3 hatásos varázslat Szilveszterre!
Címlap / Ezotéria / 3 hatásos varázslat Szilveszterre!

3 hatásos varázslat Szilveszterre!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Varázsolj ma! Pénzt, bőséget, szerelmet, hűséget, egészséget, szépséget!  

Bár a jövő évre mindenki azt mondja, hogy keményebb lesz mint mint az idei, igyekezzünk elébe menni a nehézségeknek és alakítsuk mi Életünket.

Valóban nagy ereje lesz az újévi fogadalmaknak
Kiemelten fontos lesz a szerelem, a párkapcsolat, így az éjszaka alkalmas a szerelmi jóslatokra, mágiára. A  Hold is támogatja a „varázslatot”.. Ez alkalommal valóban nagy ereje lesz az újévi fogadalmaknak, kívánságoknak. Érdemes előre gondolkodnunk, hogy mit kívánnánk magunknak az újévre, - szilveszterkor nagyon elszabadul a fantáziánk!

A szerelmi mágiában, varázslatokban akkor leszünk sikeresek, ha reális álmokat szeretnénk beteljesíteni, és megvan a lelki érettségünk, korrektségünk.. Sokaknál a meglévő kapcsolatok megerősítése lehet eredményes.

A pénzmágia beteljesül, ha nemcsak magunkra gondolunk, hanem eljövendő szerencsénkből másoknak is juttatunk. Akkor jutunk sok pénzhez az újévben, ha már nem sok önzés van a lelkünkben. Ha jótékonykodni vágynánk, akkor ehhez is kaphatunk segítséget.

Sajnos az alkohol is kifejti a hatását, kevesebb mennyiség is elég, hogy olyan dolgokat műveljünk, amit később megbánunk. Vigyázzunk, ne keveredjünk méltatlan helyzetbe, ne váljunk szexuálisan kihasználhatóvá! Ha mégis megtörténik, akkor a lelki sebek nehezebben gyógyulnak majd.

Ha úgy döntünk, hogy kedvesünkkel összebújva töltjük a szilvesztert, akkor hihetetlenül mély élményekre számíthatunk. Nemcsak a szex lehet sokkal intenzívebb, de lelkileg is eggyé tudunk válni. Még nagyobb elkötelezettséget vállalunk fel, magasabb szintre emelkedhet a kapcsolat. Hétköznapi társakból lelki társakká válhatunk.

A pénz varázslathoz barátnőinkkel közösen lencsét főzhetünk, közösen kavarva a fazekat, kitalálhatunk bőségvarázsló mondókákat, varázsigéket. (Pl: Ahányszor ezt a lencsét megkavarom, annyiszor legyen szerencsém a pénzügyekben az évben....)

Önthetünk gyertyát is, hogy a következő évre jósolni tudjunk. (Forralásban lévő vízbe állított fém edényben, például egy konzerves dobozban olvasszuk meg a maradék gyertyákat, majd az olvadt viaszt egy kanál segítségével löttyintsük hideg vízbe - majd nézzük meg, milyen alakzatot formál!)

Rengeteg babona áll a rendelkezésünkre, amelyeket követhetünk. Valójában nem is a varázslat menete a lényeges, hanem a személyes vágyak kifejezése, megjelenítése. Kidolgozhatunk személyre szabott szilveszteri varázslatot, az alábbi szabályok követésével:

  • Szerelmi varázslatokhoz használhatunk: piros szalagot, piros gyertyát, rózsaszirmot, almát, vagy szívet, kagylót szimbolizáló tárgyakat.
     
  • Pénzmágiához a legalkalmasabb a sárga pénztárca, vagy szütyőke, tele aprópénzzel. Kitehetjük a szilveszteri hold fényébe, azzal a kívánsággal, hogy szaporodjék meg.
     
  • Egészség- szépség varázslatokhoz általában főzetet, alkoholos italt, vagy más gyógyitalt készítettek eleink, vagy pucéran műveltek valamilyen rituálét (ezutóbbival társaságban bánjunk óvatosan!).

Saját varázslataink, magunk kidolgozta rituáléink éppen nekünk megfelelőek lesznek. A lényeg, hogy erő legyen benne és szívből csináljuk!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 22093 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x