Hit, vonzás, siker: Nálad miért nem működik a Vonzás törvénye?...
Címlap / Ezotéria / Hit, vonzás, siker: Nálad miért nem működik a Vonzás törvénye?

Hit, vonzás, siker: Nálad miért nem működik a Vonzás törvénye?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Hallottál már a Vonzás törvényéről, de nem tudod, hogyan működik? Próbáltál már kérni az Univerzumtól, de eddig még nem érkezett válasz?  

Pedig az univerzum mindig válaszol… csak meg kell tanulnod helyesen kérni. Ha szeretnéd ezt elsajátítani, akkor ebben segít Neked a Hit Vonzás Siker.

Mit jelent Neked a SIKER?

Az oly sokszor emlegetett siker szó minden egyes embernek mást és mást jelent. Míg egyikünknek anyagi gyarapodást, másikunknak önmegvalósítást, megint másnak egy-egy égető probléma megoldását családi, párkapcsolati téren. Sikerekre sokszor az életünk azon területén vágyunk, melyet nem érzünk kellőképp kiaknázottnak. Más szóval mindenki azon kíván javítani, amit éppen akkor gyengének, silánynak, elhanyagoltnak érez.

Gondolkozzunk el, a mi életünkben mely, vagy melyek azok a területek, amelyeken szívesen változtatnánk, javítanánk. A változás mindig szükséges és lehetséges.
"... Mert bizony mondom néktek: Ha akkora hitetek volna, mint a mustármag, azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen amoda, és elmenne; és semmi sem volna lehetetlen néktek ... " (Mt 17:24-21)Lehetséges, ha hiszünk benne


A hit átélése olyan élmény, amit ha megtapasztaltunk már, akkor tudjuk, hogy magas rezgésszámú állapotot eredményez bennünk. És ez így van rendjén. Mert a teremtés folyamatát csak ez a magas rezgésszám képes beindítani.
Hinnünk kell hát ahhoz, hogy támogató energiákat, és ezáltal sikert vonzzunk magunkhoz!

A hit vonzást okoz, a vonzás tapasztalást teremt, azaz a sikert


Vagyis az Univerzum Sikert ad abban, amiben hiszünk.

“Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” Henry Ford

 
 

Éppen ezért az sem mindegy, hogy miben hiszünk. Életünk során mindannyiunkban folyamatosan épülnek egymásra hiteink, hitrendszereink (némelyikünknél talán tanok, akár dogmák is). Ezeket, mint kőbe véstük tudattalan gondolatainkba, amik megkérdőjelezhetetlen igazságként hatnak tapasztalati valóságunkra, ezzel folyton ismételve ugyanazt az életmintát, amit épp tapasztalunk.

Te boldog vagy a tanult gondolataiddal, hiteiddel, hitrendszereiddel?

Mint eddig is láttad, a gondolatoknak teremtő erejük van. Tudatosan kell hát figyelnünk gondolataink, hiteink "folyására", valamint arra, milyen új információkat, igazságokat engedünk beépülni gondolatvilágunkba, értékrendünkbe.

Mi a célod az életben? Mit szeretnél elérni, megtapasztalni?

Ha úgy érzed, Neked sikeresebb és boldogabb élet jár, akkor ideje, hogy a Hit->Vonzás->Siker folyamat mögé nézz! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11288 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x