6 hatásos tértisztító trükk gonoszjárta helyekre
Címlap / Ezotéria / 6 hatásos tértisztító trükk gonoszjárta helyekre

6 hatásos tértisztító trükk gonoszjárta helyekre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Nálad is járt már gonosz ember? Esetleg betörő? Rossz szomszéd? Árnyas aurájú ismerős? Rosszakaró? Napokon át érezhető lenyomatot hagynak a lakásban az ilyen népek. Tisztítsd meg a teret, hogy ezek a kellemetlen erők ne ártsanak többé a közérzetednek!  

Térmocskoló erők – érd őket tetten!  

Az ember sokszor megtapasztalja, hogy olyan erők törnek rá az otthonára, amelyek akár napokra, hetekre bemocskolják a ház tiszta légkörét. Nem fizikailag – szellemi síkon. Akinél már járt betörő, az gyakran számol be arról, hogy napokon át érezhető ragacsos, nyúlós, gonosz erőtér marad a lakásban. De nem kell ehhez betörő, elég egy sopánkodó, nagyon negatív szomszéd, vagy egy kiborult, megalázott ember jelenléte. Egy energiavámpír, vagy egy tudatosan gonosz, ellenséges személy ugyanilyen rossz lenyomatot tud hagyni. (Egyesek az anyósukra szoktak panaszkodni, mások a „rossz gyerekekre”, akik szintén tudnak ilyen teret gerjeszteni!) 

Ha az ártó erő már betolakodott hozzánk, nem mindig könnyű kívül tenni az ajtón. Ha azonban végre elhagyta a terepet, itt az ideje egy kis energetikai térpucolásnak.6 hatásos tértisztító trükk

1. lépés: Szellőztess ki alaposan! A feng shui alapja szél és víz. Kezdd hát a széllel! Alaposan szellőztess ki a lakásban, vagy abban a térben, ahol az ártó erő járt.

2. lépés: Moss fel alaposan! A víz a második erő, amivel a rossz erőteret ki tudod űzni. Érdemes lehet a vízbe olyan fertőtlenítő szert tenni, amitől a tisztaságérzeted növekszik. A takarításhoz hozzátartozhat a porszívózás, törölgetés, egyszóval a tényleges tisztítás is!

3. lépés: Járj körbe egy füstölővel! A lakás, vagy a tér minden pontján (még ott is, ahol a rosszakaró nem járt!) sétálj körül egy füstölővel. Lehet illatmécses, füstölő rúd, vagy kúp. A legjobb a tömjén illatú.

4. lépés: Gyújts gyertyát! Elsősorban azon a területen, ahol a rosszakaró, vagy ártó személy tartózkodott. Ezen a területen akár napokig éghet a mécses. Természetesen soha ne hagyd felügyelet nélkül, nehogy tüzet okozz!

5. lépés: Ültess magvakat!
Olyan növényt válassz, amely gyorsan kinő – például bab, retek, vagy más gyors csírázású növény. A növény ültetésének rituáléjában kérd a növényed, hogy szívja magába az ártó erőt és tisztítsa meg. A növény oxigént termel és nitrogént használ fel, tehát erősen tisztítja az ember számára hasznos teret. Ezt a növényt később semmiképp ne fogyaszd el – inkább ültesd ki a természetbe, vagy etesd meg a madarakkal, egyszóval „engedd szabadon”.

6. lépés: Énekelj, mantrázz, imádkozz! Énekelj megtisztító énekeket, mantrázz, vagy ha hívő ember vagy, akkor imádkozz saját vallásod szerint. (A Hare Krisna mantrát a Hair című musical betétdalából szinte mindenki ismeri! A Miatyánk, vagy egy rózsafüzér szintén sokaknak megy! Nem kell bonyolult dolgokra gondolni!)  Ha van olyan CD, vagy zeneszám, amit valamely szent ember megáldott, spirituálisan tiszta kórus vagy zenész énekel, vagy játszik, akkor azt is érdemes lehet hallgatni! Ilyenek például Sri Chinmoy zenéi.

A megtisztított térben célszerű friss virágot, friss gyümölcsöket elhelyezni, ezeket gyönyörködve nézni, a gyümölcsöket frissen elfogyasztani. Érdemes lehet néhány napon át tiszta könyveket olvasni a megtisztított térben, akár hangosan is. (Szent könyvek, olyan olvasnivalók, melyekben nincsenek erőszakos tettek, ilyenek például a lelki olvasmányok!)

Jó ötlet lehet a párnákat a napon átnapoztatni, a takarókat és más textileket kirázni.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 52052 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x