2011-es jóslatok számmisztikával!
Címlap / Ezotéria / 2011-es jóslatok számmisztikával!

2011-es jóslatok számmisztikával!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

A számmisztikai előrejelzést készíteni egy egész országnak egy évre előre nem is olyan könnyű dolog. Több számmisztikust is felkértünk, de a bicskájuk bizony beletört, így aztán saját csapatunk adta bele a tudását! Berta Aranka, a multifunkcionális ezoterikus "házi guru" iránymutatását követtük - bizony nem bántuk meg, mert nekünk jó kis felismeréseket hozott!  

2011 az újítások, reformok éve – számértéke 4.
Az Uránusz bolygó hatása a jellemző 2011-ben. A közösséghez tartozás és a függetlenségre való vágyunk áll szembe egymással. Ettől feszültek, ingerlékenyebbek, ugyanakkor a szokásosnál jóval érzékenyebbek leszünk. Ez az állapot az ország szintjén szociális jellegű reformokat – a négyes szám sugallta stabilitás miatt fix, működő, megfontolt reformokat – hozhat. A különleges nézetek, az ellentétes nézőpontok összeütköztetése, a viták (talán veszekedések) és a teremtő megoldások korszaka jön el. 
 
Az évre általában az jellemző, hogy az egyén ellenszegül a szabályoknak, a szabályok pedig keretek és korlátok közé akarják kényszeríteni a népet. Ez viszályt szül. Az év arról szól, hogyan álljunk talpra, stabilizálódjunk és vívjuk meg a csatát a belső és külső hátráltató tényezőkkel, s nyerjük el jutalmul a megoldást.
 
2011 számmisztika jóslat

Január – száma az 5. 
Mindenki ígérget, fogadkozik, spekulál, tervez és ötletel. Ne feledjük: ígéretekkel tele van a padlás, majd a tettek számítanak! 
 
Jó tanácsunk: a magunknak adott szó megtartása számít legtöbbet! Olyat fogadj meg, amit meg is tartasz! 
 
Február – száma a 6. 
A viszályok kiprovokálása, csökönyösség, a tervek kivitelezése és erőszakos bevezetése jellemzi ezt a hónapot. A hívek és ellenzők tábora összeütközik.

Jó tanácsunk: Ne a hangadókra, a véleményvezérekre hallgass, hanem csendesedj el és nézd meg, hogy mi az, ami valóban, érdek nélkül szép, illetve hasznos. 
 
Március – száma a 7.
A változás kezdete . Csillapodnak a harcok. A bölcsek előretörnek, tervek, ötletek bevezetése várható. Az anyagi terhek növekednek, a gazdagok gazdagabbak, a szegények állapota stagnál, vagy romlik.

Jó tanácsunk: Képezzünk tartalékot, szőjünk már az előző hónapokban stratégiai szövetségeket másokkal. Az összefogással sokkal jobb színvonalon lehet túlélni! 
 
Április – száma a 8. 
Az igazságszolgáltatás próbája. A hatalom és a nép igazságot akar, de mindenki máshogy képzeli el. Új törvényesítések és rendeletek. Nehéz idők ezek az elfogadására.

Jó tanácsunk: Nézzünk szembe saját jogosultságainkkal. Mit tehetünk meg és mit nem? Ki tiltja meg? Ki hozza a szabályokat? Ha ezzel tisztába jövünk, meg sem érint a külvilág szele.
 
Május – száma a 9
A viszályok kiélesednek. A tavasz összefogást hoz. Fejlődni, építeni kell, amit az elit belát és alkotni kezd. 

Jó tanácsunk: A személyes fejlődésre építs. Végezz iskolákat, tanfolyamokat, vizsgázz ebben az időszakban, légy sikeres a tanulásban. Ez visz előre. 
 
Június – száma az 1. 
A vezetők végre vezetőkké válnak, nézeteik egyediek és kreatívak, határozott álláspontok, ambiciózus törekvések. Megérik a gyümölcs.

Jó tanácsunk: Törekedjünk a stabilitásra. Építsünk valamit fizikailag is, élvezzük alkotóerőnket. 
 
Július – száma a 11. Mesterszám (Az év felénél ez afféle „újabb újévet” jelöl!) 
A dolgok élének a tompítása, finomabb, tudatosabb korszak. Emberibb, gondoskodóbb időszak, a szociális érzékenység növekszik, a nem működő modelleket végre kidobják. 

Jó tanácsunk: Spirituális dolgokkal érdemes foglalkozni. Egyházi, vallási közösségbe járni, ezoterikus táborba menni, vagy a hasonlóan gondolkodó barátokkal közösen szervezni valamilyen segítő csoportot, közös meditációkat. 
 

Augusztus – száma a 3.
Az ország terjeszkedne, a külföldi kapcsolatok megerősödése jellemzi. Oda-vissza hatás a politikában. Megfordul az irány, javuló tendencia. 

Jó tanácsunk: Válasszuk a magyar árut, magyar gyümölcsöt. Befőzésre, eltevésre alkalmas időszak. Ebből érdemes lehet „kalákát” szervezni, barátokkal lekvárt, befőttet, pálinkát készíteni. A rituálénak nagy szerepe van most! 
 
Szeptember – száma a 4. 
Az eddig félretett vagy elutasított módszerek, rendszerek beszivárgása, átgondolása, megújuló gondolkodás. A megújuló erőforrásokra való odafigyelést is hozhatja. 

Jó tanácsunk: Ha eddig nem tetted volna, törekedj arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyj a világban! Légy környezettudatos! 
 
Október – száma az 5. 
Impulzív, gyors cselekedetek, döntések, melyek néha nem eléggé átgondoltak. A zseni találmányát is jelölhetik, mely forradalmasítja az anyagiak területét, jelentős javulást hozhat. 

Jó tanácsunk: Hallgass egy kicsit azokra is, akik nem elég pozitívan állnak a dolgaidhoz. Vedd számításba azt a lehetőséget is, mi van, ha mégsem úgy lesz, ahogy kitaláltad? 
 
November – száma a 6. 
A feszültségek feloldódnak, rugalmasabb, simulékonyabb lesz a világ. Több ölelés, szeretet és adakozás, de csak ha képesek vagyunk adni és elfogadni. 

Jó tanácsunk: A tél a wellness, a masszázsok korszaka. Őrizzük egészségünket kicsit intenzívebben, mint eddig. 
 
December – száma a 7. 
Pozitívabb, intuitívabb tervek, jobb kilátások a jövőre, anyagi megerősödés.

Jó tanácsunk: A 2012-es évre most jól fel tudunk készülni. Szép karácsonyunk lehet, mert már tudjuk, hogy nem csak a becsomagolt tárgyak erejéről szól az Ünnep. 

Szöveg: Berta Aranka, Gáspár Katalin, Kolontár Elvira
Képek: Papp Máté
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 18503 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x