Vegyél mandalákat, segíts az árvízkárosultakon!
Címlap / Ezotéria / Vegyél mandalákat, segíts az árvízkárosultakon!

Vegyél mandalákat, segíts az árvízkárosultakon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Tolnay-Majláth Erzsébet gyönyörű mandalákat fest. Az eladásukból befolyó összeget átadja a Vöröskeresztnek, fele-fele arányban az árvíz- és a vörös-iszap károsultak megsegítésére. 

- Honnan jött az ötlet, hogy így segítsél?

- Ültem a tévé előtt és gondolkodtam, hogyan tudnék személyesen segíteni az én
anyagi helyzetemben. Rokkant nyugdíjas vagyok, a bevételem megegyezik a lakás rezsijével… Rájöttem, hogy csak úgy tudok segíteni, ha képeket festek, és a bevételből juttatok el pénzt a rászorulóknak! A képeket meg is festettem, de még mindig ott volt a kérdés, hogyan győzzem meg embereket, hogy vásároljanak. Azt gondoltam, az a legtisztább, ha megírom nekik mi a szándékom! Mivel a közvetlen és távoli barátaimat már beterítettem mandalákkal, szélesebb körben kellett terjesztenem az igét, csaknem ezer email-címre juttattam el a levelemet. Remélem, hogy akinek telik rá, az vesz egy képet, az sem baj, ha nem hisz a mandalák hatásában!


- Miért éppen mandalákat festesz?

- Még elég fiatal voltam, amikor annyira összejöttek az életemben a problémák, hogy
szó szerint ledöntöttek a lábamról. Kilenc évig voltam szinte járásképtelen, permanens nagy fájdalmak kíséretében. Ebben a kilenc évben volt időm elgondolkodni, hogy mi miért történik, így sodródtam az ezotéria irányába, pedig addig teljesen materialista nézeteket vallottam. Apukám élet-indító mondata: "kislányom, azt hidd, amit látsz!" Rá kellett azonban jönnöm, hogy vannak olyan dolgok, energiák, történések az életben, amiket megmagyarázhatatlannak tartunk, mégis működnek! Persze ez nem egy villanás volt. Több száz könyv, tanfolyamok, iskolák, kezelések után állt össze bennem az a  gondolatvilág, ahol most tartok.


- Csak ezeket a képeket lehet megvenni, vagy még festesz újabbakat is?


- Igen, a felajánlásom azt is tartalmazza, hogy ha bizonyos képek jobban tetszenek az embereknek és többen jelentkeznek ugyanarra a képre, mindegyiket után-festem és mindegyik árát  hozzáteszem az adomány összegéhez. A befolyt pénzösszeget a Vöröskereszthez gondoltam eljuttatni, ők remélhetőleg tudják, hogy hová kerüljön, hol lesz a legjobb helye. Remélem, működni fog, végül is nem "kéregetünk", hanem valamit valamiért adunk!


- Szóval bízol a sikerben!

- Igen, én még hiszek az emberek jóságában, ha nem hinnék, akkor hozzá sem fogtam volna! Az ezoterikus gondolkodásról a tömegeknek még mindig téves elképzeléseik vannak. Nemrég kaptam egy levelet, amelyben egy vallásos hölgy azt írta, "nem is tudtam, hogy az ezoterikusok számára ilyen központi téma a szeretet". 


- Hogyan hatnak ezek a mandalák?

- A mandaláknak a formája és színvilága egyformán hat az emberekre. Ha a formát eléggé elvontnak tekintik is egyesek, a színek hatását már kevesebben kérdőjelezik meg. Lehet, hogy lesznek, akik a lakás színeihez passzítják a mandala színét, de ez sem baj, hisz az is mi vagyunk, ahol és ahogy lakunk!


- Mit tegyen az, aki szeretne egy ilyen szép mandalához jutni és ezzel egyben segíteni az árvízkárosultakon?

- Keressen meg, az e-mail címem tolnay.e5@gmail.com, de telefonon is nyugodtan hívhatnak a 0620-459-5957 számon.






 
További képek tekinthetők meg itt
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x