű kirakás lényege, hogy egy szimbólum köré, mely a kérdezőt jelképezi valamilyen formában, minden hónapra egy lapot teszünk ki. Ha saját jövő évünket akarjuk megjósolni, válasszunk vagy egy személyes tárgyat, például a kedvenc SAJÁT (tehát nem a harmadik generáció óta öröklődő) ékszerünket, vagy egy olyan kisebb tárgyat, amihez szoros kötelék fűz, vagy erősen jellemez bennünket. Ha nincs ilyen tárgy kéznél, válasszuk a „szerelmes nő” lapját ha nő a kérdező, vagy a „szerelmes férfit” ha férfi a kérdező. (Életkortól függetlenül)

Kattints ide, ha a cigánykártya lapjainak jelentését szeretnéd megismerni>> (új ablakban nyílik meg!) 
 
Mivel a HarmoNet portál és olvasói azok, akiket most kérdezőként tekintünk, így az oldal központi szimbólumát a lótuszvirágot választottuk, egy lótusz alakú füstölőtartó köré helyeztük a kártyákat. A holdkőből készült gyöngysor, ami a lótusz körül látható, erősíti a jóslat energiáit, mivel a HarmoNet a legismertebb horoszkópos, holdnaptáros oldal a magyar weben.


A kártyák húzási - kirakási sorrendje:

Első negyedév:            Féltékenység – Házasság – Szerelmes nő
Második negyedév:     Szomorúság – Látogatás – Nagypénz
Harmadik negyedév:  Gondolat – Katonatiszt – Szerelem
Negyedik negyedév:   Pap – Szerelmes férfi – Veszteség 
 
(Szívtől szívig, vagyis éppen magunk előtt kezdve, jobbra haladva, balról bezárva a kört kell a lapokat kirakni)

Az egyes hónapok és összevonva a negyedévek, majd az év értékelése a HarmoNet rendszeres olvasóira, illetve az országban élőkre vonatkoznak általános érvényben.
 
 
Január
Lapja: Féltékenység

Jelentése:  Egymásra mutogatás. Sok ember veszíti el újra az állását, még olyanok is akik egyébként nagyon jól dolgoztak. Nincs valódi veszély, mert már nem krízisről van szó, hanem az erők átrendeződéséről. A holdújév vége felé közeleg.
 
Február
Lapja: Házasság

Jelentése: A nép, az emberek akarata figyelembe vétetik, néhány olyan rendelet, törvény, vagy intézkedés várható, mely nagyon tetszik majd a köznépnek. A választások előszeleként is felfogható mindez. Azok, akik jó munkaerők, nagyon hamar kapnak új állást, s a vállalatok is nagyszerű egyességeket köthetnek. Beindulni látszik az üzleti élet. (A pártok kohézióját is hozhatja ez a lap, egyesüléseket jelenthet a politikában is, mégpedig nyílt vállat koalíciót.) A holdújév váltása februárra esik.
 
Március
Lapja: Szerelmes nő

Jelentése: A tavasz és a szerelmes nő együtt vajon mi másról is szólhatna, mint heves érzelmekről? Hevesebben reagálhatunk, sokkal érzékenyebbek lehetünk, mint egyébkor. Veszélyt rejt Március idusa idén is veszélyes, de most nem a nyílt harcban, hanem a „nőies hadviselésben” a háttérből, finoman beleszólva az eseményekbe. Egy nő is szereplő lehet a közéleti történések hátterében.

Első negyedév, közélet:
A magasabb szintű kapcsolatokat támadja, ugyanakkor a személyes kapcsolatok területén nagyon szép ígérete van ezeknek a lapoknak, új szerelmet hozhat. A politikai területen a nők szavazatai igen nagyot nyomnak a latban, a nők meggyőzésében lesz a kulcs. A megtervezett érzelmi manipuláció játszik szerepet a választások előkészítésében.
 


Április - A választások időszaka (??)
Lapja: Szomorúság

Jelentése:  A népnek befelé kell figyelni. Olyan dolgokat kell megtanulni, amit még eddig nem tapasztalt meg vagy amiket nem tudott. Lemondásokról szól ez a kártya, melyet jó szántunkból engedünk el. Ha tanulmányokat akarunk kezdeni, a döntést meg kell hoznunk – ez  lap segíti az önismeretet, az elmélyülést.
Május
Lapja: Látogatás

Jelentése: A külvilág embere beleszól az életünkbe – külső beavatkozás, külső befolyás. Egy erős tanácsadó beavatkozása. A lapok az előzővel együtt a félelemről is beszélnek. Magánemberek számára tanulást, esetleg hitrendszert érintő meghasonlást jelenthetnek. (Nem abban hisznek, ami van, vagy amik a tények.)
 
Június
Lapja: Nagypénz

Jelentése: A pénzügyek tekintetében rendet kell tenni nem csak az országban, de az egyének életében is. Anyagilag bőséget hozhat a kártya azoknak az egyéneknek, akik korábban megtakarításokkal rendelkeztek, tőke beáramlás, pénz áll a házhoz. Anyagi természetű dolgok rendeződése – lehetséges, hogy külföld felől.
 
Második negyedév, közélet: Külső pénzügyi beavatkozás, a politika nem váltja be a választók elvárásait, csalódás a politikában, pénzügyi manipuláció is lehet, tőkebevonás. Anyagilag optimistán tekinthetünk a jövő felé. 

 
 
Július
Lapja: Gondolat

Jelentése: A világ nem érti az egyént és fordítva - egymással szemben áll a kettő. Tanulást hoz az emberek számára. Van aki iskolai keretek közt teszi, de az „élet iskolája” is bőven ad tanulnivalót ebben a szakaszban.
 
Augusztus
Lapja: Katonatiszt

Jelentése: A katonai parádé hónapja, tisztavatás – vajon véletlen-e éppen erre a hónapra a Katonatiszt lapja? A lap katonai (egyenruhás) beavatkozást is hozhat, rendőri szigort, az egyenruha erejét is jelentheti, de erőteljes, szigorú intézkedéseket is jelenthet. Felülről jövő agressziót is hozhat.
 
Szeptember
Lapja: Szerelem

Jelentése: Szélsőség, hullámzás, szélsőséges érzelmek feltámadása. Magánemberek számára szerelmes időszakot hozhat, ám tömeg szinten a nem uralt érzelmek, a szélsőségek is megjelenhetnek. (A katonatiszt után ez akár forradalmias eszmék megjelenését is jelölheti.)

Harmadik negyedév, közélet: A legerősebb véglet egy rendőri (katonai) beavatkozással járó esemény – a legenyhébb esetben kemény kezű, de érzelmileg stabil intézkedések az ország struktúráját illetően, amit a köznép agressziónak, kemény lépésnek is megélhet, kisebb lázadások is képbe kerülhetnek. 
 
 
Október
Lapja: Pap

Jelentése: Spirituális vezető felbukkanása, spirituális változás, tudatosság. Tanácsadók bukkannak fel, akik viszont felsőbb, égi vezetést kapnak, valódi segítséget adnak. Magánszemélyek számára is spirituális vezetettség igénye. Jelentheti szekták felbukkanását, vagy az egyházak erős hatását.
 
November
Lapja: Szerelmes férfi

Jelentése: Konkrét, valódi férfi, olyan személy, aki erős kisugárzással rendelkezik. Politikus, főnök, vezető éppen annyira lehet, mint szerelem a magánéletben.
 
December
Lapja: Veszteség

Jelentése:
Függőség, szenvedély, egzaltáltság, vagy konkrétan a veszteség. Pénzügyi területen és egzisztenciális-spirituális síkon egyaránt, összefogva az előző lapokkal. Erre a lapra hat a kezdő kártya, a féltékenység is, tehát az egymásra mutogatás,a  felelősség nem vállalása is valószínű lehet.

Utolsó negyedév, közélet: A karizmatikus vezető tévútra vezet, a spirituális vezetők esetleg szektásnak, csalónak bizonyul. Csalfa fogadalmak.

Ebben az évben a politikában erős hatásokkal kell megküzdeni, a tavaszi-nyári időszakban az egyének jobban teszik, ha befelé fordulnak, tanulnak, magánéletükkel foglalkoznak, mert az év utolsó szakaszára egyszerűen kisimulnak a dolgok. Pénzügyileg érdemes tartalékokat képezni, az idei év inkább az érzelmekről, mintsem a nagy befektetésekről szól, bár ha ilyet tervezünk, akkor időzítsük júniusra. Magánemberek júniusban élelmiszer és egyéb tartalékokat is felhalmozhatnak - kicsiben ez ugyanaz, ami politikai síkon zajlik. Magánélet tekintetében érzelmileg nagyon szélsőséges, hullámzó időszak. Válások és sok házasság, nagy szerelmek, tomboló, szélsőséges érzelmek jönnek. Ebből fakadóan az érzelem vezérelte bűncselekmények sokasodhatnak meg.

A konfliktusokat még az év elején kell rendezni, legjobb, ha nem viszünk át haragot az új esztendőre!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 123232 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x