Mondd ki a mesterkódot! A siker titka
Címlap / Ezotéria / Mondd ki a mesterkódot! A siker titka

Mondd ki a mesterkódot! A siker titka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Kevesen ismerik fel, hogy életünket a gondolatainkon, döntéseinken és cselekedeteinken keresztül a tudatalattiban lévő érzelmeink irányítják. Az éltem sikeressége attól függ, hogy a gondolataimmal párhuzamosan hogyan vagyok képes irányítani az érzelmeimet. Ezt tanuljuk meg a kurzuson. 

"Én  Én vagyok, és Te Te vagy.
Én nem azért vagyok a világon, hogy teljesítsem az elvárásaidat,
Te nem azért vagy ezen a világon, hogy teljesítsd az én elvárásaimat,
Amennyiben együtt tudunk működni az remek, amennyiben nem, az is rendben van."
(F. Perls)

Kevesen ismerik fel, hogy életünket a gondolatainkon, döntéseinken és cselekedeteinken keresztül a tudatalattiban lévő érzelmeink irányítják. Az éltem sikeressége attól függ, hogy a gondolataimmal párhuzamosan hogyan vagyok képes irányítani az érzelmeimet. Ez nem csak az üzleti világban érvényes, hanem a mindennapi életünkben is nagyon fontos szerepet játszik. Gondold csak át, hogy hányszor vagy az életben kedvetlen, hányszor élsz át némi szorongást, félelmet, haragot, bosszúságot, szégyent, vagy éppenséggel irigységet. Ezek mind érzelmek, amelyek befolyásolják a döntéseidet. Ráadásul ezek negatív érzelmek, melyek rossz irányba visznek. 

A MESTERKÓD kurzus egyik gondolata, a belső érzelmi világunk megismerése. Minél inkább képes vagyok az érzelmeim vizét a magam malmára hajtani, annál könnyebb lesz elérni bármit az életben. Minél inkább képes vagyok a magam érzelmeit a magam számára kedvezően irányítani, annál inkább képes vagyok mások érzelmeire is megfelelően hatni. Minél inkább képes vagyok a magamban pozitív érzelmeket fenntartani, annál pozitívabb hatást leszek képes másokra is gyakorolni. Ez mind hozzátartozik ahhoz, hogy megértsem az érzelmi intelligencia fejlesztésének a fontosságát, aminek a következő öt fejlesztendő területe van:
  • saját érzelmeink felismerése (önismeret)
  • saját érzelmeim kezelése (önkontroll)
  • saját magam motiválása (érzelmek irányítása),
  • mások érzelmeinek felismerése (empátia),
  • kapcsolatok kezelése, teremtése (kommunikáció);

A Mesterkód arra vállalkozott, hogy a tudattalanban lévő érzelmeinket tudjuk megtanulni kezelni, és elkezdeni átkódolni a számunkra fontos célok megteremtését segítő irányba. Ezen túl fejleszti a kreatív intelligenciát is, hogy életre keltsük önmagunkban a velünk született adottságainkat. Sokan nem tudják, hogy az életük csak egy kis részét élik a jelenben, mert inkább a múlttal foglalkoznak, és a jövőről ábrándoznak. Ha az ITT és MOST állapotát hosszabb ideig tudatosítanánk, akkor sokkal hatékonyabban és kreatívabban tudnánk teremteni. A kreatív tudatosság és az tudatos figyelem máris közelebb visz a megoldáshoz. Sokan összetévesztik a tudatosságot a gondolkodással, de a kettő nem ugyanaz. Egy dolgon, valamilyen ügyön folyamatosan agyalni nem biztos, hogy jó, sikeresebb, ha elengedjük magunkat és kreatív énünket is használjuk. A Mesterkód program többek között ennek a képességnek a fejlesztésére is hivatott.Mindenki a boldogságot keresi.
Ennek eléréséhez szükségünk van a saját tudatalattinkban lévő belső részeinkre is. A MESTERKÓD a tudatalatti hatalmáról szól. A tudatalattinkban ugyanis be van kódolva a boldogság, a siker, az élet kódja. Ezek a saját sikereink megvalósításához szükséges legfontosabb erőforrásaink. Ez működteti szinte észrevétlenül a mindennapjainkat, működése adja az eredményeinket, azokat a történéseket, melyet sokszor a körülményeknek tulajdonítunk. Azok azonban, akik megismerik saját mesterkódjukat, teljesen tisztában lesznek azzal, hogy miért és hogyan érik el az eredményeiket, céljaikat, álmaikat. 

A „Mi a csudát tudunk a világról”  című tudományos film megmutatta, hogy az emberi tudat ereje határtalan. A Titok című film és könyv azért lett világsiker, mert azt mutatta meg, hogy vágyainkat, legyenek azok bármilyen nagyok, képesek vagyunk megvalósítani. A Mesterkód kurzus arról is szól, hogy azokat az akadályokat (vasmacskákat) melyek a sikereinket és teremtéseinket gátolják, hogyan szüntessük meg, hogy a szabadon tudjuk megteremteni életünkben a teljességet, boldogságot. Számtalan könyv, írás, cikk jelent meg a világban azzal kapcsolatban, hogy ez elméletben hogyan működik. A kurzus erőssége, hogy nem az elméletre, hanem a gyakorlatra teszi a hangsúlyt. Így lehetővé téve az embereknek átélni, megtapasztalni a személyiségünk belső részeink pozitív szándékát. Melyek eddig akadályoztak, mostantól segíteni fognak a teremtéssel. A program a tudatalattival, az érzelmekkel, és azok átkódolásával foglalkozik, intenzív gyakorlatokon alapul.

A MESTERKÓD program megálmodói  és létrehozói két ismert előadó és tréner, Carla Galli, aki három önismereti könyv és számos cikk szerzője, több mint 20 éve foglalkozik személyiségfejlesztéssel, és Szilágyi Imre, a legismertebb magyar Titok rajongói közösségi oldal indítója, tulajdonosa, a vonzás törvénye témának legismertebb magyar előadója.

Csak néhány napja adtunk hírt róla, hogy elindul a MESTERKÓD kurzus. Mi az első pillanattól fogva maximálisan hittünk benne - de az eredmény még minket is meglepett! Fantasztikus volt a fogadtatása, néhány nap alatt hirtelen nagy tábora lett a Mesterkódnak, ami azt bizonyítja, hogy a program egy nagyon jó út az Önismeret felé. A program sikere már csak azért is borítékolható, mert maga a program a sikerről szól. Ha megismered a saját Mesterkódodat, mesterévé válsz életednek, a siker beleolvad a mindennapjaidba, és gyerekjáték lesz megteremteni életedben mindazt, amit csak szeretnél.

A Mesterkód program forradalmian új megközelítése a személyiség fejlesztésének. A kód lényege, hogy a résztvevők a két és fél nap folyamán tudatosan dolgoznak a tudatalattival. Nem csak felszínre hozzák mindazt, ami eddig rejtve volt, hanem elkezdik átprogramozni a gondolkodásukat, és ezzel a rezgésüket, melytől az életük új fordulatot vesz. Nem csak feloldják az addigi problémákat, hanem rögtön a helyére programozzák az új kódot is, ezzel saját életük teremőjévé válnak. Ez így leírva nehezen elképzelhető, épp ezért tartunk 2010. április 7-én egy bemutató előadást, melyen mindenképp javasoljuk a részvételt minden érdeklődőnek, aki szeretne változtatni jelenlegi életén, jelenlegi eredményein. 

Carla Galli

Kép:
piqs.de: Knipsermann: Alles in einer Hand!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8528 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x