Így flörtölj a munkahelyen - Flörthoroszkóp!
Címlap / Ezotéria / Így flörtölj a munkahelyen - Flörthoroszkóp!

Így flörtölj a munkahelyen - Flörthoroszkóp!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-28

Itt vannak újra a munkával töltött hosszú őszi napok, ki ne vágyna egy kis flörtre, ami színt visz a hétköznapi munkarutinba? Őszi munkahelyi flört horoszkópunkból megtudhatod, melyik kollégádnál lehetsz nyerő és persze, hogy meddig mehetsz el büntetés nélkül.  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Kos munkatársad szívesen bonyolódik izgalmas flörtökbe, és szereti a gyors fejleményeket. Nem híve a tiszteletköröknek, nincs türelme hozzá, hogy hónapokig kerülgessétek egymást. Ha kellesz neki, akkor a lényegre fog térni, de egy-két hét múlva ugyanezt megteszi a kolléganőddel is. Ha szexre is sor kerül, akkor számíts rá, hogy nem marad titokban a kis affér, egy meggondolatlan pillanatban elszólja magát.

Ha szeretnéd elcsábítani:
játszd el, hogy segítségre szorulsz. Hanyatt-homlok rohan, hogy megmentsen.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Érzéki típus, de jól meggondolja, mielőtt kimutatja a vonzalmát. Lassan érleli meg a döntést magában, de ha bejössz neki, akkor már csak türelmesen kell várakoznod. Ha minden nap meglep egy szelet sütivel, akkor már tudhatod, hogy sínen vagy. A szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út: Te is hívd meg sűrűn a munkahelyi büfébe, egy kis nassolnivalóra. Sajnos igaz, hogy akkor sem szabadulsz meg majd tőle, ha már nagyon szeretnél.

Ha szeretnéd elcsábítani:
mondd el sűrűn, hogy nagyon jól főzöl és szereted a klasszikus zenét.

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Ha locsi-fecsi Ikrek munkatársad veti ki rád a hálóját, akkor idejében tudni fogsz a szándékáról. Nem tudja magában tartani az érzelmeit, így a kollégáktól fogod megtudni a részleteket, kávézgatás közben. Ha többször felhív munkaidőben és útmutatást kér tőled, akkor tudhatod, hogy bejössz neki. Innentől kezdve se hossza, se vége nem lesz a munkamegbeszéléseknek. Vigyázz, könnyen találod magad az íróasztal tetején, vadul szexelve, munkaidő után!

Ha szeretnéd elcsábítani:
imádja a pletykákat! Szállíts neki érdekes és friss információkat!

RÁK (Június 22. – Július 22.)
A kedves és melankolikus Rák kolléga igazán szeretetreméltó. Ha tetszel neki, akkor sűrűn főz neked kávét, és talán még uzsonnával is meglep. Virágot hoz az asztalodra, és neked panaszolja el búját-baját. Ha munkahelyi problémáid adódnak, akkor nincs nála türelmesebb hallgatóság. Vigyázz, ha a legkedvesebb barátainak, vagy a családjának is be akar mutatni, akkor nagyon komolyan gondolja a vonzalmát! Sajnos a lángolás elmúltával hajlamos jeleneteket rendezni, ha dobni akarod.

Ha szeretnéd elcsábítani:
beszélgess vele sokat, lehetőleg érzelmes témákról. Hallgasd meg a panaszáradatát!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Gyorsan lángra kap a szíve, és addig nem adja fel, amíg meg nem kap. Ha igazán tetszel neki, akkor a kihívások még jobban erősítik az elszántságát. Vérbeli skalpvadász, így nem árt leinformálni a munkahelyi büfében, vagy a kávézóban. Hallasz róla majd egy-két izgalmas történetet, kiderül, hogy a szóba jöhető kolléganőkkel már volt néhány pikáns flörtje. Nagy hibája, hogy imád hencegni. Nem marad titokban, ami kettőtök között történik.

Ha szeretnéd elcsábítani:
dicsérd kisportolt testét és lángoló elméjét! Kérj tanácsot tőle munkaügyekben!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Ritkán bonyolódik munkahelyi flörtökbe, nem szereti a bonyodalmakat. A főnök rosszallását sem akarja kivívni azzal, ami véletlenül megtörténik a fénymásoló szobában. Ha azt akarod, hogy valóban megtörténjen, akkor zárd be az ajtót és dobd ki a kulcsot az ablakon. Ha már közelebb kerültél hozzá, akkor titkolni akarja majd a viszonyotokat, nem szeretné, ha mindenki rólatok pletykálna. Azt javasolja, hogy a munkatársak előtt tegyetek úgy, mintha semmi sem történt volna.

Ha szeretnéd elcsábítani:
legyél a legjobb munkaerő! Így tisztelni fog szorgalmadért és kitartásodért!

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Igazi társas lény, mindenkivel jóban van. Nehéz eldönteni, hogy barátkozni szeretne veled, vagy többet is akar. Döntésre bírhatod, ha szervezel egy munkahelyi bulit, ahová a legkedvesebb kollégáidat hívod meg. Néhány pohár ital után oldódhatnak a gátlások, és talán olyasmit is kifecseg, amit eddig rejtegetett. Baj csak akkor lesz, ha a kolléganőd is kiveti rá a hálóját. Neki sem fog nemet mondani! Ha meg akarod tartani, akkor tartsd szemmel!

Ha szeretnéd elcsábítani:
teremts egyértelmű helyzetet, hogy alkalma se legyen nemet mondani!

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Ha Skorpió kollégád téged akar, akkor esélyed sem lesz a menekülésre. Átható tekintetével addig bámul rád, amíg neked is egészen vonzónak tűnik majd. Különleges lénye mindenkiben érdeklődést kelt, izgalmas pletykák keringhetnek róla. Meglehet, hogy nem Te vagy az első munkatárs, akivel kalandba keveredik. Ha teheted, akkor hallgasd meg az elődöd véleményét is. Közben ne felejtsd: Őt csak gyűlölni, vagy imádni lehet!

Ha szeretnéd elcsábítani:
várd meg az épület előtt egy sötét, téli estén, és vidd rögtön haza!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Jókedve Nyilas kollégádat népszerűvé varázsolja. Mindig benne van a mókában, de nehéz eldönteni, hogy komolyan gondolja-e a pikáns vicceket. Ha érdekled, akkor minden eszközzel kimutatja majd a vonzalmát. Mivel közkedvelt ember, könnyen megtudhatsz róla egyet és mást. Nem Te leszel az első, akivel viszonyt folytat, - szenvedélyes ember, nehezen uralkodik a vágyain. Nincs nehéz dolgod, ha be szeretnéd cserkészni.

Ha szeretnéd elcsábítani:
hívd meg kirándulni és intézd úgy, hogy jó alaposan tévedjetek el!

BAK (December 22. – Január 20.)

A megközelíthetetlen és hűvös Bak kolléga pont attól izgalmas, hogy nem könnyű préda. Csak akkor való neked, ha igazán kitartó és türelmes vagy. Az első időszakban tudomást sem fog rólad venni, el sem jut a tudatáig, hogy többet is szeretnél, mint munkatársi viszonyt. Mivel munkamániás, a szívéhez a közös feladatokon keresztül vezet az út. Ha már jó sokat túlóráztál vele közösen, akkor szóba kerülhetnek pikánsabb témák is.

Ha szeretnéd elcsábítani:
maradj benn önként munkaidő után, és vállalj át valamit a teendőiből!

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Nehéz kiszámítani a Vízöntő kolléga szándékait. Gyakran egészen másként viselkedik, mint azt az érzelmei diktálnák. Ha rosszul bánik veled, és élcelődő megjegyzéseket tesz a külsődre, vagy a munkádra, akkor tudhatod, hogy nagyon bejössz neki. Mindig kapható az izgalmas programokra, munkaidőben és utána is. Javasold neki, hogy rúgjátok fel a munkahelyi szabályokat, és lógjatok el egy napot együtt!

Ha szeretnéd elcsábítani:
mutasd meg eredeti stílusodat! Írj neki titkos, flörtölő E-maileket!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Halak kollégád nem ebben a világban él, - saját gondolatai kötik le a figyelmét. Hiába igyekszel, nem veszi észre a vonzalmadat. Valószínűleg mindenki előbb fogja tudni a házban, hogy bejön neked, mint Ő. Abban a hitben él, hogy barátkozni akarsz vele és semmi több. Ha flörtöt szeretnél, akkor meg kell teremtened a félreérthetetlen helyzetet: túlórázás közben kérd meg, hogy masszírozza meg egy kicsit fájó vállaidat.

Ha szeretnéd elcsábítani:
meséld el minél több kollégának, hogy bejön neked. Így a pletyka visszajut majd hozzá.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 14811 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x