Poláris világ jóskártya - új lap, új év, új jóslat 2011!...
Címlap / Ezotéria / Poláris világ jóskártya - új lap, új év, új jóslat 2011!

Poláris világ jóskártya - új lap, új év, új jóslat 2011!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Most először láthatjuk az ÚJ, 2011-es kártyát melyet a Csillagévtől, vagyis 2011-től kezdve használhatunk. Nagy kirakás 2011-re!  

A Poláris világ jóskártya 2010-ben jelent meg, s nagyon sok ember használja már lelkesen, több száz spirituálisan gondolkodó  ember kedvence. Mesterjósok forgatják, s várják a mai napot, amikor fény derül az új kártyára. (Ha bővebben olvasnál a Poláris világ jóskártyáról: www.polariscards.com

Ebben a cikkben nem csak az új kártya lap, de a vele való jóslás is "csillagfényre" kerül. Az új lap ugyanis nem más, mint a:

Csillag

A „csillagév”, vagyis 2011 kártyája. A 11-es mesterszám szerepel benne, mely egyfajta "csillagkapu", átjáró a kollektív tudatosság, az Akasha, a Nirvana, a Mennyek országa felé.  Az előrejelzések ezt az évet úgy jellemzik, mint nagy vízválasztót, a 2012-es átfordulás előtt. Az önismerettel, ezotériával foglalkozók számára most kell döntést hozni, vajon a spiritualitás, vagy az anyag ösvényén járnak-e? 
Ez a lap az "átjárókkal", vagyis a születéssel, halállal, a "túloldalról jött" jelzésekkel foglalkozik. A fizikai síkon a születést, a spirituális síkon pedig a vezércsillagot, a Polarist, vagyis a sarkcsillagot képviseli. A születés, a megújulás lapja. Egyben előrevetíti a halál élményét, felteszi a kérdést: hogy akarsz meghalni? Szimbolikájában ott rejlik a „biztos támpont” a követendő út jelölője, a krisztus érkezését jelző csillag éppen úgy, mint a csillagos eget fürkésző ember, az asztrológus, asztronómus önnön parányiságának érzése az Univerzumhoz képest. Utalást hozhat arra, hogy készíttess személyes horoszkópot. Ezt a kártyát használd akkor, ha életutadat, csillagévedet előrejelző kirakást szeretnél csinálni. 

2011 01. 01. A csillagév és a Csillag kártyája - így jósolunk vele
Kérjünk engedélyt a jóslásra az engedély lapokkal. Ha az engedélyünk megvan, folytassuk.

Először jelöljük ki az időtartamot, amelyre a jóslatunk szól. Vegyük elő az időjelölő lapok közül az 1 évet jelölő kártyát, melynek másodlagos jelentése a gyermek (a megújulás) Ezt a kártyát helyezzük a kirakást segítő terítőn a homokórás, vagyis a 3-as számú helyre. Ezzel fixáljuk, hogy a következő egy évre kérdezünk rá.
Ezután helyezzük a kirakást segítő terítő jobb alsó, 20-as számmal és egy csillaggal jelölt helyére a Csillag lapot. Ez a lap jelöli az aktuális pillanatot, a MOST-ot, azt, hogy készen állunk az iránymutatásra a vezetésre. 

Így néz ki a nagy, 2011-es évi kirakás: 
Jobb alsó pozícióban van tehát a Csillag, az időjelölő kártya. Ezt nem tettük és soha nem is tesszük a pakliba, csak azokon a különleges alkalmakon használjuk, amikor egy teljes életkörre akarunk rákérdezni. Ebben a kirakásban nem használjuk a dobókockákat, hanem a megkevert pakliból először fentről lefelé, majd balról jobbra a Csillag kártyáig rakjuk a kártyákat. 

Nézzük, mit jelentenek a sorok: 
A fentről lefelé futó sorban Lucifer a fényhozó, az örök kísértő, a szerelmet és a nagy érzelmeket hozó alak kapott helyet. Rögvest alatta a csintalan, tetteiért felelősséget nem vállaló, aktív, "törő-zúzó" Démon van. Ez alatt pedig a Fekete ördög lapja. A megbékélt, bölcs tudós, mégis aktív, teremtő ember kártyája.
Ebbe a sorba szükségszerűen mindig 3 lap érkezik és azt mutatja meg, mi vezetett el a jelen pillanathoz, mik azok a dolgok, amiket magunkban felül kell vizsgálnunk.

Mindhárom kártya ördögöt ábrázol, amely arra mutat, hogy nincs egyensúly. Túl sok a tett, a cselekvés, az aktivitás, mely ugyan nagyon látványos, de egyáltalán nem biztos, hogy megoldást hoz. A jelen pillanathoz éppen a tettek túlsúlya vezetett el. Túlzottan erős érzelmek, aktív ösztönök uralkodtak, s a belső bölcsességünket nagyon nehezen tudjuk használni, bár mire a jelen helyzethez érkeztünk, bizony leszüremlett bennünk egy sor fontos tapasztalat. (Például már 159 módot ismerünk arra, hogyan NEM lehet fából vaskarikát készíteni.)
Lucifer a sor tetején egy karizmatikus vezetőt, egy főnököt is jelölhet, aki mellé azonban pajkos és gyermeki tanácsadók éppen úgy csatlakoztak, mint bölcs öregek, akik azonban nem tudják eléggé hallatni a hangjukat. 

Az alsó sor -ahová a mostani pillanat vezet bennünket 
Ebben a sorban harmónia uralkodik. Két jelkép egy angyal és egy ördög állnak együtt, vagyis megvan, kialakul bennünk is az egyensúly és megvannak az eszközeink is arra, hogy az életünkön javítani tudjunk. Az arany angyal a válságból, a változás okozta nehézségekből való kilábalás kártyája, a vörös ördög pedig a pénzütyi bőség, a karrier, az életküldetés megtalálásnak lapja. Egymás mellett, kéz a kézben állnak középen, ami azt jelöli, hogy a válság idő a végéhez közeleg. Rátalálunk utunkra, melyhez két eszköz is rendelkezése áll. Az egyik önismeretünk, a "szív tükre", melybe pillantva megláthatjuk igazi önmagunkat. Ez a "nő eszköze", mert az angyal mellett áll. A másik eszköz a kard, mely a harc, az ügyekért való kiállás, a küzdelmes, de sikeres előre jutás eszköze, mely a "férfi eszköze", ugyanis az ördög mellett áll. 

Összegezve tehát ezt a kirakást, elmondhatjuk, hogy a férfiak és cselekedetek uralta világot úgy tudjuk harmóniába hozni, ha bölcs asszonyokat is a hatalom közelébe engedünk. Ez az évünk külső és belső harcokkal teli, mégis harmóniába hozó lesz. Korántsem könnyű az önismeret tükrét és a harcosok kardját cipelni, de a küldetéshez minden adott. Különösen akkor, ha képessé válunk elengedni a rossz beidegződéseket, a folyton cselekvő, túlzottan aktív énünket. Pótcselekvéseink helyett végre gondolkodni kezdünk.

Ha Te is szeretnél a Poláris világ jóskártya rejtelmeiben elmélyülni akkor lapozz tovább a www.polariscards.com oldalra! 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 14488 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x