Légy te is cél-ember! Álomszerű élet 12 lépésben!
Címlap / Ezotéria / Légy te is cél-ember! Álomszerű élet 12 lépésben!

Légy te is cél-ember! Álomszerű élet 12 lépésben!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-09

Az asztrológiában 12 csillagjegy és 12 ház, mint életterület szolgáltat információt arról, miként és miből épül fel az emberi élet, és hogyan, mely ponton kell sorsunkat rendeznünk ahhoz, hogy életünk elégséges, sőt minőségi legyen.  

Mit jelent az, hogy elégséges?

Természetesen nem a kettes osztályzatot, mint az iskolában, hanem elégedettséget, megelégedettséget, boldogságot, örömet, de nem a szó elcsépelt formájában, hanem a megnyugvással átitatva, mint a jól végzett munka után.

A megfelelő életforma magában foglalja a rendezett magánéletet és a motiváló munkakörülményeket, épp úgy, ahogy testi, lelki egészséget, amely talán az összes folyamat gyökere. Céljaink eléréshez igen erős motivációval kell rendelkeznünk, vággyal a megvalósításra. Ha pedig megvannak a kezdeti, kiinduló vágyak, akkor életünk már a megfelelő mederben folyik, és közel állunk az úgynevezett sikeres ember kategóriához. Azt, hogy 10-12 lépésben kell megvalósítanunk céljainkat és kell felépítenünk például álmaink karrierjét, szinte mindenki tudja. Azt is sokan sejtik, hogy a folyamatnak a lépései bizony összekeverhetők és nem mindegy, hogy az első után a hetedik fokra szeretnénk ugrani életünk lépcsőjén vagy képesek vagyunk ésszerűen fellépni a másodikra. A horoszkóp köre megadja természetesen számunkra a választ. E tökéletes önismereti rendszer segítségével a folyamatokat a maguk valós sorrendjében tudjuk elvégezni. 

Mi a siker titka? Cél és megvalósítás 12 lépésben

1. A számvetés: Fontos magadban meg hányni-vetni, hogy ki vagy te, és hova jutottál. Mit értél el eddig, és mely feladataid voltak tökéletesen feleslegesek. Listát kell készítened arról, mi az amit mindenképp szeretnél  és mi az, amit nem szeretnél. Tulajdonképpen terveket kell készítened a jövőre nézve, akár táblázatosan, hogy mit szeretnél és mit nem szeretnél. A tervezés során kíméletlenül őszinte és tárgyilagos légy magaddal!

2. Lázadás: Keményen meg kell húznod a határt kapacitásod miatt erődet védve, és le kell tenni azokat a feladatokat, amelyek már nem aktuálisak számodra. Fel kell lázadnod korábbi kötöttségeid és láncaid, feladataid ellen. Csak azokat szabad tovább végezned, melyek értékesek számodra. Egyúttal el kell engedned a már nem aktuális feladatokat. Ezzel párhuzamosan a pozitív, megmaradt álmaid és terveid fontossági sorrendbe kell rendezned, és meg kell próbálnod segítséget kérni hozzá más emberektől.

3. Hit és remény: a hit és remény időszakában meg kell próbálnod a megmaradt álmokat megfogni és materializálni. Erősen fel kell szítani magadban a vágyat, elvetni a tevékenység, a tett magvait. A feltörő vágyat arra, hogy korában letett tevékenységeidet folytasd, egyszerűen el kell engedni, el kell vetni, a matérián túliba kell száműzni.4. A cél kijelölése és mozgósítás: A fennmaradó fontos feladataidat, vágyaidat kezd el besűríteni, koncentrálj rá, erősítsd meg magadban kezd el az intenzív vágyat érezni iránta, és akarattal sikerére fókuszálni. Mozgósítsd magad, ettől az időszaktól indulnak a valós tettek.

5. Tőketeremtés: a források kiaknázása, az alapok megteremtése Az ötödik lépcsőfokon meg kell vizsgálnunk mink van meg terveinkhez és mire van szükség, megállapodásokon keresztül okosan legalább minimális kezdőtőkét kell varázsolnunk, amennyiben van, természetesen használnunk kell ezt. Ekkor végezzük el a hozamszámítást is, már nem csak becslés és ötlet szintjén, hanem már ténylegesen.

6. Ötletelés és csere-bere: ez a kereskedés és jó megállapodások, mágikus időszaka. Ekkor mérhetjük fel, hogy a szükséges tőkéből forrásokból mit tudunk úgymond szívességből, vagy pusziért megszerezni, mit tudunk barterezni, ahogy a köz-szaknyelv mondja: leboltolni. Ez az időszak kedvez a kreativitásnak is. Kiváló kiadványokat szerkeszthetünk vágyainkkal kapcsolatosan reklámozhatjuk üzletünket, nyithatunk tulajdonképpen a nagyközönség felé. Ez a bolt beindulásának az ideje, a cél első komolyabb kifelé való publikálása, már van valami megfogható eredmény, már elkezdett forogni a kamera, felment a függöny, bár még nem kész a folyamat, a nagy terv-beteljesítés, de megkezdődött a nyílt színi tevékenység.

7. Időterv és ragaszkodás:
A tervezés és kivitelezés fontos pillérei az időkorlátok. Ezek nem akadályok, hanem helyes szemlélettel nézve, sokkal inkább kapaszkodók, segítőink. Fontos, hogy jelöljük ki az első komolyabb siker vagy akár végcél időpontját, ahol minden egyes további lépcsőfokot egy viszonylagos időpontra elhelyezünk. Például 2 év múlva várható végcélunkhoz fél éven belüli időpontokat állítunk. Fontos, hogy legyen meg a vágyunk a teljesítés idejére és visszafelé tervezzünk. Kis időbe is bele kell tudnunk férni, a célok valódi mozgatóerőinek ugyanis semmi szükségük nagy időintervallumra, arra csupán az elménknek, hiányos képzelőerőnknek van szüksége. Ebben az időszakban érzelmi ragaszkodásunkat is mélyítjük a feladathoz, meg kell vizsgálni, hogyan tudjuk az új tervünket mindennapjainkhoz, magánéletünkhöz igazítani – ez egy nagyon fontos lépcső.

8. A türelem és tanulás lépcsője: Ebben az időszakban kisebb tanulmányok következnek, amik a végcéllal kapcsolatban állnak, és azt erősítik. Ezzel párhuzamosan türelmes várásra is figyelni kell, és a cél elérése közben is tudnunk kell lazítani, pihenni a részcéloknak megtanulni örülni.

9. Szorgalmas tanulmányozás és átértékelés: A következő lépcsőfok a szorgalmas tanulmányozás ideje amikor egy-egy résztanulmányt jobban kibontunk, hosszabb kutatásokba kezdünk, továbbá amikor ésszerűen elemzünk, kritikusan megvizsgáljuk eddigi eredményeinket. Legyen szó akár 2 hétről, amit célunkba fektettünk vagy akár 6 esztendőről. Megnézzük a lépcsőket végigjárva van-e szükség valamilyen ésszerű módosításra vagy sem.

10. A kiegyensúlyozás és partnerség:
A követező fázisban a mérlegelésünket követően megtekintjük mit kell eredeti tervünkön faragni, szépíteni, átdolgozni és újabb személyekkel, ügyfelekkel, partnerekkel érdemes felvenni a kapcsolatot. Vagyis az eddig elért eredményeink fejében és a folyamatunkat felmutatva már bizalmasabb személyesebb partnereket keresünk. Ebben az időszakban nagyon fontos, hogy meghúzzuk a határt  a magánélet és a munka között. Arra is tanít ez az időszak, hogy hogyan és miként rendszerezzük pihenőidőnket és munkánkat. Nagyon fontos, hogy ebben a fázisban már látva az elindult folyamatot a közösség egy idealizált célját, pl. egy társadalmi, környezetvédelmi, tehát egy nagyobb globális egységre vonatkozó célt is saját tervünk részévé tegyük. Például vállalkozásom a legzöldebb kisvállalat lesz a régióban, stb. Vagyis egyfajta önként vállalt, szép felelősségkör kijelölését várja tőlünk az időszak. Ettől a heroikus lépéstől jobban a részei lehetünk a közegnek, a teljes Egységnek és hatékonyabban dolgozhatunk.

11. A transzformáció:
Ez a legnehezebb lépcsőfok, minden egyes terv, cél, álom megvalósításában. A kiégést a halált foglalja magában, ilyenkor omolhat össze üzletünk, tervünk, akár életcélunk, ekkor adják fel álmaikat legtöbben. Pontosan akkor, amikor már tudtak rendszerben gondolkodni, hogy az én álmom, tervem, hol és hogyan építi a közösséget, amikor a kép kezdett összeállni. Ez az elmélyülés időszaka. Ekkor jön az önismeret, a mélylélektan, én személy szerint milyen kapcsolatban vagyok vágyammal? Ezt a szüleim várják el tőlem, a feleségemnek akarok bizonyítani, a gyerekemnek? A férjemnek akarok megfelelni, vagy az ellenségeimnek a karom megmutatni? Mi a kapcsolat én köztem és a vágyam között? Nagyon fontos lépés ez, hogy ne azonosuljunk végzetesen, hogy ne váljunk eggyé görcsösen egy tettünkkel. Ez az önismeret és önfejlődés időszaka, meglátni magunkat a vágyak mögött, hogy a valódi lényünk több a vágynál és a tettnél. Fontos ekkor valóban önismerettel foglalkozni, efféle irodalmakat olvasni, vagy önismereti csoportokba járni. Üzletünket ekkor tudjuk úgy alakítani még, áttranszformálni, hogy a maradék hibákat kiszűrjük. Ha helyesen haladtunk végig a folyamaton, sorrendben jártuk végig a lépcsőket, akkor már üzletünknek van tőkealapja, vannak partnereink, pontos terveink, időpontjaink és részeredményeink is. Tudjuk azt is, hogy álmunk hogy építi majd a közösséget, melyben élünk.

12. Végcél, gyarapodás, bőség: Ebben a fázisban vágyunk már gyümölcsözik is, ha mindent helyesen követtünk. Üzletünk fial valamit, vágyunkra kaptunk igeneket, válaszokat, tervünk megvalósulni látszik. Ekkor jön el az újabb számvetés ideje is, amikor megnézzük, jól végeztük e feladatunkat. Ekkor kell azon is elgondolkodni, kinek, minek a kegyéből jöhet létre az, hogy sikeresek eredményesek vagyunk. Hiszen a törekvésünknek pártfogóra volt szüksége, és ezt az Égből meg is kapta, ha eljutottunk ebbe a stádiumba. Fontos, hogy üzletünk eddigi részét jogi személyekkel vizsgáltassuk meg és a hiányosságot rendezzük el, foltozzuk be.
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6358 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x