Mit jövendölnek a számok 2011-re?
Címlap / Ezotéria / Mit jövendölnek a számok 2011-re?

Mit jövendölnek a számok 2011-re?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az új esztendő a nagy ellentmondások ideje lesz, rendkívüli energiákkal. A számmisztika ősi tudománya segítségével fellebbentjük a fátylat az előttünk álló év titkairól. 2011 különleges számjegy a numerológia rendszerében, mivel az éves előrejelzésnél 4 különböző szám jellemzői hatnak majd együttesen: a 2, a 20, a 11 és az év számjegyeinek összege, a 4-es. 

A 2011-es év a nagy ellentmondások időszaka. Az ego és az érzelmek párviadala.

2011 különleges számjegy a numerológia rendszerében, mivel az éves előrejelzésnél 4 különböző szám jellemzői hatnak majd együttesen: a 2, a 20, a 11 és az év számjegyeinek összege, a 4-es.



Elemezzük külön-külön a 2011-es év számait!

A 2-es rezgésének, energiájának többszöröse a 20-as, nem más, mint a Rák jegy bolygója, azaz a Hold.

Az elfogadás, befogadás, együttműködés, segítőkészség,gondoskodás, érzékenység,labilitás, alkalmazkodás és befolyásolhatóság száma, azaz az igazi nőé, a feleségé, az anyáé. Az érzelmekről szól.

A 11-es egy mesterszám. Az Uránusz, azaz a Vízöntő jegy bolygója.
Ha egy szóval szeretném jellemezni,akkor a függetlenség, a korlátok felrúgása a legszembetűnőbb sajátossága - mindig mást akar, mint ami épp van.

Emiatt a szellemi fejlődés,a  változtatás bolygója.
A forradalmár,a szabadságharcos, a reformer, a különc, a különleges,az excentrikus, aki írtózik a kötöttségektől.
A Vízöntők a jövő látnokai, akik hozzák a változást.

Ha egyenként összeadjuk:
11= 1+1 = 2

Ismételten a Hold számát kapjuk, de egyáltalán nem közömbös, hogy jön ez létre, azaz komoly jelentőséggel bír, hogy a 2 db 1-es összeadásából kapjuk.

1-es a Nap száma. Az Oroszlán jegy bolygója, az életerő jelképe, tüzes, férfias, szellemi erő.

A kreativítás, az intelligencia, a vezetői képességek, az ego, az önbizalom, ambíció, teremtő energia társítható hozzá. Független, büszke, biztonságot nyújtó, hagyományőrző, felsőbbrendű minőség. Jó megoldóképlettel rendelkező szám. A Nap és Hold jelképe, a fekete és a fehér, a jang és jin ellentétpárja, a nappal és éjszaka, a sötét és világos, tehát a 2 fél, ami kiegészítve egymást adja a teljes egészt.

Egymás nélkül mit sem érnének.

Már ebből is érezhető, milyen nagy, ellentétes erők feszülnek egymásnak.
Az egész évre jellemző lesz ez a pulzáló, viharos energia, mely ráadásul hatalmas kitörésekkel, robbanásokkal érkezik.

Ha egyenként összeadjuk a 2011-es év számait, összesen 4-et kapunk, ami nem más, mint a FÖLD száma.

Az asztrológiában ez a Szűz jegynek felel meg. Így a 4-es szilárd, merev, anyagias szám.

Logikus, racionális, nagyon fejlett kritikai érzék tartozik hozzá, továbbá munkamánia, tisztaság, maximalizmus.
Semmi se lehet elég jó.

 


- Ez egy olyan tisztázó év lesz, ami az elszámoltatások időszaka. - Nagyon jól tesszük, ha önmagunkba is tekintünk és alapos önvizsgálatot tartunk, kirostálva, amire már nincs szükségünk.

- Mindenért sokkal többet kell dolgoznunk, mint idáig valaha. A sikerek, az eredmények nehezebben jönnek, mint az előző években. - Fogadjuk el, hogy egyszer fent, másszor lent. Végezzük lelkiismeretesen a munkánkat, tudván, hogy az aratásnak is eljön előbb-utóbb az ideje.

- Előfordulhat, hogy negatív, pesszimista hangulat uralkodik el rajtunk - erre nem árt előre felkészülni, a magyarokra amúgy is jellemző ez a fajta habitus. Tudatosan törekedjünk arra, hogy meglássuk a dolgok jó oldalát is!

Kevés lehet a hitünk, amivel bevonzhatnánk a szerencsét. Jellemző lesz a kockázatkerülés, előtérbe kerül a biztonságra való törekvés, a felelőségvállalás.

- Vigyázni kell az egészségre, különösen figyeljünk oda az emésztőrendszerre, annak megbetegedései felerősödhetnek ebben az évben.

- A gondolatokat nehéz megemészteni, így a fizikai étkek emésztésével is problémák adódhatnak.

Érdemes a következő év befektetésének tekinteni az ideit ( 2011-et), ami várhatóan meghozza gyümölcsét 2012-re.

Addig is próbáljuk meg a pillantok örömét megélni és értékelni!

Különösen a 4-es számúak számára lesz nehezebb ez az év ( Szűz jegyűek, akiknek 4-es évük van, és azoknak, akik 4-én vagy 22-én illetve 13-án és 31-én születtek).

Mielőtt azonban végleg elkeserednénk, tudatosítsuk, hogy mindezek csupán erőteljes lehetőségek, és azon is nagyon sok múlik, hogy ebből a saját törekvéseinkkel, hozzáállásunkkal mit hozunk ki! Minden a mi megélésünkön múlik, ezért azt tanácsolom, keressük meg mindenképp minden napunkban a szépséget, amiért érdemes felkelnünk.

Próbáljunk meg úgy és olyan munkát végezni, amit élvezettel teszünk.

Ha más vigasztalót nem találsz, gondolj arra, hogy ez az év is hamar elmúlik és a következő már egy sokkal szerencsésebb, gyorsabb, pörgősebb időszak lesz - a Jupiter éve ( Hit, bölcsesség, szerencse).

Surányi Bea

Kép: piqs.de: wolfjork - Chinese New Year II

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 11656 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x