Rontás, szerelmi kötés, fekete mágia - mielőtt hozzáfognál...
Címlap / Ezotéria / Rontás, szerelmi kötés, fekete mágia - mielőtt hozzáfognál

Rontás, szerelmi kötés, fekete mágia - mielőtt hozzáfognál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Apróság, meggondolatlanság, pillanatnyi hevesség? Játszadozások helyett kis megfontoltság. Ha a gödör alján vagy, ne áss tovább!  

Rítust követően – avagy az újabb körök

Na, megvolt a szertartásunk! Átirányítottuk az energiákat. Most akkor végre kényelmesen hátra dőlhetünk a kedvenc fotelunkban, örömmel az ölünkbe ejtve a kezünket?

Ha a rontás elég régen volt rajta az áldozatán, akkor aligha. Mégpedig azért nem, mert ha már egy ideje bármilyen rontás alatt állunk, akkor a napi játszmáink is erre épülnek rá. Tehát aki pl. már régóta sikertelenségben él, „elfelejthet” tenni magáért, hiszen annyira hozzászokott ahhoz, hogy fölösleges, hogy eszébe sem jut változtatni, „kinyitni a szemét”. 

Aki régóta beteg, azt hiheti, hogy pl. ez a közelgő halál jele, és búcsúzkodhat az élettől, stb. Amikor a rontást levesszük róla, először föllélegzik, és nagyon jól érzi magát (természetesen), legtöbbször szárnyakat kap. De mindannyian tudjuk, hogy a megszokás milyen nagy úr. Ezért olyan nehéz elhagyni a legkisebb rossz szokásunkat is, egy-egy élet-játszmánk esetében ez még nehezebb. Elég hosszú rontás alatt pedig ezek a játszmák nagyon is jellemző szokásunkká válnak! Én sajnos már olyat is láttam (ill. látok nap mint nap), hogy aki már több éve áll valamilyen rontás alatt, valamilyen tudatalatti parancsnak engedelmeskedve még mindenféle „logikus” kifogást is fölhoz, hogy miért nem jó, ha tesz magáért, ill. miért lesz vagy sikertelen, vagy egyenesen káros ránézve, ha tesz önmagáért.Tehát (néhány szerencsés esettől eltekintve) 3-6 hét múlva szépen lassan visszaszállingóznak a korábbi, káros szokásaink, játszmáink, és ugyanott tarthatunk, mint korábban. Ill. még egy kudarc-élménnyel is „gazdagabban”. És ezzel megint „szélesre tártuk az ajtót” bármiféle kóbor rontás előtt...

Ezért érdemes a korábbi megrontott személlyel időnként „emlékeztető” oldást (az oltáshoz hasonlóan), rontáslevételt tartani, hogy ne térhessenek vissza a rossz szokások.

Amikor a rontáselhárító szertartást csináljuk, figyeljünk oda néhány dologra: A két legalapvetőbb dolog: egyrészt soha-soha-soha ne tegyünk ilyet másnak az illető HATÁROZOTT kívánsága, de legalábbis engedélye nélkül!!

Enélkül a legnemesebb szándékunk is fekete mágiává korcsosulhat, hiszen esetleg megfosztjuk őt egy nagyon fontos tanulási lehetőségtől! A másik ilyen fontos dolog: az alapvető előkészületek (tisztálkodás, ill. az eszközök előkészítése) után az ELSŐ dolgunk az legyen, hogy védelmet teszünk magunkra, arra a személyre, akiért bármit is teszünk, ill. aki még a közelben tartózkodik! Erről már volt szó: meg kell nyitnunk magunkat, hogy rajtunk keresztül áramolhasson az energia, információ, a másiknak pedig ezt be kell fogadnia. Eközben védtelenné válhatunk az ártó lényekkel ill. energiacsomagokkal szemben is!

Mit jelent az, hogy levédjük magunkat?

Egyszerűen jelentsük ki, hogy csak és kizárólag a nekünk segítő, minket pozitívan támogató lények és energiák/információk számára nyílunk meg. Én emellett imában is szoktam ugyanehhez segítséget kérni – sose árt az égiek támogatása.

A következő dolog, ami még nagyon fontos: az alázat, amit sajnos nagyon sokan összekevernek az alázatossággal, mert nemcsak a szó nagyon hasonló, de első ránézésre még valódi hasonlóságnak is tűnik. Pedig nem az. Aki alázatoskodik, megalázkodik, az távolról sem alázatos. Az ilyen viselkedés mögött vagy önös érdek, vagy félelem áll. 

Magyarán: megalázkodom előtted, vagy mert félek tőled, vagy mert a viselkedésemmel el akarom érni, hogy egy bizonyos módon honoráld, hogy ilyen „kedves” vagyok veled.

 

A valódi alázat

A valódi alázatnak ehhez semmi köze. A valódi alázat azt jelenti, hogy tudatában vagyok, hogy ez a szituáció rólad szól. Én most nem számítok. És nem azért nem számítok, mert nem volnék elég értékes! Éppen ellenkezőleg! Pontosan tudom, mennyit érek, tudom, hogy éppen eléggé értékes vagyok ahhoz, hogy ne legyen szükségem ezt úton-útfélen hangoztatni, mutogatni. És most éppen van egy cél, ami előtérbe kerül, én pedig úgy húzódhatok a háttérbe, hogy az ne jelentsen számomra törést – így tökéletesen rád figyelhetek. A saját játszmáim nem fognak közbeszólni. Ezt talán kissé túlságosan is hosszasan fejtegettem, de számomra rendkívül fontosnak tűnik, túl sok a félreértés ebben a témában.

Tehát az alázat: amíg a szertartást neked csinálom, addig én (az egóm) a háttérben marad, és nem szól bele a dolgok menetébe. Én most valójában egy közvetítő vagyok; e pillanatban az egyetlen célom, hogy te pontosan azt kapd, amire szükséged van. Aki erre nem képes, az SEMMI ESETRE se csináljon másnak semmilyen szertartást, többet árthat vele – magának is!! –, mint használ!

Fontos alapok, mielőtt hozzákezdenél

És még egy fontos dolog, amiről eddig nem esett szó: mindenki hallott már a fehér és fekete mágiáról, azonban nem mindig egyértelmű, hogy mit takarnak ezek a fogalmak. Azt persze tudjuk, hogy az ún. fekete mágia az, ami árt a másiknak. De valóban tudjuk, mi mindennel árthatunk másnak?!?

Az nem kérdés, ha pl. betegséget, balesetet, pláne halált küldünk valakire, az fekete mágia. Ugyanakkor a csapból is a szerelmi és egyéb kötés, rontáslevétel, stb. folyik. Ezekkel mi a helyzet? Akár hiszed, akár nem MINDEN fekete mágia, ami a legkisebb mértékben is valaki más akaratába avatkozik bele. Nekünk embereknek megadatott a szabad akarat áldása. Tehát a legalapvetőbb istenadta jogunk, hogy saját magunk SZABADON döntsünk az életünkről, a gondolatainkról, az érzéseinkről. BÁRMI, ami ebbe beavatkozik, AZ MÁR FEKETE MÁGIA!!! Tehát bármi módon rá akarlak venni arra, hogy tegyél meg akármit is, anélkül, hogy meghagynám a lehetőségedet, hogy másképpen dönts, akkor bizony fekete mágus vagyok.

A szerelmi kötésről

A normál kérés természetesen nem tartozik ebbe a körbe, hiszen bármikor dönthetsz úgy, hogy nemet mondasz. De ha megbabonázlak, és te így teszel meg bármit is, akár olyat is, amit amúgy is megtettél volna, az már bizony fekete mágia. Éppen ezért a szerelmi kötés is az! És tudom mit beszélek; kb. 15 éve egyszer voltam annyira kétségbeesetten szerelmes – és még tudatlan, hogy rátettem valakire egy kötést. Több, mint 3 évig tartott, mire végre sikerült leszedni! és közben nem volt EGYETLEN normális(abb) kapcsolatom SEM!!! És még ki tudja, mi mindent tettem tönkre röpke fél óra alatt! Kérve kérlek, ne csináld!!! Bárkit, bármire rá akarsz venni, MINDIG gondold meg: ez vajon még fehér, vagy már fekete mágia? Ha az utóbbi, megér nekem annyit, hogy mégis megtegyem? És még valamit: ebben NEM SZÁMÍT, hogy tudsz-e róla, mit teszel. NINCS KIVÉTEL!!! Ha bárki szabad akaratába, sorsába, karmájába belenyúlsz, bármilyen szándékkal, annak következménye van!!!

Még egy rossz hírem van ezzel kapcsolatban: ha te csak jót akarsz valakinek, az is fekete mágia, ha az illető nem ért veled egyet kifejezetten. Tehát ha pl. látod, hogy valaki beteg, vagy sikertelen, vagy bármi ilyesmi, és távolból meggyógyítod, sikeressé teszed, stb., anélkül, hogy ne kérted volna az illető engedélyét legalább, nos az sem megengedett. Hogy miért: mert megfosztod egy nagyon fontos fejlődési lehetőségtől, ami talán épp a karmájában, a sorsában elő volt neki írva. Akkor nem tehetsz semmit a másikért ha látod, hogy szenved?!? Nem kegyetlenség ez?Játsszuk a megváltót?!


Ha valaki segítő tevékenységre adja a fejét, éppen ez az egyik legnagyobb lecke, amit bizony meg kell tanulni: senkit nem „válthatsz meg”, tehetsz boldoggá, ha ő nem akarja. A szeretteidet, csakádtagjaidat sem. És ez a legnehezebb: ha valaki közel áll hozzád, és látod, hogy szenved, és tudod, hogy tudnál neki segíteni, de az univerzális törvények szerint nem szabad, és már többször mondtad az illetőnek, hogy te tudnál neki segíteni, de mindig elhárított, akkor sajnos nincs más hátra, mint hogy elfogadd a döntését – és ez talán a létező legnehezebb. Ilyenkor is van azért egy lehetőséged, csak sokszor kevésnek érezzük, mivel (látható) eredménye gyakran nincs. A beteg/sikertelen/stb. embernek küldhetsz szeretetet, áldást, stb., de konkrét „cél” nélkül.
Ha megkapta a szeretetedet, energiádat, stb., több ereje lesz, és akkor lehet benne reménykedni, hogy ezt arra használja föl, hogy meggyógyítsa, ill. sikeressé tegye magát. De erre sajnos nincs semmi garancia. De kitartóan küldhetsz neki energiát, szeretetet, hátha... J Amúgy meg marad a lelkére beszélés, amíg meg nem unjátok mindketten...


Gyakorlati dolgok


Ha a fentieket betartottuk, ill. kellőképpen előkészültünk a szertartásunkra (gondolatban, imádsággal, védelemmel, stb.), akkor már csak azt mondhatom, sok sikert! Ne félj, hogy nem jól csinálsz valamit, nem jó eszközt választasz! Persze, lehet, sőt érdemes is előre kicsit fölkészülni: milyen módszerrel érhetem el a célomat? Van ötleted? Csináld meg!

De ezt se vidd túlzásba! E téren a (szerintem) legnagyobb hiba, ha előre kitalálsz valamit, és ahhoz foggal-körömmel ragaszkodsz. (Én jártam már így. Nem is működött, amit terveztem, amíg el nem engedtem a tervemet, és be nem fogadtam valami mást, amit abban a pillanatban „kaptam”, megérzés révén.) Úgyhogy csak nyugi, és légy kissé befogadó! Ne izgulj, mindig megkapod a szükséges segítséget! Csak fogadd el!

És végezetül: ne feledd, én, aki írtam ezt is csak ember vagyok! Van már ugyan tapasztalatom ebben a témában, de akkor sem vagyok csalhatatlan és tévedhetetlen. Nekem is vannak „jó” és „rossz” oldalaim. Lehet, hogy miközben olvastad ezt az írást, néhány dologban azt érzed, nem csak helyénvaló dolgokat írtam. Még az is elképzelhető, hogy igazad van. Változtass szabadon, ha úgy érzed, Neked másképp működik… Csak egy dolgot vegyél mindenképpen figyelembe: az, hogy az energiákat, a nem testben élő lényeket nem látjuk, nem érzékeljük kézzelfoghatóan (legtöbbünk), nem jelenti azt, hogy nincsenek, vagy hogy nem fontosak.

Mindig a kellő figyelemmel, alázattal, ugyanakkor körültekintéssel, odafigyeléssel és főleg tudatossággal járj el!

Manapság megint divatját éli a spiritizmus. Mint minden témában, szakmában, stb. ebben is vannak megbízható és kókler „szakemberek”. És persze őrültek is. Ne szaladj bele abba a csapdába, hogy egy ilyen kókler, sarlatán hálójába kerülsz, elővigyázatlanságból! Amit leírtam fentebb, az nem vicc! Ha viccnek gondolod, kérlek, ne csináld!
Nagyon sokat árthatsz úgy magadnak is, másoknak is. Ennek a felelősségét nem érdemes magadra venned! Tehát vagy csináld felelősséggel, tudatosan, megfontoltan, vagy sehogysem!


Cikkünk előző részei:
Az életed romokban. Lehet, hogy megátkoztak? >>
A rontás, mint vírus - spirituális programozás profiknak >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 116739 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x