Ezoterikus öngól: Kifújt stressz, ami visszaüt
Címlap / Ezotéria / Ezoterikus öngól: Kifújt stressz, ami visszaüt

Ezoterikus öngól: Kifújt stressz, ami visszaüt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

"Istenek vagytok ti, és a felségesnek fiai ti mindnyájan" - írja A Szent Biblia. Ha bajainkat nem az Úrra bízzuk, hanem mindent magunk akarunk megoldani, ha a világba folyton csak kieregetjük a stresszt, magunkat ürítjük, akkor mégis mit várunk, mit fogunk az élettől visszakapni? 

Hát mindig tanul az ember! Milyen (mélyen) igaz! De honnan ez a tudás?
Kaptam egy levelet a napokban, egy méregtelenítő légzőgyakorlat leírását, amelynek végén ez áll: fújd ki a levegőt, és közben mondd, gondold, érezd, hogy "Kifújok testemből, lelkemből minden RENDellenességet!" de nem csak ez, hanem szinte kivétel nélkül minden légzőgyakorlat arra tanít, hogy amikor kifújod a levegőt fújd ki vele együtt magadból a felgyülemlett feszültséget, stresszt, stb.

Elgondolkodtam egy kicsit. A Szentírásban Isten azt mondja nekünk, hogy bízzuk rá minden terhünket, minden gondunkat. (Ez nekem nagyon tetszik). "A Titok" arra tanít, a hogyan nem a mi dolgunk, nekünk csak az elfogadás állapotába kell megérkeznünk, egy másik tanítás így szól: "A világ, csak belülről változhat". Aztán meg itt van ez a Bibliából: "Istenek vagytok ti és a felségesnek fiai ti mindnyájan" (Ó, ez még jobban tetszik!). A tudósok is kezdik belátni, vagy felfedezni, hogy a világon minden és mindenki tudat, a tudat minden formája energia, hogy egy vagyunk a Mindenséggel, a Nagy Egész része vagyunk, energia fizikai formában. A világon a leghatalmasabb törvény a Vonzás Törvénye, hasonló a hasonlót vonzza és nincs kivétel, mindenre és mindenkire érvényes!Akkor most mi van?

Ha a "bajt, a gondot, a terhet, a stresszt fújom ki, ezt adom a Világnak, akkor mit szívok be? Kifújom a levegőt és ezt üzenem, ezt közvetítem a külvilág, az Univerzum felé, ezt a sötét, rideg, görcsöt. Kiköpöm, itt van, szívjátok, csak bennem ne maradjon belőle egy csepp se mert én pozitívan akarok rezegni, egészséget, szabadságot akarok, bennem csak az örömnek, a békének a nyugalomnak és a szeretetnek van helye! Azt akarom beszívni, elveszem a Világból, hogy bennem legyen, mert csak akkor lehetek elfogadó állapotban. (Mármint ami a vágyaim teljesülését illeti). Úgy is azt mondják, hogy az univerzum kincse kiapadhatatlan és jut nekem is bőven! A Világ meg elég nagy ahhoz, hogy amit én kifújok, majd Teszi ahová akarja! Igen ám, de ha a vonzás törvénye is működik, (márpedig működik), ha ezt adom ezt is kapom! Tényleg!... rábízom a Jó Istenre, úgy is azt mondta bízzuk rá minden gondunkat!

No de hol az Isten, hol az Örökkévaló, hol a Gondviselés, hol a Mindenség? Te jó ég! Ha ott kint van és én meg egy vagyok vele, akkor most mi van? De ez nem is lehet igaz, hiszen Bennem van, én vagyok az, a Biblia is világosan megmondja:"Istenek vagytok ti *és a felségesnek fiai ti mindnyájan"! Akkor most megint mi van? Vajon ha fordítva cselekednék...hm...? Ha beszívnám a Világ összes fájdalmát, ha elfogadnám a jelen pillanatot olyannak, amilyen, ha rábíznám Istenre aki bennem van! Aki valójában vagyok! A Gyógyító Örök Fényre! A Szent Kegyelemre, a Szabadságra, a Szeretetre, a Békére, az Örökkévaló Létezésre! Aki én vagyok! Most! Ebben az egyetlen valóságban! Akkor ott nem lehet sötétség! A fény elnyeli a sötétséget! A sötétség átalakul! Transzmutálódik. (A Létezés érti a dolgát! Rábízhatod!) Ha az egyetlen valóság a jelen pillanat, akkor soha nem is lehetek más, mint, ami most vagyok.Ha kifújnám a Világba, az összes Létezőnek odaadnám tiszta szívemből, lelkem mélyéről a szabadság érzését, a szeretetet, a békét, a nyugalmat, ami most vagyok! A tökéletes megbocsátást, és feltétel nélküli elfogadást, ami egyenlő az Isteni szeretettel, ami most vagyok, ha ezt közvetíteném!

Ha az adótoronyból ez sugározna, vajon milyen bizonyítékot, milyen választ kapnék tapasztalatként?


Tóthné Győri Judit
"Ho’oponopono" LNT.
Lélekóvók Nemzetközi Társasága
www.ujmagikusterapia.lapunk.hu
www.hooponopono.eliveport.com

Képek:
piqs.de: Rudolfo - Schauen aufs Meer
piqs.de: comanch - Pusteblume
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4285 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x