Merre tovább? Ideális munkaterület számmisztikával
Címlap / Ezotéria / Merre tovább? Ideális munkaterület számmisztikával

Merre tovább? Ideális munkaterület számmisztikával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Milyen karriert futhatsz be? Hol, milyen munkaterületen lehetsz sikeres? A legnagyobb eredményeket mely szakimákban érheted el? Karrier, munka, siker a számmisztika tükrében, a szakértőtől.  

A felnőttkori számunk a numeroszkópban maga a születésnapunk. Pl. aki 17-én született, az 1+7=8, annak a felnőttkori száma a nyolcas. Ez a korszak életünk leghosszabb szakasza, ezért is a legmeghatározóbb.

A felnőttkori sorsszámunk főként azt a munkaterület mutatja, amit az Univerzum determinál a velünk született képességek, hajlamok és adottságok által. Egyben a felnőttkori párkapcsolati- és társulási lehetőségeket is jelzi. Természetesen önmagában kevés ez a szám, nem is szoktuk egymagában értékelni.

Leginkább a sorsmissziós számmal érdemes kombinálni, mivel ez a "kettős" megmutatja, hogy milyen jellegű karriert futhatna be az illető a veleszületett képességek segítségével.

A teljes névszám (pl. Surányi Beáta) vibrálásértékét is érdemes figyelembe venni, de azzal most nem foglalkozunk.



A sorsmissziós szám a teljes születési dátumunk
, azaz a születésünk időpontjának számait egyenként összeadjuk, majd egy számjegyre egyszerűsítjük. Pl. 1956.03.17: ---> 1+9+5+6= 21 + 3 = 24+1+7= 32= 3+2=5

Tehát ebben az esetben úgy értelmezhetjük, hogy a 8-as (17-i születésnap) MUNKATERÜLETen kell az 5-ös (1956.03.17) MISSZIÓját betöltenie, ha eleget kíván tenni a természet által neki szánt hívatásnak. Persze ez egyáltalán nem kötelező, de azért ajánlatos, mert mindenki azon a területen boldogul, azaz érvényesül a legjobban, amire veleszületett adottságokkal rendelkezik.

Amikor az ember boldog, kiegyensúlyozott, szereti a munkáját, alapvetően nem is érzi annak, általában egyben a hobbija is, akkor biztos lehet abban, hogy rátalált a számára kijelőlt útra- ez a kozmikus hivatása, karmája.

Alapvetően 9 szám van a numerológiában, nézzük, kinek mi való leginkább, milyen foglalkozás, munka?

Akinek a születésnapi száma:
1 (1-én, 10-én született)
az egyén veleszületett tulajdonságainál fogva vezető pozició betöltésére hívatott. Önálló kezdeményező, kreatív (igazgató, katona, képzőművész...).

2 (20,11)
az ideális segítő száma, mások kiszolgálása, gondoskodás (felszolgáló, eladó, orvos, gyógyító, könyvtáros, gépkezelő, karbantartó, ügynök).

3 (12,21,30)
szórakoztatás, közönséggel való kapcsolattartás, nevelés, művészet, kommunikáció (előadóművész, színész, tanító, pap, bíró, politikus, informatikus, táncos, kereskedő).

4 (13,22,31)
a földdel, alapozással kapcsolatos teendők, precizítás, kitartás, szorgalom jellemezte tevékenységek (földműves, bányász, mérnök, élsportoló, könyvelő).

5 (14,23)

kommunikáció, emberi kapcsolatok, változatosság, utazás, humán területek, írás, egyéb művészeti ágak (újságíró, kereskedő, üzletkötő,politikus, pap, szélhámos, szerencsejátékos, bíró, író, könyvkiadó, műsorszervező).


6 (15,24)

együttműködés, tanácsadás, segítés, szépség, harmónia, béke, gondoskodás (kozmetikus, stylist, lakberendező, kertépítő, hostess, orvos, óvónő, vendéglátós, dekoratőr, zenész, divattervező).

7 (16,25)
logika, analizáló képesség,intúiciók, segítés, tanítás,kutatás,elemzés - vallás, politika, oktatás, nyomozás ( rendőr,,ellenőr, feltaláló,vegyész, grafológus,ügyész, természetgyógyász, szaktanár).

8 (17,26)
anyagi-pénzügyi érvényesülés,szervezőkészség, alapítványi munka, népjóléti tevékenységek (katona, pü.tanácsadó, befektető, pénztáros,szakszervezeti vezető, rendőr, tőzsdeügynök,pilóta, sportoló.

9 (18,27)
a feltétel nélküli szeretet száma, segítés, szellemiség, intellektuális tevékenység,szellemtudományok, szállítmányozás, hajózás, hírszolgálat (pszichológus, filozófus, operatőr, bűvész, illuzionista, zenész, környezetvédő, erdész, tengerész, agrármérnök, kutató, író).

Surányi Bea, numerológus

Képek:
piqs.de: fdecomite - Tunnels of Time
piqs.de: cadin - Spiel High Light
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 15431 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x