Milyen színű az aurád? Ismerd meg önmagad!
Címlap / Ezotéria / Milyen színű az aurád? Ismerd meg önmagad!

Milyen színű az aurád? Ismerd meg önmagad!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Miért fontos, hogy az ember fejlessze önismeretét? Ha tisztában vagyunk képességeinkkel, erősségeinkkel, gyengeségeinkkel, könnyebben tudunk boldogulni az életben. Ahhoz, hogy megtaláljuk "utunkat", ismernünk kell képességeinket. 

A helyes önismeret segít abban, hogy kihasználjuk adottságainkat és tudjunk lehetőségeinkkel élni. Az auraelemzés segítségével tükröt kapunk testi-lelki-szellemi állapotunkról. Továbbá javaslatokat arra vonatkozóan, hogyan tudnánk erősíteni az energiamezőnket. 

Nézzünk néhány gyakori kérdést az aurafotózással kapcsolatban:
HOGYAN FEJLESZTI ÖNISMERETÜNKET AZ AURAISMERET? Az aurafotózás segítségével megállapítható, hogy melyik az aura fő domináns színe. Ez alapján az egyes színekhez auraszíntípusok tartoznak. Az auraelemzés összefoglalja a legfontosabb jellemzőket az egyes auratípusú emberek személyiségéről.

CSAK AZ AURA SZÍNE SZÁMÍT? Nem az energiamező mérete és alakja is meghatározó. Az egészséges ember aurája szabályos tojás alakú, tiszta fényes energiával telített. Mérete a 2 métert is meghaladhatja. 

MIT JELETENEK AZ EGYES AURASZÍNEK?
Az aura alapszíne utal a személyiségünk fő jellemzőire. Természetesen a különböző színkombinációknak nagyon sokféle jelentése van, mint ahogy minden ember más. Az alábbiakban a fő auraszín- típusokról olvashatnak egy kis ízelítőt:
  1. Piros: Energikus ember, nagy mozgásigénnyel. Realista, csupán a kézzelfogható dolgokban hisz. Sikerorientált, nagyon keményen megküzd céljaiért. Sok esetben fizikai munkát végez.
  2. Narancs: Vállalkozó típus, aki nemcsak a magánéletben, hanem a munkájában is keresi a kihívásokat. Kreatív ember, akinek fontos, hogy alkotókészségét kibontakoztassa. Vonzzák az extrém sportok.
  3. Sárga: Saját személyes céljai a legfontosabbak számára. Erő, kitartás, céltudatosság jellemzi viselkedését. A helyes önértékelés olykor felbillen nála és előfordul, hogy önbizalomhiánya van, vagy éppen túlértékeli képességeit. Számára különösen fontos, hogy élvezze amit csinál.
  4. Zöld: Nagyon érzékeny típus, aki a „szívével lát”. Fejlett a szociális készsége, szívesen segít embertársainak. Saját érdekeit háttérbe szorítva a közösségi érdekek fontosak számára.
  5. Kék: Nagyon jó a kommunikációban. Tanítói képességei vannak. Gyakran dönt vitás helyzetekben.
  6. Indigókék: Érzékeny típus. Nagyon fejlett a megérzőképessége. Erős igazságérzetével a legvégsőkig képes kitartani álláspontja mellett. Átlátja az összefüggéseket, jól tud következtetni. Olyan globális kérdések foglalkoztatják, mint pl.: természetvédelem, állatvédelem stb.
  7. Lila: Erősen szellemi beállítottságú ember, emiatt nehezére eshet „két lábbal a földön járni”. Nagyon jól érzi magát, ha meditálhat, spirituális dolgokkal foglalkozhat.AURÁNK MÉRETE MINÉL NAGYOBB ANNÁL JOBB?
Az aura erőssége nem feltétlenül áll egyenes arányosságban méretével. Tehát egy kisebb aura is lehet energiával telített, de nyilván egy nagyobb fényes, tiszta energiamező erősebb. Az aura minőségét tehát nemcsak a mérete határozza meg. 

IGAZ, HOGY AZ AURAFOTÓ  CSAK PILLANATNYI ÁLLAPOTUNKAT MUTATJA? Nem igaz. Az aura test körüli rétege viszonylag állandó színű, viszont a külső rétegek pl. fej fölötti réteg a pillanatnyi gondolatvilágunkat tükrözik, ezért bármelyik pillanatban változhatnak.

A CSAKRÁK  ÁLLAPOTÁT IS MEGMUTATJA? Igen, a 7 fő energiaközpont feltöltöttségi állapotát egy oszlopdiagrammon láthátjuk. A csakrák energiaszintjeit érdemes összehasonlítani. A tendenciákat figyelembe véve megkaphatjuk, hogy egyenletes –e az energiaáramlás. Megállapíthatjuk, hogy kiegyensúlyozottan, alul ill. túlműködnek –e az egyes csakrák. Ez az információ sokat elárulhat arról, hogy melyik életterületen van esetleg energiaelakadás ill. energiatöbblet. 

ÉRDEMES –E TÖBB ALKALOMMAL MEGCSINÁLTATNI AZ AURAELEMZÉST? A különböző időpontokban készített fotók eredményei összehasonlíthatók, értékes információval szolgálhatnak. A változásokat érdemes elemezni és levonni a következtetéseket. Általában az érdeklődők akkor szokták kérni az újabb fotót, ha visszacsatolást szeretnének kapni az életükben történt változások hatásáról. 

Némethné Wéber Gabi

További információ >>
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 21193 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x