Kihozta a kómából egy mondattal
Címlap / Ezotéria / Kihozta a kómából egy mondattal

Kihozta a kómából egy mondattal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Amit kimondunk, annak bizony súlya van. Sokszor akár életet is menthetnek a szavaink, nem mindegy hát, hogyan és mire használjuk őket. Dr. Domján László agykontrolloktató tanácsai vészhelyzetek megoldásában is segítségünkre lehetnek. 

Tegnap érdekes történetről informált az agykontroll tanfolyamom egyik résztvevője. Idézem:
„Egy ismerősöm az intenzív osztályon belesúgta a mellette kómában fekvő fiú fülébe: >>Ég a ház! Menekülj, haver!<< A fickó kirohant, és azóta jól van.”

Számomra szakmailag hihető a döbbenetes történet, de azért megkérdeztem róla profi hipnotizőr barátom, a tévében gyakran látható Pap Lambert István véleményét is. Szakmailag ő is tökéletesen hitelesnek és reálisnak véli az esetet.

"Sok kómás beteg – mondja István – valójában boldognak érzi magát, és nem óhajt ebből az állapotból kijönni." Az ágyszomszéd az „Ég a ház! Menekülj, haver!” szavakkal valójában az életösztönre játszva rántotta vissza a beteget a fizikai valóságba.

Gyógyíts a szavakkal
 
Ennek kapcsán hadd figyelmeztessem az olvasót egy rendkívül jelentős tényre: kulcsfontosságú, hogy mit mondunk a sebesült ember füle hallatára. Biológiai szempontból ugyanis agyunk legeslegfontosabb feladata testünk életben tartása. Sérülés esetén „megijed” az agy, mert veszélybe kerül az élet, és emiatt rendkívül befolyásolhatóvá válik. Ha azt mondjuk: „Úristen! Ömlik belőle a vér! Ez az ember el fog vérezni!”, azzal bizony megpecsételhetjük a sorsát.

A szavaink ilyen esetben azonban életet is menthetnek! Mondok erre is példát. Gábor bátyám – aki szintén oktatja az agykontrollt – néhány éve a kocsijával közlekedett Budapesten, amikor az előtte menő autó elgázolt a zebrán egy gyereket. Bátyám kipattant a gépkocsijából, és odasietett a zebrán eszméletlenül fekvő kisfiúhoz, akinek ömlött a vér a fejéből. Gábor leguggolt, majd határozott hangon így szólt hozzá: „Állítsd el a vérzést!” A vérzés azonnal elállt, a gyerek kinyitotta a szemét, és felült. Hamarosan megérkezett a mentő, és elvitte a fiút a kórházba.

Igen, a szavainknak ereje van. Érdemes hát megtanulni jól használni őket.

dr. Domján László
www.agykontroll.hu

Képek: piqs.de
Pietrek: Himmel mit mir
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11530 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x