Így jósold meg a lottószámokat
Címlap / Ezotéria / Így jósold meg a lottószámokat

Így jósold meg a lottószámokat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Benjámin nevének jelentése a jobb kéz gyermeke, vagyis a szerencse oldalán (jobb) álló gyermek, mai olvasatában a szerencse fia. Mivel ő volt Jákob legkisebb gyermeke, így gyakran a legkisebb fiú értelemben is használják a szót. A népmesékben pedig köztudottan a legkisebb fiú az, aki a szerencse birtokosa. 

Benjámin nem csak a szerencse, de a szerelem fia, hiszen Ráhel és Jákob, a szerelmes pár legkisebb gyermeke is. Jákob fiai közt ő a tizenkettedik, József öccse, személye tehát mindenképpen erőteljes jelentősége van életében a szerencsének.

Azok, akik szerencsét akarnak, mindenképpen a mai napon próbálják meg megjósolni az év szerencseszámait, hiszen január 03. Benjámin napja. Szerencseszámokat jósolhatunk nem csak a lottóhoz, hanem más szerencsejátékokhoz is, mint a rulett, vagy egyéb számjegyekkel művelt szerencse játékok. A ma jósolt számokat egész évben játszhatjuk.

Temetőből hordott szerencse
Az a jóslási módszer csak faluhelyen működik, vagy azoknál, akik a temető szomszédságában laknak! Harangszó idején kell kimenni a temetőbe, úgy, hogy már ott érjen bennünk et a harangozás. Egy friss sírhantból, vagy egy most kiásott sírgödörről egy nagy, lapos tálba földet kell venni, s azt még a harangszó végéit haza kell vinni. Ha a harangszó végére átléptük a kaput (küszöböt) akkor válik csak be a jóslat. A lapos tálra helyezzünk annyi darab számmal ellátott cédulát, ahány a szerencsejátékhoz szükséges, írással lefelé, majd az egész felett írjunk a levegőbe háromszor keresztet és helyezzük  az ágy alá. Az ágyon háromszor forduljunk meg, lábtól, fejtől, majd újra lábtól feküdjünk, s úgy aludjunk el. Vagyis ott legyen a fejünk, ahol a lábunk szokott. Ha éjjel számokkal álmodunk, legyen kezünk ügyében papír és toll, hogy fel tudjuk őket írni. A tál földön reggelre lesznek olyan számok, amik felfelé fordulnak. Ezeket a számokat kell egész évben játszani, kombinálni.

Ha nincs módunk a temetőbe menni, ma éjjel az ágyban a fenti módon megfordulva akkor is megálmodhatjuk a lottószámokat.

Pókos jósda
Ezt a jóslási módot nem ajánlom azoknak akik iszonyodnak a pókoktól. Ehhez ugyanis egy jókora üveg, valamint egy télire a házba beköltözött pók szükségeltetik. A póknak mondjuk: A te neved Benjámin, mutasd meg a szerencsémet!
Írjuk cetlikre a lottószámokat, majd ezt dobjuk az üveg aljára. Helyezzük rá a cetlikre a pókot. Azok a számok lesznek nyerők, amelyeket a pókunk „befon” a hálójával, vagy amiket felfelé visz magával. Az üveget természetesen érdemes jól lezárni, de engedjük azért levegőzni és táplálkozni a pókocskánkat!

Benjámin gombócok
A számokat gombócokba kell tenni, s azok lesznek a nyerők, melyek elsőnek jönnek fel a víz színére. Ha a családban többen vannak, mindenki egyen annyi gombócot, ahány a szerencsejáték számaihoz kell. (Lottó esetében 5 gombócot vegyen mindenki!) Ki-ki a saját gombócainak számát is figyelheti, játszhatja egész esztendőben.

Modern, vicces jóslatok:

  • Benjámin napján menjünk ki az erdőbe, s egy keresztútnál talált bokorról behunyt szemmel egy vesszőt szakítsunk. Ahány levélke, vagy rügy van az ágon, annyi az idei évben a szerencseszámunk.
     
  • Benjámin napján menjünk ki az utcára, figyeljük meg,  milyen színű ruha (kabát) van az első arra haladó emberen, akivel szembe találkozunk. Álljunk ki a kereszteződéshez (keresztútra).Számoljuk meg a kereszteződésben 3x3 percen át azokat az autókat, amelyek a kabát színében arra járnak. A szám, ami kijön, a szerencseszámunk. (fekete, szürke, piros, stb..)
     
  • Számoljuk meg, hogy déli 12 óráig (harangszóig) hány férfiemberrel találkozunk. (Családtagok nem számítanak, egy azonos férfivel többször találkozni is egyet ér). Ahány férfivel találkozunk, az a szerencseszámunk. Fekete férfit, vagy kéményseprőt látni külön szerencse!
     
  • Üssük fel az ószövetséget, s amelyik számoknál kinyílik a könyv, azokat a számokat játsszuk meg!  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 30061 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x